Javite mi za Tiba kapi… Pomaže li to što…Evo mi smo dva dana dali, ovan noćnam je bila bez grčeva..e sad jel do toga ili jer jedem samo lešo i nezačinjenu hranu, ne znam..
Kupili smo ih još na početku, pa ćemo sad nastaviti s kapima da ih potrošimo ..Karla koliki kapi dajes?! Ono sta pise po 5 kapi na svaki kg bebe, to se meni nekak bas puno cini haha
Oko 15kapi dajem oko 20h navečer..ne dajem kako piše, pa to bi bile nama 30kapi, puna žličica..
Ja sam zatrudnila s 62, išla roditi s 74, a sad sam na 60..još dvije kile dolje i na kilaži sam prve godine faksa 2008 🙈😀 jedino nisam zadovoljna s tijelom..mlohavo mi je sve..trbuh koma, a guza mi se osušila, ravna..grozno mi je to vidjeti.. krenula sam od pon s vježbanjem da se malo zategnem do ljeta ☺️💪
Ja mrsavija nego sto sam bila prije trudnoce, stomak odmah nestao, a noge ko dva stapica. Guzica ko u bake, jedva cekam vjezbanje da mal utegnem tu sirotinju, imala sam komad dupeta prije.Moze mlijeko tvoje na to bolesno oko koje curka. To mi preporucamo isto.
Nego moj je danas bolji sto ce rec da je jucer bilo sranje od vremena pa i on razdrazljiv. Sad spava vec dva sata i jutros je u marami dva pa sam otisla cak i do kafica s njim.
Mama mi je dala super savjet, vjerojatno zato i spava- u svoje mlijeko kak se izdajam stavila sam mjericu dohrane. I vidim da je zadovoljniji i stolica mu je danas bas fino zrnata zuta kao pasta.
Sta se to smije raditi 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji