Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • socka22
    27. Kolovoz 2020. 21:31

jagodica_bobica25

Meni je isto forum super jer uvijek saznam nesto novo i kad god nešto pitam uvijek dobijem super savjete a to mi puno znaci.
    Evo me sad s pitanjem opet haha 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Kupili bi klokanicu sad pa me zanima koje mi preporucate, koje su najbolje? 🙂

Mi imamo ergobaby (cijela je mekana, ne znam točan naziv, a kutija netragom nestala🙈) i H je oduševljena, ali samo ako se nosi prema naprijed, tj. da sve vidi. Šefica😄

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 21:36

Libica super za pregled! I super za pikicu da je dobro prošla! 
    Jahanara, Mammaa, Mellorine ženske sa starijom djecom (ak sam kog zaboravila sorry) ali imam pitanje - pranje kose! Recite mi da je to faza sa dvije godine da vrišti kad se pere kosa?!? Jer ja ovo vise ne mogu izdržati, to je bal vampira kad se pere kosa, ne znam vise kak da pokušam 🤷🏼‍♀️ Place mi se kad je dan za pranje kose. 

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 21:40

Jahanara super za šoping! Morala bi i ja malo do civilizacije da obavim šoping, pogotovo za kasice sada kad krenu žitarice i to. 
    Socka mislim da se zove ergo embrace. 

Jahanara
    27. Kolovoz 2020. 21:49

Mickey mi smo imali tu fazu izmedju godine i pol i dvije god. Ona je toliko vristala da bi se svaki put ispovracala. Grozno. Nista nije vrijedilo. Cim bi se spomenula kosa krenuo bi plac. Jednog dana smo uspjeli predloziti da u kadicu natocimo puno vode i sapunice pa kad ona opere kosu da moze barbikama prati. I nismo prvi put uspjeli bez placa al svaki put je bilo bolje. Znaci sjedila je u kadici i nagnula glavu unatrag.  

MickeyMouse
    27. Kolovoz 2020. 21:56

Jahanara e tooo, točno to, toliko place da se krene zagrcavat na povraćanje, izlazi iz kade, vrišti 😱 pripremam i nju i sebe cijeli dan da je danas dan kad se pere kosa - plac cijeli dan. 
    Mogla bi joj to predložiti 🤔 dobra ideja, hvala! 
    I još sad gleda kak se seka kupa i stalno priča kak seka pere kosu i ne place, al ona nema šanse. 

Libica
    27. Kolovoz 2020. 22:16

Ja sam u Bipi kupila to za voce, ima i mrezasti i silikonski nastavak. Negdje jprije 2-3 tjedna i bilo je snizeno 40%... vidjela sam da je dobra ideja za kad su vrucine ili zubici bole, zamrznut kockice izdojenog mlijeka pa staviti u to da brljave

Beba V. ❤

Boa35
    27. Kolovoz 2020. 22:16

Mybaby 🤣🤣🤣🤣 jadno dijete 🙈🙈
    Tak ja nisam imala rezervnu odjeću sa sobom kad smo prvi put išli na cijepljenje.. malu sam skinula a ona je baš tad odlučila piškiti i hlače mi popišala, pa je jadna takva morala ići doma 🙈 od tad imam i pelenu i rezervnu odjeću uvijek sa sobom. Jbg, na greškama se uči 😆
    Nosiljka - mi imamo ergo baby omni 360 i preezadovoljni smo s njom..sad se obožava nositi u njoj..nikad ne plače, u kolicima 20min izdrži jedva. 
    Malina08 naša M kad kao priča uvuće donju usnu..nije da ju baš cucla al tak izgleda 🙄

sagi
    27. Kolovoz 2020. 22:18

Malina  i moj to počeo radit s donjom usnom. 
    Skoljka ja mislila da se ti zezaš. Taman ti popunimo ono lijepo dvorište s kolicima 😁

Dal koja beba jede kosu? 🙈😂
    Kak stalno gura sve u usta, a ima puno kosice, u kakici jučer i danas vidim kosu 😮

sagi
    27. Kolovoz 2020. 22:21

Jahanara meni stigle kopče, valjda će i tebi uskoro 😉 i stvarno su ti ruksaci odlični, stanu čuda u njih 🙂

skoljka
    27. Kolovoz 2020. 22:25

malina08

Skoljka, gdje ono ti jesi?

Jastrebarsko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.