Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    30. Kolovoz 2020. 21:25

Mi smo vec 2 puta bili budni i evo nas na rukama ponovno se uspavljujemo🤦‍♀️

30. Kolovoz 2020. 21:31

Joj 🤞

sagi
    30. Kolovoz 2020. 21:48

Moj je bio nervozniji nekako danas, ali eto nakon kupanja i sisanja lijepo zaspao prije sat vremena 🙂

Jahanara nadam se i tvoj napokon spava. n
    Vagali smi ga nakon kupanja, imao 5970 grama. To je 760g u mjesec dana 🙂

Jahanara
    30. Kolovoz 2020. 21:56

Evo upravo ispustila iz ruku🤪 i sad lezim i cekam da muz uspava stariju jer ako me vidi trazit ce da i nju uspavam a nemam snage...
    .
    Super napreduje Sagi! Tu smo si sa kilazom😉

Libica
    30. Kolovoz 2020. 22:04

Mybaby i Malina cestitke!! Jako ste zgodne, al pogotovo mala princeza 🥰 a na tortu sam bome dobila zazubice (jako patim na slatko)!
    Sto se tice dobivanja na kilazi ja sam bas prva 2.mj bila u teskom bedu jer je V osim sto se ranije rodio, zavrsio na intenzivnoj bez mene 12 dana tak da nismo odmah uspostavili dojenje. Onda kad mi je dosao je bio sav slab i jako tesko papao pa mi je pedijatrica drzala lekciju ko da ga namjerno izgladnjujem. Imala sam puno mlijeka tako da sam htjela samo dojit, pa smo nakon sto muka, kupovanja vage i teska 2 mj uspjeli.. jucer prodali vagu bas 😄 a V ima 7.5kg, obozava jest i bome je fino podfutran sad 🤣 al necu nikad zaboravit kako sam se grozno osjecala sto ne dobiva dovoljno..

Beba V. ❤

Libica
    30. Kolovoz 2020. 22:06

i sretni mjesecdani bebama!

Beba V. ❤

My baby
    30. Kolovoz 2020. 23:57

https://ibb.co/DRVdYk7
    Obecala sam stavit tortu.Ja danas doputovala nakon dva mjeseca skoro i tek sam sad zavrsila sa spremanjem😂.nama je danas bas promjena,u bosni smo spavali u dugim rukavina a ovdje bi najrade skinula i sebe i nju golu uzas.

sagi
    31. Kolovoz 2020. 06:57

Jutro, 
    Nema spavanja duže od pol 6, treba iskoristiti dan 🙈

Jahanara i dalje se prate malci 😉
    My baby welcome back to Zagreb 😋 lijepa je torta bila. Eto ja doručkujem kolače 🙈🧁🍰

31. Kolovoz 2020. 07:41

Jutroo ☔
    Sagi mi mozemo skupa kavu piti ☕😀
    Nam je cak ok prosla noc sa samo 3 buđenja, jos mislim da je muz sinoc zeznuo jer se isao vozati autom da nesto vidi a ona bila pospana i naravno zaspala i razbudila se kad smo u stan dosli. Onako da je odma u krevetu mislim da bi ko top spavala.
    I dalje provodim da bude dulje budna i jucer mi je spavala dva ipo sata popodne, bi ona i duze al sam ja pocela lupati jer je nevrijeme bilo pocelo, a ja s njom u drvarnici i kod kapule 😂
    My baby prelijepa torta isto 😊 mi smo se sinoc kuhali u stanu

MickeyMouse
    31. Kolovoz 2020. 08:06

Jutro svima! Nadam se da su vam noći dobro prošle! Naša je okej, ali valjda jer dolazi puni mjesec pa je malo nemirna.
    Budna od 6 naravno, a nervozna za poluditi, neće da je nosim, neće da lezi, neće cicu, neće dudu, samo gura ruke u usta i glođe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.