Vaki i Sagi sretni puni mjeseci! ☺️
Skoljka mislim da je to okej kombinacija, proso i kruška se super slažu a vjerujem da cikla neće škoditi.
Jahanara moja ima od starije onako kao medo slapice, kao čarapa ali je u obliku mede stopalo, budem slikala objašnjenje mi je nula bodova. Vjerujem da ima za kupiti u bilo kojem dućanu koji prodaje dječju robicu 🤷🏼♀️
Žene! Ja svojoj dala danas da proba butternut tikvicu sa kapi maslinovog ulja! Svekrva donijela iz vrta, a ona tak lijepo zijeva na žlicu kad joj dajem kapi reko idem probat. Prve dvije žličice oduševljenje, otvara usta, a onda slabo još tri/četri žličice je pojela i to je to. Ali okej za početak. Imam i za sutra ostatak te butternut pa ću probati sa običnim tikvicama dok ih još ima!
Brankica inace je bilo nekih sat i pol do dva pa sva nervozna postane, ali sam samo mijenjala il nosanje pa malo neke druge igracke pa da izdrzi 3 sata budna. Tako dva perioda u danu tipa ujutro mi je bila od 9 do 12 budna ali je poslije toga sat vremena spavala, onda mi je tako i poslije podne bila duze budna e nakon toga je 2 sata odspavala ali kazem uz drmuskanje u kolicima jer je stvarno osjetljiva na buku.
Skoljka dobra ti je ta kombinacija, ja sam vec svakakve moguce, samo ja nemam proso nego pirove pahuljice, ali to dođe na isto skoro. Jucer sam butternut, krumpir i ciklu, nije odusevljena ali uspila je pojesti uz moje izigravanje klauna. Bolje su joj ove "socnije" kombinacije 😊
Nemogu upamtit neg dvi osobe za odgovorit memorija zlatne ribice 🙈
Jahanara ma imas posvuda tih cipelica ali to je vise za sminku jer oni samo skidaju te cipelice i obicno izgube negdi 😂 moja starija je u carapama dok ne prohoda a i sad je najrađe bosa po stanu
Opet ja 😂
Mickey pa to je odlicno za prve pokusaje papanja i preslatke slapice 😍
I sretni mjeseci cure 🎉
Poluuspjesno je ispao moj experiment. Dvije runde od 3 sata u komadu, i onda 2 sata, pa sat.. ujutro se probudio u 7:15 i ja ga pustila da u kinderbetu bude sam, nes je prtljao po rucicama, pricao.. a ja zaspala do 8:30. Sad cu par dana pokusati hraniti ga dulje. Izgleda mi da ide na bolje.
Ja cu žicati baku da mu saštrika neke vunene čarapice, one starinske. Ona ce biti presretna, a cini mi se prakticno i jeftino.
Mickey - tako i moj. Otvara usta kad vidi bočicu s kapima i baš se veseli, a kad sam mu dala malo kuhane jabuke odmah je sve ispljunuo i nije više htio primiti žlicu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Poluuspjesno je ispao moj experiment. Dvije runde od 3 sata u komadu, i onda 2 sata, pa sat.. ujutro se probudio u 7:15 i ja ga pustila da u kinderbetu bude sam, nes je prtljao po rucicama, pricao.. a ja zaspala do 8:30. Sad cu par dana pokusati hraniti ga dulje. Izgleda mi da ide na bolje.
Ja cu žicati baku da mu saštrika neke vunene čarapice, one starinske. Ona ce biti presretna, a cini mi se prakticno i jeftino.
Super!
Mi smo sisali cijelu noc,
Danas su nam puna 4 mjeseca. Krenule smo i sa papanjem 😊 Danas je probala nase domace jabuke, ali je sve izgurala jezikom van, jedino je ono vise tekuce progutala. Za pocetak je ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji