A svugdje se spominje tih 5 6 kakanih 😩😮 po tome je moj gladan? 😥
To 5-6 pokakanih se odnaosi na prvih par tjedana. Tvoj je presisao mjesec njemu se sad vec regulise. Moj je prva 3 tjedna kako do 5 puta onda par dana nikako i od tad svaki dan jedanput 🤷🏻♀️. Prvi mjesec dobio 600g, drugi 1kg,a teeci 900g. Poslije dojenja ne place da je jos glada mada sam ja uvijek u nedoumici jel sit, ali u zadnje vrijeme jede manje nego sto imam mlijeka, pa ga bukvalno tjeram da jos jede, a on se amije. Tako da drage mame, mi se sekiramo a njima super 😂
Sanja lezi pored i zagrli ga, ja sam svog upravo izgrlila, meni nesto hladno a on vruc ko grijalica (nema temp) muz se zeza da je kao hladnokrvnjak.
Medleo nase su bebe nekako slicne sa tom kilazom tako da ne brini u prosjeku su, da su gladni cule bi smo sigurno 😂😂😂
Upravo sam pročitala 25 stranica 😱 valjda neću nešto zaboraviti.
Meddle, moram iskomentirati ovo za bebu usranu do vrata. 10 min sam se smijala i plakala, doslovno plakala 🤣🤣🤣🤣🤣 imam te neke lude napadaje smijeha otkad sam rodila. Netko mi nešto priča, ja se sjetim nečega i ne mogu se kontrolirati, plac do suza hahaha.
.
Ja sam isto odustala od podrigivanja, raspizdim ju i razbudim i onda si j**m mater. A mislim da moram to napraviti da nema grceve 🙄😒😏
.
Zatrudnila sa 63, isla roditi sa 79, došla kući s 69.. sad sam tj negdje oko 65. Još 5 do idealne. Stala u rifle neki dan 🥳
.
Ovo s dojenjem i buđenjem me izluduje kao i dosta vas ovdje. Kad vidim da mlađe bebe ne morate buditi ili ih pustite da spavaju po 5 sati, tako budem ljubomorna! Ja po savjetu pedijatrice budim L na svaka 2 sata jer kaže da majčino mlijeko drži 2 sata. Navečer 3. A ne mogu ju probuditi najčešće pa to uglavnom bude 3, 3.5 sata. Jutros je odvalila 4 sata i jedva sam ju probudila. I to je cijeli dan kenjkavo jela. Povuče, place, povuče, place... je li se kojoj to dogodilo?
Sad je jela 5 min u 21, spava od 22 i ne planiram ju buditi baš da vidim dokad će. I onda imam grižnje savjesti da je gladna. A pelene puni obilno,10 pelena dnevno, bar 5 ukakanih. Vaganje za tjedan dana pa ćemo vidjeti...
Nadam se da je tako školjka kao što kažeš, mi se sekiramo, a njima super 😏😏😏
Sortiraj odgovore
Najstariji