Ma baby divna prica 🥰 divni ste ali miss D je premedena ❤
Malina divno uredeno, torta 🙊 bas si lijepa 🙈
Jutroo 😀
Ja naspavana, spavala od pola 10 do pola 4 i onda aj buđenje sat ipo sat, ali ovaj prvi san je meni bio dovoljan da se napokon u komadu naspavan.
Corine bas sam ja to jucer isprobavala i produljila joj vrijeme budnosti i hranjenja jer je ona meni valjda 5 ako ne i vise puta zaspivala po samo pola sata. Jucer tako izbacila jedno spavanje od pola sata, a popodne uz drmuskanje kolica odspavala 2h, tako da cu je definitivno pokusari naviknuti da ima ta dva dulja sna neg 5 nikakvih. I da bebe po zimi nose cipelice za nehodace ili jednostavno deblje carape jer su ionako u kolicima pod dekicom 😊
My baby i malina cestitam na krstenju, lipo ste se skockali, predivna prica i prelijepa dekoracija 😍
Karla super za put dobro da si primjetila da je u jaju problem
Neverland sad cete lakse kod kuce samo ti slusaj svoj instinkt nije uzalud receno da mama najbolje zna.
Mellorine koliko uspije biti budna a da ne podemoni? Mi muku s tim dnevnim spavanjem mucimo, ma 20 min.max i evo je kao sova 🙈 ako preskoci to su drame na najjace,kad mi kazu pusti spavat ce kad se umori , AHA nebi islo tako 🤷♀️
Jutrooo
Melorine jesi ti pravila jabuku, ciklu i proso? Ili sam nesto pomjesala 🙄, mislila sam krusku, ciklu i proso, neznam kako bi to islo 😬
Jutro zene!
Probudila se kao da me tuklo cijelu noc🤪
.
Sagi cestitam na velika 3 mj! 🥳
A vama Vaki na velikih 5!🥳
.
Mellorine gdje ima kupit tih cipelica za nehodace?
I bas kao što je netko napisao uvijek ce nama biti izgovor da su neke faze i skokovi ali cisto da nam je lakse 😀
A mojoj se bas i potrefila ta regresija sna sa 4 mj na koju je vjerujem puno utjecalo sto je ona u tom trenu savladavala sva okretanja i sada pokusaje puzanja, a uvijek i bude da beba nemirnije spava kad uci nesto novo.
Hvala!
Sagi - sretna vama 3 mjeseca! 😘
Prekrasne su vam fotkice s krštenja. Sad jedva čekam naše... 🤩
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cestitamo na krstenju i punim mjesecima 😊.
Predivne su slikice i prica od lady Di.
.
Mi idemo doma 😫
Sortiraj odgovore
Najstariji