Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    27. Kolovoz 2020. 12:11

Majuska

Evo nas sa pregleda , 6900 kg ima i 62 duga …doktorica mislila da ima barem 5 mj jer je kao velika …
    Dobila je cijepivo pa me zanima jel stavim odmah obloge ili kasnije ove frescopad?

Super za dobar pregled!Prava je curkica!💕🤞da sto lakse podnese to poslje cijepiva .Oblogic i super😊👌

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Libica
    27. Kolovoz 2020. 12:13

Pozdrav! 
    Vratili smo se s mora, tamo sam izbjegavala mobitel, ali sam sad sve iscitala 😊 nadam se da su dosad muke s kakanjima, i ukocenostima manje! 
    Val se lijepo kupao, zadnji dan je bilo hladnije more od bure ali ga nije smetalo, nije se zalio, pravi morski covjek izgleda. Danas imamo pedijatricu, i mislim drugu turu cijepljenja. Prosli put i mi nadobudno kupili Frescopad, ali je pedijatrica rekla da ne stavljamo to, nego ako ce nesto trebat samo Lupocet, ne znam zasto 🤔
    Ja imam maramu i ergobaby, ali draza mi je cak marama nekako, stane mi u torbu, a na ergobabyju mi se nekako cini jako gruba tkanina tamo gdje mu se noge savijaju pa mi ne djeluje ugodno. Ja imam mesh verziju, pa ne znam jel do tog

Beba V. ❤

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 12:21

Libica sretno na pregledu/cijepljenju. I samo ti njemu nalijepi oblog, da smanji otok i crvenilo, a i ugodnije će mu biti. Vidiš a moja pedijatrica je čak napomenula ako to imamo da bi bilo super.

Hany92
    27. Kolovoz 2020. 12:26

Ja samo upijam sve sta pisete o kasicama i bas se veselim kad i mi krenemo.Za dva dana smo 4 mj.pa cemo vidjeti sa otprilike pet i nesto🙂
    Volim doci ovdje,odmor za mozak a i support veliki,ipak sve imamo slicne slatke brige.
    Dosta pisete o nocnom budenju.Moj je spavalica,on se prakticki ni ne razbudi samo krene rukicama mahati kad oce dojit ii ide:" E,ee,eee."ajmo reci jednom ili dva puta u noci i nastavi spavat.🤣😊👌
    Ne znam mozda i vi na to mislite.Ok,meni je lakse uz nas spava,iako je u pocetku u kindacu ali sigurnije mi je da ga za sada imam na oku.
    Cure koje nesto boli nek sto prije prode!
    Iiii da,sad sam svasta namljela ali obozavam ici u setnju,isto smo distancirani od dosta ljudi,ali shopping centri mi ne fale jer inace radim tamo🙈a i nisam neki tip za to,vise priroda ..sljeme..moreee

🎀Vidis,tko zna mozda se jednom i upoznamo sve skupa🎀

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

bejb2
    27. Kolovoz 2020. 12:27

Sretno na pregledu i s pikicama! Definitivno staviti frescopad :)
    Mi imamo maramu, u kojoj mi je postao tezak vec, a kupili smo i nedavno baby tulu za koju je izgleda premali :/

skoljka
    27. Kolovoz 2020. 14:20

Sanja89

Cure trebam pomoc ko je sve dobio stvari prosli mj? Cini mi se skoljka? Ja sam dobila dan nakon i nisam si upisala al reko ajde vec ce neko ovdje spomenut pa cu znat😂😂😂

E da ja sam dobila 27og prosli mjesec i sad sam trebala 25og i evo ko za vraga kasni 😵 a more sam tempirala kad mi prodje, a sad nece ni da dodje 🙈

My baby
    27. Kolovoz 2020. 14:27

Ja koristim maramu i imam baby care klokanicu slicna je tuli,nekad ju nosim u tom nekad u ovome ali vecinom u marami.Ja danas svoju fino presvukla,nahranila i isla u drugi grad nesto obaviti reko ne treba mi pelena ni nista doci cu kuci za sat sat i pol.a ona se sva usrala i sebe i sjedalicu nisam ju ni u ruku mogla uzet.Jadna morala je biti usrana tako sat vremena i jos sam ju do kuce animirala mobom da ne place jer ne voli biti usrana😂.Kad smo stigli dok sam to ave odlijepila od nje morala ju odma okupati imala je govana i po kosi😂.tako da meni bas veselo bilo.

27. Kolovoz 2020. 14:35

My baby

Ja koristim maramu i imam baby care klokanicu slicna je tuli,nekad ju nosim u tom nekad u ovome ali vecinom u marami.Ja danas svoju fino presvukla,nahranila i isla u drugi grad nesto obaviti reko ne treba mi pelena ni nista doci cu kuci za sat sat i pol.a ona se sva usrala i sebe i sjedalicu nisam ju ni u ruku mogla uzet.Jadna morala je biti usrana tako sat vremena i jos sam ju do kuce animirala mobom da ne place jer ne voli biti usrana😂.Kad smo stigli dok sam to ave odlijepila od nje morala ju odma okupati imala je govana i po kosi😂.tako da meni bas veselo bilo.

😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈

skoljka
    27. Kolovoz 2020. 14:35

Ubit cu se, napisem post ko novinski clananak i stisnem stranicu natrag, neda mi se sad ponovno tipkat, mozda poslije 🤯😡

• Sancy3
    27. Kolovoz 2020. 14:41

skoljka

Sanja89

Cure trebam pomoc ko je sve dobio stvari prosli mj? Cini mi se skoljka? Ja sam dobila dan nakon i nisam si upisala al reko ajde vec ce neko ovdje spomenut pa cu znat😂😂😂

E da ja sam dobila 27og prosli mjesec i sad sam trebala 25og i evo ko za vraga kasni 😵 a more sam tempirala kad mi prodje, a sad nece ni da dodje 🙈

Ajmee odlicno, ja sam ful zabrijala da mi kasne tjedan dana kao bilo je nesto oko 20.-tog,ko za k... Jutros se probudim do dnevnog nisam mogla doc kolko mi se vrti,pa vec sva u panici😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.