Jutro svima!
Karla vjerojatno se vise uplašila nego udarila, al biti će toga još. Sad kad gledam stariju cijela je izgrebana, puna masnica po nogama, stalno negdje zapinje, pada.
E te kuglice su za umanjivanje boli, plačljivosti i razdražljivosti povezanih sa rastom zubića - zovu se Chamomila kuglice i ima ih u ljekarnama Pavlić.
I meni se čini da me preko noći izmuze, jutros cice mekane da nije htjela ni jest iz njih 😱 meni se nekak čini da njoj vise nije dosta moje mlijeko samo 🤷🏼♀️ Bas ću vidjeti idući tjedan na kontroli u krećemo s kašicama.
E bas to, mi smo sve tu u istim fazama, bebe su male, a svi oko mene imaju veću djecu ili nemaju djecu, radije dođem ovdje i pojadam se nekom tko kuži nego da gnjavim nekoga tko ili ne kuži ili je to davno prošao ☺️
Sto se tice padanja, vise se mi uplasimo nego sto je njima nesto. U 99% slucajeva se preplase vise nego sto ih boli. A tek kad krenu puzati i hodati nece faliti padanja.
Jutro! Mi smo sad popišani do glave pa smo se probudili...
Sve sam već zaboravila jer ste puno pisale...
Karla - zapamtila sam da bi tvoja već hodala. Pa naravno kad ste je naučili da pliva. 💕
Skoljka - presladak ti je Aaron. Sretnih 6 mjeseci...
Sagi - znači i ti si popustila. Skupljaju se plišanci...
Mom - identično kao kod mene. Nema nikog na vidiku. Srećom pa imam još jedno dijete pa imam barem s kim popričati.
Nisam vam odgovorila za logopeda. Mali krivo izgovara glas R ili ga uopće ne izgovara. Ne može u istoj rečenici 2 puta reči LJ. Npr. ljuljačka je njemu ljulačka ili luljačka i tako...
Soecka - he, he. Nisam zapamtila nick. Gdje si kupila to za sisanje voća? Ja bih to isto...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Socka - sad vidim da nisi ti za to pisala. Sorry! 😘
Sretno s krštenjima ovaj vikend!
Cure koje ste bubane - 🤞da što prije ozdravite!
MeddLeo407 - uh, nadam se da mužić nije pozitivan.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
To za sisanje voca vidim da imaju svi, meni se svidja tommee tippee
Jahanara i meni je mob za razbuđivanje 😁 nekad se osjećam krivom jer sam stalno na mobu dok dojim 🙊
Vaki i ja sam hodala logopedu ko mala zbog r, a isto sam malo miješala l i lj. Tad je logopedica još bila u Krapini i nije bilo nenormalnih lista čekanja 🙄 hodala par mjeseci, išla sa svojima na more i tamo progovorila.
Malina joj čitala sam tu svađu 🙈
.
Meni je forum dobar jer pogledm kad stignem, pišem kad stignem, ak mi se neki dan ne javlja, ne javim se i nema drame. A još i korisne info 🙂
To za sisanje voca vidim da imaju svi, meni se svidja tommee tippee
Da, super su.
Mi smo u bubamari uzeli.
Obožava lubenicu cuclati iz toga 🤣
Evo nas sa pregleda , 6900 kg ima i 62 duga ...doktorica mislila da ima barem 5 mj jer je kao velika ...
Dobila je cijepivo pa me zanima jel stavim odmah obloge ili kasnije ove frescopad?
Jutro curke moje! Jeste se raspisale, odmah da se i ja pridruzim tome koliko mi je drago zbog ovog foruma iako nisam preaktivna, ali uzivam kaj mogu s nekim dijeliti iste probleme i radosti, jer upravo to i moji prijatelji imaju stariju djecu i bas smo MM i ja komentirali kak se vise necemo zaliti i pricati jer ispada da se jadas, a samo ocekujes razumijevanje, a oni su te sve faze vec davno prosli i ko da ne kuze da se samo hoces malo pozaliti🤣
Takoder se pridruzujem mamama koje ne mogu nikuuud, tolko bi htjela nekad na kavu barem jednom tjedno, ali me moj malac jednostavno ne pusta, nekad sisa svakih sat, nekad dva, a nekad sto je veoma rijetko svakih 3h..
Ostalo nemam pojma, pricate o kasicama, veselim se bas tome, pogotovo dok vas citam tak vesele :)
Sto se tice pikica i obloga, odmah staviti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji