Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    28. Kolovoz 2020. 12:13

Anita paradajz stavi on inace izvlaci ubode,mene kad je strsljen upiknuo paradajz sve izvukao

28. Kolovoz 2020. 12:14

Nista dobro kazete necu se onda mijesati nego cekat kako ce se to zavrsiti. Kad smo mi zene valjda blentave kad se zaljubimo. Ja bih isto npr htjela da mu se kaze pogotovo da me vara iza leđa, ali istina mogu ja sad govoriti sto hocu kad se nisam nasla u toj situaciji.
    Da se mi vratimo na nasu temu 😀 opet cu reci ako nam spavanje neide zato papica me veseli. Jucer je bilo i mjesec dana od pocetka papanja. Tako da sam odlucila joj danas dati i drugu kasicu kad toliko trazi.jutros jela tikvicu, krusku, ciklu, pirove p.
    Onda sad kad se probudi cu je dojiti pa ce sljedeci obrok biti butternut i krumpir. E i sad se nesjecam jesam spomenila, jucer joj je mama dala trecinu banane dok sam bila na rođ.
    Anita ako mislis od domacih pripravaka onda cuvarkuca ili med, ako nemas onu sinopen kremu kako li se zove

• Anita91
    28. Kolovoz 2020. 12:29

Imam paradajz! ☝️budem probala.
    Ma kad sam sve lijekove spremila za nju a nas zaboravila 😂

skoljka
    28. Kolovoz 2020. 12:36

Mi smo jutros papalo breskvu, proso+ad. Ad umjesala u kompot od breskve, meni bilo fino, malo gorko, ali i njemu fino jer je bas dosta pojeo. Iznenadjena sam, ali i dojio je malo poslije toga, ja sam ponudila.

Melorine super za klopu, jeste vi zvanicno uveli prvi obrok a da si tad ukinula dojenje?
    .
    Jahanara jel T napokon kakao, A jeste jucer poslije podne uz jako napinjanje, ja mu dala prst da da me stisne rukicom 🙈🤣🤣, dojila ga lezeci i on se samo okrenu na stomsk i poceo se napinjat i kako sam se ja smijala tako i on 🤣🤣

• Sancy3
    28. Kolovoz 2020. 12:51

Na koji nacin pripremate zitarice? Meni su one totalna nepoznanica

mom3
    28. Kolovoz 2020. 13:04

MickeyMouse

Libica super za pregled! I super za pikicu da je dobro prošla!
    Jahanara, Mammaa, Mellorine ženske sa starijom djecom (ak sam kog zaboravila sorry) ali imam pitanje - pranje kose! Recite mi da je to faza sa dvije godine da vrišti kad se pere kosa?!? Jer ja ovo vise ne mogu izdržati, to je bal vampira kad se pere kosa, ne znam vise kak da pokušam 🤷🏼‍♀️ Place mi se kad je dan za pranje kose.

Moja je malo vristala na pocetku kada smo krenuli u veliku kadu. Smetalo joj sto joj voda ide u oci i sampon naravno. Onsa smo kupili onaj sesiric da joj nejde voda od sampona po licu, a kosu mozes normalno prati. To smo koristili par puta i onda je skuzila da treba zmiriti i nagnuti glavu naprijed i od tad sve 5. Tako da je sve ok od njenih nekih 10 mjeseci pa do sada. Iako najvise voli da joj ja perem kosu i kupam ju jos i sad.
    .
    Mladja mi isto cucla donju usnu vec 2 tjedna sigurno.

Jahanara
    28. Kolovoz 2020. 13:05

Skoljka kakao je jutros u 4😅 ovo nam je bio najduzi period bez kakanja. 
    Bravo za kasicu!
    .
    Melorine bravo i za vas i drugi obrok.
    Kad pisete o kasicama cini mi se da smo miljama daleko od tog, al to je tu samo sto nije.

MickeyMouse
    28. Kolovoz 2020. 13:28

Mellorine cure su ti sve rekle, slažem se s njima. Općenito u životu ne volim se petljati u tuđe odluke, a ne volim ni da netko to meni radi. Ali ovo kak je Skoljka rekla je okej ☺️
    Maamma e vidiš i taj šeširić je dobra stvar, nisam ga probala 🤔
    Mellorine super za kasice! Bas vam dobro ide. Ja jedva čekam krenuti 😎
    Skoljka jel bi mi napisala sto si uzela od žitarica sve? Moram u nabavku, a kad odem da obavim sve, nije mi bas blizu takav dućan 🙈

28. Kolovoz 2020. 14:05

Skoljka da smatram uveden dorucak, a ona ti meni il se taman probudi kad je kasica gotova il npr dojim u 9 a u 10 jede kasicu.
    Drugi obrok nisam danas dobro tajmirala pa je pojela par zlicica, spavalo joj se dok se skuhalo, ali svejedno cu joj dati kasnije malo banane i malina, a krumpir sutra ujutro skuhati da vidim da nije do njega.
    Sanja imas razne zitarice od onih cjelovitih koje treba kao rizu namociti u vodi pa kuhati ili prerađene verzije kao pahuljice koje treba samo zaliti vrelom vodom ili sokom od kuhanog. A imas i instant koje se samo sa vodom mijesaju. A po tom redosljedu su ti i hranjive vrijednosti pa onda prilagodis sebi jel imas vremena da duze kuhas ili da brzo bude gotovo 😊
    Ja zasad koristim pirove pahuljice i amaranth, namjeravam i proso uzeti, a u dm- ima citava stelaza tih zdravih zitarica, brasna, griza, zacina. 

Vaki
    28. Kolovoz 2020. 15:54

Upravo sam  skuhala jabuku za starijeg pa sam dala i malome da proba. Nije htio otvarati usta. Okretao je glavu na drugu stranu... No, dobro... Ima još vremena! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.