Ovo mi je kao neka prica iz one smjesne grupe Mamine tajne anonimne i javne. Ovako objektivno - naravno da ga treba ostaviti! Al u praksi to nije tako lako. Probaj joj prici onako mic po mic, sa pitanjima kako se osjeca pa onda postavljati sve konkretnija pitanja, mozda ti se otvori i raspadne, proplace pa skuzi. Mozda i kuzi ali ne zeli nikome priznati. U svakom slucaju takvi tipovi se ne mijenjaju.
Mellorine ona je zaljubljena i ne vidi tj ne zeli vidjeti te stvari koje vi drugi vidite. Zeznuta je situacija jer je tebi kao prijateljici tesko to gledati a ako joj kazes vjerujem da ne bi to protumacila kao brigu za nju nego kao pokusaj odvajanja od njega.
Osobno sam odavno odustala od dijeljenja savjeta drugima kad se radi o ljubavi, djeci, odlukama... upravo iz gore navedenog razloga. Samo si kazem u glavi da su svi ti kojima bi nesto prokomentirala odrasli pa nek se nose sa svojim postupcima i odlukama.
.
Da nam ne bi bilo slabo od silnih kolaca, ja cu slane kiflice ponijeti😉
Mellorine ona je zaljubljena i ne vidi tj ne zeli vidjeti te stvari koje vi drugi vidite. Zeznuta je situacija jer je tebi kao prijateljici tesko to gledati a ako joj kazes vjerujem da ne bi to protumacila kao brigu za nju nego kao pokusaj odvajanja od njega.
Osobno sam odavno odustala od dijeljenja savjeta drugima kad se radi o ljubavi, djeci, odlukama… upravo iz gore navedenog razloga. Samo si kazem u glavi da su svi ti kojima bi nesto prokomentirala odrasli pa nek se nose sa svojim postupcima i odlukama.
.
Da nam ne bi bilo slabo od silnih kolaca, ja cu slane kiflice ponijeti😉
Slažem se s Jahanarom. Sve i da je svjesna, ako je zaljubljena, ona neće izaći iz te veze dok ona ne skuži i dok se njoj desi klik. Uostalom, da li te je uopće pitala za mišljenje? Nije.
Imam ja najbolju frendica koja je sa tim svojim već godinama i dijete imaju, ne znam šta vidi u njemu zbilja ali nemam ja tu šta njoj govoriti. Ako je njoj dobro, meni je još bolje. Samo bi joj se zamjerila. Samo da, razlika je što se nas dvije podružimo bez muških. A ona je tebe kao izolirala. Ali i to ti govori već nešto.
Jutroo..
Melorine teska situacija. Koliki onaima god i koliko je on stariji od nje?
1.Ako joj nista ne kazes, tebe ce i dalje gristi, a ona ce misliti kako je on i tebi super
2. Ako joj kazes ispast ces najgora k.... koja je ljubomorna na nju i njenog decka, i tu ce vasem prijateljstvu doci kraj, a vec je naruseno.
Najbolje se direktno ne mjesati, ali, znam da je sarkasticno, ali da ju ne bi direktno " povrijedila" onda kao u sali komentirati proslavu rodjendana kako ste se osjecale kao da je njemu bio rockas a ne njoj pa ste se drzale postrani da ne bi smetale. Pa ces vidjeti njen/njegov odgovor, ako je ona zadovoljna i sretna kako je bilo onda znaci da onu u nicemu nevidi problem i onda bolje nista vise niti ne govoriti ako zelis da koliko toliko ostanetebliske, a njij kad pukne film sa njim bude se vratila na tvornicke.
Jutro, a neznam vise koliko mi kave treba 😂
Mickey moja je nedavno imala fazu da nezeli kosu prati, ali nije plakala nego bi odmah htjela van iz kade. Muz je to rjesio da bi je zasmijavao i spricao sa vodom i onda je nekako lakse postalo ispirat joj kose, a trudimo se da to sto prije obavimo 😀
.
