Cure, bilo bi super da si u buducnosti, sljedece godine, ako zazivi grupa organiziramo neki rucak na pola puta svima. Sa bebicama i da se upoznamo :)
Hahaha ja sam vec procitala da bi bilo super da u buducnosti ostanemo opet sve skupa trudne 😂😂
Ko zna 😂
Ja sam u Bipi kupila to za voce, ima i mrezasti i silikonski nastavak. Negdje jprije 2-3 tjedna i bilo je snizeno 40%… vidjela sam da je dobra ideja za kad su vrucine ili zubici bole, zamrznut kockice izdojenog mlijeka pa staviti u to da brljave
Uuu super ideja.
I bravo za pregled i pikicu.
Sagi ma ne salim se, evo vidis da je i Jahanara rekla da nam treba livada 😄 vjeruj mi da je kod mene idealno, kad pocnu u duetu plakati svi nitko nas nemoze potjerat 🤣🤣 niti cemo se crveniti 🤣🤣🤣
Sagi ma ne salim se, evo vidis da je i Jahanara rekla da nam treba livada 😄 vjeruj mi da je kod mene idealno, kad pocnu u duetu plakati svi nitko nas nemoze potjerat 🤣🤣 niti cemo se crveniti 🤣🤣🤣
Odlično 😂😁 ja sam za izletić 🙂
Dodemo svi i krenemo kolektivno jesti kolace dok ne puknemo! Ja nosim kremsnite!
Jutro,
Hahaha malina sviđa mi se kako razmišljaš 😁
Nosim i ja kolače 🍪🍰🧁☕
Jutro, a neznam vise koliko mi kave treba 😂
Mickey moja je nedavno imala fazu da nezeli kosu prati, ali nije plakala nego bi odmah htjela van iz kade. Muz je to rjesio da bi je zasmijavao i spricao sa vodom i onda je nekako lakse postalo ispirat joj kose, a trudimo se da to sto prije obavimo 😀
.
E sad ja savjet trazim. Znaci najbolja frendica mi se zatelebala u nekog krkana, ali ono skroz, glavno je da ima pive u frizderu i cigreta da nefali, da je auto mecka sa zatamnjenim staklima, nema veze sto su u kreditima i sto ce ubrzo jedva imati za jesti dok te rate otplacaju. Nas vise skoro ne dozivljava, znaci bila sam juce na njenom rođ, a on je tih svojih jos pozvao koje ona ni ne pozna. Zakljucak rođ da sam u 2 sata popila 2 case soka dok su se oni gostili, a mi sve zenske gledale u njih jer smo sve rucale i niko nije rekao da ce bit vecera. Morala sam ic dojit naravno, kolaca pojela nisam a jos ni skoro pola sata nakon mene nisu se cure pocastile. I da on nemoze upamtit nasa imena, a vidio nas je vec nekoliko puta. Nemoze vise bez njega na kavu doc sama, vjerojatno ju je i varao vec, sto ona mozda i zna, ali sve to kao nevidi. I sto napraviti reci joj to sve ili mucati dok sama ne progleda. Morala sam se pozaliti jer sinoc zbog nje nisam mogla zaspati, a ne zbog male.
Jahanara - hvala!
Mellorine - kao da opisuješ moju seku. Nema tu pomoći. Oduvijek je padala na kretene. Zateleba se do ušiju i ništa ne vidi i ne čuje...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mellorine ajoj glupa situacija, sto kod kazes protiv njega shvatit ce kao napad na sebe ako je tako zatelebana, vjerojatno ce joj svi drugi bit krivi. Sigurno nece objektivno sagledat situaciju. Imam i ja prijateljicu koja je uvijek u nekim cudnim vezama koje joj uopce ne pasu, eh sad, znaju trajat par godina al nekak uvijek zavrse. Mozda joj nekako indirektno pokazat neke znakove da on bas nije za nju..
Beba V. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji