Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bejb2

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Zatrudnila sa 58, isla roditi sa 84 🤪, trenutno na 69 :(

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

My baby

Skoljka uvijek skica mame no i ja sam vidjela tvoje nokte no zaboravih iakomentirat😂.Ja inace radim nokte i morala sam ih skinuti i nemam ih bas mi je neobicno sada.mislim ja se time bavimi nemam sad nokte a i ne znam kako bi s njima sada.ali trepke moram imat😂

Ooo pa di si konkurencijo 😂😂😂😂
    Salim se, ne radim vise, ali sam radila i nokte i trepke, med.Pedikuru, svasta nesto...... 

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Meni se ne da vise o kilama, ja stagniram od kad sam rodila 😡

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

Ja o noktima i taman mi danas pukne jedan, a bas su cvrsti bili. Inace nikad umjetne nisam stavljala, obozavam svoje duge i na njima sam svasta izvodila 😂
    O kilama isto neznam vise. Kazem previse pomoci imam i ja se samo debljam 😂
    Visoka 162 a imam 61kg. Prije sam uvijek imala 52 i sad bih rado na 55

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Ja mrsavija nego sto sam bila  prije trudnoce, stomak odmah nestao, a noge ko dva stapica. Guzica ko u bake, jedva cekam vjezbanje da mal utegnem tu sirotinju, imala sam komad dupeta prije.Moze mlijeko tvoje na to bolesno oko koje curka. To mi preporucamo isto.
    Nego moj je danas bolji sto ce rec da je jucer bilo sranje od vremena pa i on razdrazljiv. Sad spava vec dva sata i jutros je u marami dva pa sam otisla cak i do kafica s njim.
    Mama mi je dala super savjet, vjerojatno zato i spava- u svoje mlijeko kak se izdajam stavila sam mjericu dohrane. I vidim da je zadovoljniji i stolica mu je danas bas fino zrnata zuta kao pasta.

It’s a baby boy💙

mom3

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Koju rucnu izdajalicu bi mi preporucile? Sise pune, a mala ne stigne sve posisati. Nocas sam se probudila mokrog grudnjaka, promocilo i blazinicu i grudnjak, uzas!

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Zatrudnila sa 62, isla roditi sa 77. Trenutno na 66. Nadam se da ce i te 4 brzo otici. Al koliko tamanim po slatkom, cisto sumnjam🙉

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Vi ste sve neke zgodne tete 🥰 sa malo kg 🙈
    Ja ostala trudna sa 64 , rodila sa 84 🤭🤦‍♀️ sad 73 i ne ide 🙇‍♀️

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Pocela nervoza kod nas, nece spavat , jos stan iznad renoviraju, ruse nesto 🙈👀 trzne se na svaki udarac 😬 

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Moj je od 3 nervozan. Nosamo se. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.