My baby hahahaha ovo je show, znaš kad sam screenshotala da pokažem mužu 🤣🤣🤣
.
Frescopad je pedijatrica sama njoj stavila odmah nakon cijepljenja tako da može odmah svakako.
.
Nosiljka, mi imamo Fredu baby size. Imate na Faceu grupu za nosiljke sa recenzijama ljudi za svaku.
😂😂eto nek sam vas nasmijala al tek nakon dva sata sad kuzim da mi je i majica usrana😂
My baby vjerujem da tebi nije bilo smiješno, al ja crkla 😂😂😂😂😂
Poučak: pelene uvijek sa sobom 🙂
😂😂eto nek sam vas nasmijala al tek nakon dva sata sad kuzim da mi je i majica usrana😂
😂😂🙈🙈
Ma bilo mi je i smijesno a bilo mi i zao Didi jos mi kaze mladja kcer kako je tako usrana mirna,kazem ja njoj i ti bi bila da si se utoplila u tim govnima ne mozes se pomaknut😂,skidanje je bilo najsmjesnije doma i ja i sestra nismo znali gdje prvo da ju primimo i kad smo ju trebale stavit u tus kabinu nismo znali kako pelenu skinut jer sam ju tako primila ispod trbuha do pelene😂uglavnom show pravi.a njoj citavo vrijeme smijesno jadnici😂
Cure, bilo bi super da si u buducnosti, sljedece godine, ako zazivi grupa organiziramo neki rucak na pola puta svima. Sa bebicama i da se upoznamo :)
Hahaha ja sam vec procitala da bi bilo super da u buducnosti ostanemo opet sve skupa trudne 😂😂
Mi smo jucer obiljezili 4 mjeseca sa prvim umakanjem nogica u more :)) presmjesna je bila.
.
Po noci nam se vrti ko kazaljke na satu hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji