Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anita91
    27. Kolovoz 2020. 17:21

Mi smo jucer obiljezili 4 mjeseca sa prvim umakanjem nogica u more :)) presmjesna je bila.
    .
    Po noci nam se vrti ko kazaljke na satu hehe

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 18:21

Haha Mybaby ja ne idem nigdje vise bez presvlake potpune nakon incidenta sa starijom na pregledu kukova! Toliko se usrala da sam sve morala mijenjati, a bila je u stramplicama, i skuzim da nemam čarape 🤦🏼‍♀️ Onda je bila jadna tak bosa

My baby
    27. Kolovoz 2020. 18:27

Mickey 😂😂

27. Kolovoz 2020. 19:29

Jel cija beba cucla donju ili gornju usnu?

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 19:51

Malina moja to radi. Ja to povezujem sa time da je žuljaju desni pa si tak pomaze 🤷🏼‍♀️

skoljka
    27. Kolovoz 2020. 20:33

malina08

Jel cija beba cucla donju ili gornju usnu?

MickeyMouse

Malina moja to radi. Ja to povezujem sa time da je žuljaju desni pa si tak pomaze 🤷🏼‍♀️

Moj A to radi ali ja to ne povezujem sa desnima nego mu fora 😁

Mybaby 💩🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Beyb2 ja sam jednom prilikom pisala da ste sve pozvane kod mene na cjelodnevno druzenje 😃

27. Kolovoz 2020. 20:40

Skoljka, gdje ono ti jesi?

Libica
    27. Kolovoz 2020. 20:41

Hahaha joj da, meni je najgore kad se u glupom polozaju pokaka pa iscuri na leda, pa na odjecu, pa se sve razmaze kad skidas.. 😁 cijepljenje proslo super, nema otoka ni niceg zasad. A mislim da se ovaj moj tvrdoglavi ovan vise plakao jer je morao lezat i bit miran protiv svoje volje nego od cjepiva, pa je sestra rekla da ih obicno pece, a ja sam se zezala da njega vjerojatno pece ego 😄 i brzo se smirio ko da nista nije bilo..

Beba V. ❤

Jahanara
    27. Kolovoz 2020. 20:53

My baby 🤣🤣 🤣🤣 torba sa rezervnom robom i pelenama je uvijek s nama.
    E Mellorine ruksak je super, isproban je i odlican. Stane masa stvari! Jedino jos cekam kukice da mogu sa ovim svakodnevnim kolicima. Meni nezgodno stavljat u kosaru jer mi non stop nesto trebamo(starija)😅
    .
    Upoznavanje moze kad nam bebe malo porastu, al mislim da ce nam biti bolje okupljanje negdje na nekoj livadi jer ne znam gdje bi sve u kafic sa kolicima stale🙈
    .
    Nego, probusili smo usi! Presretna je😀 obavili soping za vrtic i od utorka krece. Bit ce mi cudno i tuzno bez nje😔 al bolje za nju da je sa vrsnjacima. Opet su bili odlicni oboje u cjelodnevnom sopingu.
    Pepco ima zgodne robice za bebe deckice. Ima i majica na patent sta do sada nisam vidjela. Rekla bi da im je dobra ova jesenska kolekcija.
    .
    Vaki ima vremena da se to ispravi sa govorom. Najbolje mi je kad te tako salju za nesto pa onda cekas ohoho🙄 ak je nesto hitno onda je hitno. Kad je mala sa god dana imala eserihiju pa se nakon ture antibiotika ubrzo vratila,pedijatar nas slao nefrologu jer bojao se da ne ode na bubrege. Hitno moramo obaviti uzv bubrega a prvi termin za 3mj. Pa nas poslao privatno. Jbt cemu izdvajamo za zdravstvo kad hrpu pregleda obavljamo privatno jer u sustavu ne mozes docekati. Bas sam ljuta na to.😤 Sto se govora tice moja jos ne govori č,š,ž. R je pocela tek nakon navrsene 4.god. 
    .
    Malina to moj radi sa donjom usnom. 

Jahanara
    27. Kolovoz 2020. 20:54

U DMu sam vidjela te dude za voce, oko 50kn je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.