Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    30. Kolovoz 2020. 13:29

Mellorine

Brankica inace je bilo nekih sat i pol do dva pa sva nervozna postane, ali sam samo mijenjala il nosanje pa malo neke druge igracke pa da izdrzi 3 sata budna. Tako dva perioda u danu tipa ujutro mi je bila od 9 do 12 budna ali je poslije toga sat vremena spavala, onda mi je tako i poslije podne bila duze budna e nakon toga je 2 sata odspavala ali kazem uz drmuskanje u kolicima jer je stvarno osjetljiva na buku.
    Skoljka dobra ti je ta kombinacija, ja sam vec svakakve moguce, samo ja nemam proso nego pirove pahuljice, ali to dođe na isto skoro. Jucer sam butternut, krumpir i ciklu, nije odusevljena ali uspila je pojesti uz moje izigravanje klauna. Bolje su joj ove "socnije" kombinacije 😊

Isto stvar kod nas, max sat i pol/dva i podemoni 🙈 i isto sve ju moguce probudi, to je uzas 🤦‍♀️ a kad smo negdje onda je sa spavanjem tek kaos 🤦‍♀️ bas cu probat tvoju metodu🤞

Jahanara
    30. Kolovoz 2020. 14:11

mmammaa

Danas su nam puna 4 mjeseca. Krenule smo i sa papanjem 😊 Danas je probala nase domace jabuke, ali je sve izgurala jezikom van, jedino je ono vise tekuce progutala. Za pocetak je ok.

Cestitam🥳🥳

skoljka
    30. Kolovoz 2020. 18:20

Mammasretna 4 mjesec
    Mamma i miki super za pocetak kasica, sve je to odlicno za pocetak, pridruzujete se ekipi 😃👍🏻

skoljka
    30. Kolovoz 2020. 18:24

I A je osjetljiv na dbevnom spavanju na zvukove, ko da samo ceka hoce li cut kakav glasic ili da nesto ma samo malo lupne, znaci spava u spavaxoj sa zatvorenim vratima, a ona je najudaljenija prostotija i to na katu, al on cuje dole iz dnevene 😬 Dans ga je muz nekim cudom probudio pola sata nakon sto je zaspao, i uspijem ga nazaduspavat i onda necak zalupi vratima, i evo od pola dva nije oka sklopio, sad dojii kunja, ajd bar malo da odmori. Bas mi ga zao, cak sam se i isplakala, bas mu je tesko kad ne odspava, vidi se da mu se jako spava a nemoze. 

skoljka
    30. Kolovoz 2020. 18:25

E da zab sam napisat, jeo je ciklu, krusku i proso i super je pojeo

mom3
    30. Kolovoz 2020. 18:28

Da, jos jedna runda ucenja papanja za mene 🙈, ali je barem zanimljivo 😁

sagi
    30. Kolovoz 2020. 19:15

Hvala cure 💙
    Čestitam mmammaa 🙂

sagi
    30. Kolovoz 2020. 19:19

Mi smo jučer imali goste, danas išli na ručak kod muževih i odmah nakon opet imali goste. 
    Mali je već postao nervozan. 
    Sljedeći nam je već cijeli ispunjen s gostima 🙈
    Moramo dogovoriti i krštenje, planiramo zadnji vikend u 9.om pa ćemo vidjet 🙂

Super vam ide s kašicama, mi se baš veswlimo isprobavanju 🙂

Jahanara
    30. Kolovoz 2020. 20:47

Skoljka mislim da je Maja pisala o tom ako zaspu u tisini onda reagiraju  na svaki zvuk. Kod nas se pokazala istina. Mozda vam je do tog.
    Mi danas nikako sa spavanjem, malo drijemne i gotovo.
    Evo sad se hranimo i u polusnu je. Nadam se da ce i zaspati. Misim da je promjene vremena u pitanju.
    .
    Sagi jeste se vagali? Volim se malo usporediti s vama jer se nekako pratimo😊
    .
    Moj gura zlicu van iz usta kad dajem kapi, tako da se ne veselim bas kasicama.  Znam da to nista ne znaci, al ne bi rekla da ce biti neki jelac😅

30. Kolovoz 2020. 21:08

Mi uspavljivali od 19:50 do skoro sad. Pomaknuli i kupanje ranije. Nadam se da su vrucina i promjena vremena. Dvaput me ugrizao za bradavicu da sam cak viknula, al hrabro je sutio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.