Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Boa35

Broj poruka: 1537

Prijavi adminu

jagodica_bobica25

Karla89

Vaki

Javite mi za Tiba kapi… Pomaže li to što…
    Evo mi smo dva dana dali, ovan noćnam je bila bez grčeva..e sad jel do toga ili jer jedem samo lešo i nezačinjenu hranu, ne znam..
    Kupili smo ih još na početku, pa ćemo sad nastaviti s kapima da ih potrošimo ..
    Karla koliki kapi dajes?! Ono sta pise po 5 kapi na svaki kg bebe, to se meni nekak bas puno cini haha

Oko 15kapi dajem oko 20h navečer..ne dajem kako piše, pa to bi bile nama 30kapi, puna žličica.. 
    Ja sam zatrudnila s 62, išla roditi s 74, a sad sam na 60..još dvije kile dolje i na kilaži sam prve godine faksa 2008 🙈😀 jedino nisam zadovoljna s tijelom..mlohavo mi je sve..trbuh koma, a guza mi se osušila, ravna..grozno mi je to vidjeti.. krenula sam od pon s vježbanjem da se malo zategnem do ljeta ☺️💪

Boa35

Broj poruka: 1537

Prijavi adminu

Kakva je stolica vaših beba? 
    MoJa M sad kaka jednom na dan i to bude baš tekuće zlatno-žuto..toliko puno da nam skoro svaki dan izađe na leđa van 🙄

mom3

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Stolica je ista ko i vasa, samo ne bas toliko kolicinski, ali zato par puta na dan.

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Karla89 tako sei moja istovarila prekjucer morali sve presvuci😂isto je zlatno zuta to je normalno.
    Skoljka ni jane radim to vise nemam ni kada

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

Karla89

Kakva je stolica vaših beba?
    MoJa M sad kaka jednom na dan i to bude baš tekuće zlatno-žuto..toliko puno da nam skoro svaki dan izađe na leđa van 🙄

Ista stvar je i namazato sam i postavila zaproljev neki dan

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

I kod Oskara je kakica zlatno zuta :D koliko puta dnevno koristiti rojazol?
    E i da, Oskic je dobio kilu i po u mjesec dana, narastao 6cm. Krme!

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Kad mislite da cete preci na dvojku od ppc?

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Mi smo davno prešli na broj 2 jer mi je uvijek pelena popuštala pa je bio skroz mokar preko noći. Već sam uzela i trojku. Na dvojku smo prešli kad je imao nešto manje od 6 kg. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Fever

Ja mrsavija nego sto sam bila prije trudnoce, stomak odmah nestao, a noge ko dva stapica. Guzica ko u bake, jedva cekam vjezbanje da mal utegnem tu sirotinju, imala sam komad dupeta prije.Moze mlijeko tvoje na to bolesno oko koje curka. To mi preporucamo isto.
    Nego moj je danas bolji sto ce rec da je jucer bilo sranje od vremena pa i on razdrazljiv. Sad spava vec dva sata i jutros je u marami dva pa sam otisla cak i do kafica s njim.
    Mama mi je dala super savjet, vjerojatno zato i spava- u svoje mlijeko kak se izdajam stavila sam mjericu dohrane. I vidim da je zadovoljniji i stolica mu je danas bas fino zrnata zuta kao pasta.

Sta se to smije raditi 🙄

MickeyMouse

Broj poruka: 843

Prijavi adminu

Malina bome Oskar super napreduje ☺️ Mi smo prešli na dvojku prije dva tjedna (cca 4kg) isto PPC, a počela je jedinica propuštati preko noći pa smo prešli na dvojku.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.