Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    27. Kolovoz 2020. 15:33

My baby hahahaha ovo je show, znaš kad sam screenshotala da pokažem mužu 🤣🤣🤣

Frescopad je pedijatrica sama njoj stavila odmah nakon cijepljenja tako da može odmah svakako. 

Nosiljka, mi imamo Fredu baby size. Imate na Faceu grupu za nosiljke sa recenzijama ljudi za svaku. 

Mom
    27. Kolovoz 2020. 15:34

E i tko je spomenuo upoznavanje uživo, pa to bi bilo supeeeer 😁😁

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 15:45

Haha Mybaby 😂😂😂

My baby
    27. Kolovoz 2020. 16:00

😂😂eto nek sam vas nasmijala al tek nakon dva sata sad kuzim da mi je i majica usrana😂

sagi
    27. Kolovoz 2020. 16:01

My baby vjerujem da tebi nije bilo smiješno, al ja crkla 😂😂😂😂😂
    Poučak: pelene uvijek sa sobom 🙂

sagi
    27. Kolovoz 2020. 16:02

My baby

😂😂eto nek sam vas nasmijala al tek nakon dva sata sad kuzim da mi je i majica usrana😂

😂😂🙈🙈

My baby
    27. Kolovoz 2020. 16:09

Ma bilo mi je i smijesno a bilo mi i zao Didi jos mi kaze mladja kcer kako je tako usrana mirna,kazem ja njoj i ti bi bila da si se utoplila u tim govnima ne mozes se pomaknut😂,skidanje je bilo najsmjesnije doma i ja i sestra nismo znali gdje prvo da ju primimo i kad smo ju trebale stavit u tus kabinu nismo znali kako pelenu skinut jer sam ju tako primila ispod trbuha do pelene😂uglavnom show pravi.a njoj citavo vrijeme smijesno jadnici😂

My baby
    27. Kolovoz 2020. 16:11

Sagi istina sad kad idem i na deset min nosim i prlenu i odjecu😀

• Anita91
    27. Kolovoz 2020. 16:30

bejb2

Cure, bilo bi super da si u buducnosti, sljedece godine, ako zazivi grupa organiziramo neki rucak na pola puta svima. Sa bebicama i da se upoznamo :)

Hahaha ja sam vec procitala da bi bilo super da u buducnosti ostanemo opet sve skupa trudne 😂😂

• Anita91
    27. Kolovoz 2020. 16:54

Mi smo jucer obiljezili 4 mjeseca sa prvim umakanjem nogica u more :)) presmjesna je bila.
    .
    Po noci nam se vrti ko kazaljke na satu hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.