Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    29. Kolovoz 2020. 20:54

My baby

Cure iz zg jel koja vodila privatno na uzv kukova i gdje ste ih vodili?

Poliklinika Helena.
    400kn uzv, 10min gotovo..doktorica odlična! 

Corinne
    29. Kolovoz 2020. 20:56

Cestitam na krstenjima cure! Mamice zgodne, izgledate super! 😊 Predivna mi je prica sa malom Di, bas filmska! 🥰 I svaka cast Oskaru sto je bio dobar, znao je da je njegov dan 🤩

Boa35
    29. Kolovoz 2020. 21:02

Corinne

Druzenje s kolacima zvuci fantasticno! Toliko da sutra moram nesto napraviti, cijelu vecer mislim na slatko! Na kraju sam otvorila Bajaderu koju sam cuvala u špajzi za kriticne trenutke. Nekad imam napadaje za slatkim kao da sam trudna!

Trebam vasu pomoc. Maleni se poceo kao urica buditi svakih dva sata navecer. Bez obzira na dnevni san ( tad spava po 30min ) Prije godisnjeg je imao bar 3 sata razmake, a znalo se dogoditi i po 6 sati. U cem bi mogla biti stvar? Kad se probudi, nece se smiriti bez sise, malo pojede i zaspe natrag bez problema.

Nisi jedina ..i moja M se počela buditi zadnjih tjedan dana po 4-5x .. a do tad imala dva buđenja.. ne znam jel to opet neka faza, al nek čim prije završi 🥴🥴

Boa35
    29. Kolovoz 2020. 21:14

Ajmeee, koje predivne bebiceee 😍😍😍
    Čestitke na krštenju!! 
    Neverland drago mi je da je malecka bolje i da ste napokon doma! 🤞 Da bude sad sve ok! 
    .
    Htjela sam još komentirati druženje, ideja je odlična! 
    Ja obooožavam peći kolače i sve, pa mogu donijeti i slatko i slano 😊😊
    .
    Evo mi danas popodne stigli doma, naaapokon!! 
    Moram pohvaliti M, bila je predobra punih 4 sata 💪 
    Očito joj nova as paše, ono jaje je stisne i nije mjesta imala u njemu! Počela je nervoza tek kad smo bili 2min od zgrade..tak da nemam jednu riječ pritužbe na nju danas! 
    Imale smo punu torbu igračaka i crtani na tabletu. 
    Mi mislili kak će bit lijepo svježe u zg kad dođemo, a ono kifla.. kuhanjeee..jedva čekamo sljedeći tjedan i onih 15st koje najavljuju.. 

Corinne
    29. Kolovoz 2020. 21:17

Meni se cini da se skokovi i faze samo nadovezuju. To je netko izmislio da nam bude lakse, jer vjerujemo da ce proci  odem na zimske nekad procitati, pa se zbediram, tamo bebe isto ne spavaju, a kad su budne su super pokretne, tak da bi rekla da uzivamo sad dok mozemo 

skoljka
    29. Kolovoz 2020. 21:18

Mybaby prekrasni ste svi, i seka 😁, a muz ko da gledam svog, isto se obukli 🤣🤣🤣🙈
    Malina super dekoracija, torta prelijepo uradjena 👍🏻
    Neverland ajde hvala Bogu da ide na bolje, zato sam ja Corine i predlagala da pokusa pocet na 3 sata, a posebno bebe koje manje dobivaju, uspiju ogladniti i onda dovoljnu kolicinu pojedu, kad vise puta po manje jedu to je iszo kao kad mi hocemo na dijetu pa vise manjih obroka, pa org brze rasi i sagorjeva  🤷🏻‍♀️
    A osjel na kojem ste bile necu komentirati, znaci za dio bolnice jedna pravila za drugi druga pravila, uzas, nadam se da ce sve biti uredu sa jetrenim enzimima i da nece vise rasti. 

neverland
    29. Kolovoz 2020. 21:18

My baby

Inace nisam ispricala pricu.Diana se jrstila u samostanu u kojem sam ja zivjela pola svog djetinjstva.U tom samostanu se krstila moja pokojna mama(po kojoj je dobila ime) i ja i sestra.Danas se ona krstila u tom samostanu i krstio ju je svecenik s kojim smo mi odrastale.

Prekrasno! Obožavam ovakve priče! Ja sam htjela svoju L krstiti u svojoj crkvi i svećenik nije dao jer sad pripadamo drugoj zupi 😔

neverland
    29. Kolovoz 2020. 21:21

sagi

Neverland super da vam je krenulo na bolje ❤️
    Mi imamo u petak pregled kod pedijatra pa me baš zanima kaj će reć za težinu, prošli put je rekao da super napreduje, a dobio je 500g u mjesec dana, drugi mjesec 670g 😁 al on je vesela i mirna beba tak da se ne opterećujem kilažom više. Sutra imamo 3 mjeseca pa ću ga vagati, nisam već dva tjedna 🙂
    My baby jako ste svi lijepi, naravno da mala obara, ali ni mama ne zaostaje. A priča predivna 🙂
    Malina baš vam je lijepo bilo 🙂

Ni ja ne vazem svaki dan iako imamo vagu, uopće se neću sekirati s tim više..  sretno 😁
    Školjka i Karla,  hvala vam!
    Nekad joj moram dati prije, baš bude nervozna. A nekad želim dati, ali neće.Sad mi jede otprilike 90ml po obroku, preko dana, posebno ujutro pojede po 50ml (ono što ju izvazem), a kako neće sisati ujutro uglavnom, izdojim se pa joj dajem navečer ili u snu, kako kada. U snu mi pojede i do 100, evo sad prije spavanja je pojela 120ml 😳
    Malina, prekrasno!!

Corinne
    29. Kolovoz 2020. 21:23

Karla  a koju sjedalicu imate? Bravo za super put! 💪 
    Kod nas je fino zahladilo, danas bilo 17 C,a sljedeci tjedan bude i niže, cak 10C najavljuju! 

Skoljka je pokrenula temu odjece.. a sto bebe nose na nogama kad zahladi? Neke debele carape? Meni jedino na pamet padaju debele vunene carape preko obicnih pamucnih..nemam pojma 

29. Kolovoz 2020. 21:25

neverland

My baby

Inace nisam ispricala pricu.Diana se jrstila u samostanu u kojem sam ja zivjela pola svog djetinjstva.U tom samostanu se krstila moja pokojna mama(po kojoj je dobila ime) i ja i sestra.Danas se ona krstila u tom samostanu i krstio ju je svecenik s kojim smo mi odrastale.

Prekrasno! Obožavam ovakve priče! Ja sam htjela svoju L krstiti u svojoj crkvi i svećenik nije dao jer sad pripadamo drugoj zupi 😔

Neverland, i mi pripadamo drugoj zupi i morala sam ici po dopustenje od te zupe da se beba krsti gdje sam zeljela, morala sam navesti i razlog!😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.