Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    30. Kolovoz 2020. 08:21

Ma baby divna prica 🥰  divni ste ali miss D je premedena ❤
    Malina divno uredeno, torta 🙊 bas si lijepa 🙈

brankica09
    30. Kolovoz 2020. 08:24

Mellorine

Jutroo 😀
    Ja naspavana, spavala od pola 10 do pola 4 i onda aj buđenje sat ipo sat, ali ovaj prvi san je meni bio dovoljan da se napokon u komadu naspavan.
    Corine bas sam ja to jucer isprobavala i produljila joj vrijeme budnosti i hranjenja jer je ona meni valjda 5 ako ne i vise puta zaspivala po samo pola sata. Jucer tako izbacila jedno spavanje od pola sata, a popodne uz drmuskanje kolica odspavala 2h, tako da cu je definitivno pokusari naviknuti da ima ta dva dulja sna neg 5 nikakvih. I da bebe po zimi nose cipelice za nehodace ili jednostavno deblje carape jer su ionako u kolicima pod dekicom 😊
    My baby i malina cestitam na krstenju, lipo ste se skockali, predivna prica i prelijepa dekoracija 😍
    Karla super za put dobro da si primjetila da je u jaju problem
    Neverland sad cete lakse kod kuce samo ti slusaj svoj instinkt nije uzalud receno da mama najbolje zna.

Mellorine koliko uspije biti budna a da ne podemoni? Mi muku s tim dnevnim spavanjem mucimo, ma 20 min.max i evo je kao sova 🙈 ako preskoci to su drame na najjace,kad mi  kazu pusti spavat ce kad se umori , AHA nebi islo tako 🤷‍♀️ 

skoljka
    30. Kolovoz 2020. 08:26

Jutrooo
    Melorine jesi ti pravila jabuku, ciklu i proso? Ili sam nesto pomjesala 🙄, mislila sam krusku, ciklu i proso, neznam kako bi to islo 😬

Jahanara
    30. Kolovoz 2020. 08:36

Jutro zene!
    Probudila se kao da me tuklo cijelu noc🤪 
    .
    Sagi cestitam na velika 3 mj! 🥳
    A vama Vaki na velikih 5!🥳
    .
    Mellorine gdje ima kupit tih cipelica za nehodace?

sagi
    30. Kolovoz 2020. 08:43

Jutro,
    budni od 6 i 20.
    Hvala 💙
    Vaki, sretnih vam vaših 5 🙂

30. Kolovoz 2020. 08:53

I bas kao što je netko napisao uvijek ce nama biti izgovor da su neke faze i skokovi ali cisto da nam je lakse 😀
    A mojoj se bas i potrefila ta regresija sna sa 4 mj na koju je vjerujem puno utjecalo sto je ona u tom trenu savladavala sva okretanja i sada pokusaje puzanja, a uvijek i bude da beba nemirnije spava kad uci nesto novo. 

Vaki
    30. Kolovoz 2020. 08:57

Hvala! 
    Sagi - sretna vama 3 mjeseca! 😘
    Prekrasne su vam fotkice s krštenja. Sad jedva čekam naše... 🤩

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

30. Kolovoz 2020. 09:00

Curke, sretni vam okrugli mjeseci! ❤️ 

skoljka
    30. Kolovoz 2020. 09:06

Vaki i sagi cestitamooo 🥳🥳💙💙

• Anita91
    30. Kolovoz 2020. 09:27

Cestitamo na krstenju i punim mjesecima 😊.
    Predivne su slikice i prica od lady Di.
    .
    Mi idemo doma 😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.