E sad ja savjet trazim. Znaci najbolja frendica mi se zatelebala u nekog krkana, ali ono skroz, glavno je da ima pive u frizderu i cigreta da nefali, da je auto mecka sa zatamnjenim staklima, nema veze sto su u kreditima i sto ce ubrzo jedva imati za jesti dok te rate otplacaju. Nas vise skoro ne dozivljava, znaci bila sam juce na njenom rođ, a on je tih svojih jos pozvao koje ona ni ne pozna. Zakljucak rođ da sam u 2 sata popila 2 case soka dok su se oni gostili, a mi sve zenske gledale u njih jer smo sve rucale i niko nije rekao da ce bit vecera. Morala sam ic dojit naravno, kolaca pojela nisam a jos ni skoro pola sata nakon mene nisu se cure pocastile. I da on nemoze upamtit nasa imena, a vidio nas je vec nekoliko puta. Nemoze vise bez njega na kavu doc sama, vjerojatno ju je i varao vec, sto ona mozda i zna, ali sve to kao nevidi. I sto napraviti reci joj to sve ili mucati dok sama ne progleda. Morala sam se pozaliti jer sinoc zbog nje nisam mogla zaspati, a ne zbog male.
A bilo sto da kazes protiv njega izgubit ces ju, najradije bi rekla da se ne mjesas jer nema pomoci dok ona sama ne zatrazi tvoju pomoc, mada znam kolko je tesko gledat sa strane... Moja sestra je s takvim vec 20god...nikad se nisam mjesala al sam dobila dobar primjer kakav zivot nezelim zivjet i hvala joj na tome... Sad grubo zvuci al ima ona ako si sam ne pomognes ni bog ti nece tako da... Bojim se ako joj probas pomoc ti ces ostat povrijedena a ona ce ostat s njim
Hvala cure na misljenjima, tako je i moj zakljucak nekako.
Skoljka ma 30 ima a on mlađi par god.
Ma tako sam i mislila tu i tamo dobaciti neki indirektan komentar cisto da vidim dal kuzi ista. Cak sam je jutros zezala da si moram ic kupit kolaca jer nisam jucer stigla ni probati, ma nista ona ne kuzi pa tako ni za njega. Morat cu jednostavno pustiti da sama skuzi izgleda.
Mellorine moj savjet ti je da se ne mjesas jer ces ti na kraju ispast kriva.nije mi prvi put bila takva situacija
Jutro, tj. dan, počela pisat ujutro 😁
Jahanara hihi pametno 🥐
Mellorine cure su već sve rekle. Ja bi išla sa Skoljkinim savjetom za rođendan. Ak je njoj ok, pusti. Ovak indirektno da, ostalo ćeš samo bit kriva, nene žalost mora sama shvatit.
Ja sam jednom u srednjoj dobroj frendici rekla da ju je dečko prevario. A kad sam ih sama vidla, osjećala bi se krivom ak ne kažem. Na kraju mi frendica rekla da bolje da joj nisam rekla i da ona sad zbog toga neće njega ostaviti 🙄 reko ja pa ne moraš, samo sam htjela reći jer bi ja voljela znati. Na kraju ni taj lik s kojim sam inače isto bila dobra nije pričo sa mnom. A s frendicom od onda nekako više nisam dobra. Godinama su bili zajedno i onda ju ostavio zbog druge.
I ja se slazem s curama, bolje da se ne mijesas jer ako je tolko zatelebana u njega naljutit ce se na tebe jer ju u njezinoj glavi ne razumijes tak da ju bolje pusti da sama shvati, a ako ti se ikad bude pozalila naravno da ces bit tu za nju.
.
Cure mene je neki vrag piknuo jos u ponedjeljak, uzasno me svrbi i kao da se siri umjesto da se smanjuje. Ponjela sam jedino kamagel al mi ne pomaze bas nista, s cim bi mogla mazati? Nije bas da mi je ljekarna blizu
Sortiraj odgovore
Najstariji