Zaboravila sam napisati da su kukici super,dokrorica je stvarno odlicna, nemam rijeci...nisam dugo naisla na tako ljubaznog zdravstvenog djelatnika. A mali je vristao naravno...cim sam mu dudu stavila zakomio 🤣 Od 9 jutros ga pokisavam uspavati i neda se...prije 5 min sam odustala i stavila mu dudu...za minuti su mi se oci okrenuleni zaspao 😅
.
Nisam bila za dude bas ali ako beba nece spava a uz dudu zaspe j... ti te price da dude nisu dobre.Pa nece dudati do puberteta 🤣🤣 Treba preziviti ove dane i zasto se ne posluziti metodama koje pale? Recite mi da se.slazete da nisam nemajka 🤣🤣🤣🙈😥
Zaboravila sam napisati da su kukici super,dokrorica je stvarno odlicna, nemam rijeci…nisam dugo naisla na tako ljubaznog zdravstvenog djelatnika. A mali je vristao naravno…cim sam mu dudu stavila zakomio 🤣 Od 9 jutros ga pokisavam uspavati i neda se…prije 5 min sam odustala i stavila mu dudu…za minuti su mi se oci okrenuleni zaspao 😅
.
Nisam bila za dude bas ali ako beba nece spava a uz dudu zaspe j… ti te price da dude nisu dobre.Pa nece dudati do puberteta 🤣🤣 Treba preziviti ove dane i zasto se ne posluziti metodama koje pale? Recite mi da se.slazete da nisam nemajka 🤣🤣🤣🙈😥
Eto još jedne nemajke koja je to zaključila nalon prvog dana doma 🙈🙉 isto bila protov prije, pokušavamo odacat samo u slučaju krize ovih prvih par tjedans, a onda nek duda kolko hoče 😁
Neverland imas na yt te zvukove, cak i neke aplikacije
Usisavac, fen, napa.
Moj je sit ali budan, okrenula sam ga da me ne gleda i duda dudu i mase rukama.
Uspjela sam oprat i objesit dvije masine vesa, narezat mezu, skuhat rizu, narezat piletinu za rucak, zapalit i popit pivo🤣
Treba mi za dojenje, nek je 12:50 al kao da pivo zna koliko je sati🤣
It’s a baby boy💙
evo nas od pedijatra! super je zadovoljna doktorica, mali ima 5,6 kg i 57 cm. super nagrada za sve neprospavane noci i moje jadne sise :D
Dize glavicu sam kad je na trbuhu, i ako nije jako umoran, moze ju okrenuti u stranu prema nekom zvuku. Jedino ima neki osip po trbuhu, pa kaze doktorica da mozda mama smanji cokoladu :D Rodendan mi je za par dana, ja sam zamislila cokoladni cheesecake s jagodama, mislim da moram odustati
evo slikica https://ibb.co/0r09CFLMango sam skoro uspjela naruciti, sve je proslo, jos jedan klik i onda skuzim da su se cijene promijenile i da je racun preko 1500 kn.. dobro da nisam bila u polusnu.
evo nas od pedijatra! super je zadovoljna doktorica, mali ima 5,6 kg i 57 cm. super nagrada za sve neprospavane noci i moje jadne sise :D
Dize glavicu sam kad je na trbuhu, i ako nije jako umoran, moze ju okrenuti u stranu prema nekom zvuku. Jedino ima neki osip po trbuhu, pa kaze doktorica da mozda mama smanji cokoladu :D Rodendan mi je za par dana, ja sam zamislila cokoladni cheesecake s jagodama, mislim da moram odustati
evo slikica https://ibb.co/0r09CFLMango sam skoro uspjela naruciti, sve je proslo, jos jedan klik i onda skuzim da su se cijene promijenile i da je racun preko 1500 kn.. dobro da nisam bila u polusnu.
Preslatki je,tako i moj drzi glavicu,isto mj dana ima👍😄
Super za dobar pregled kod ped🙂
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bravo za dobre preglede 🙈 i mi bili na uzv kukica, oni su super ali moramo vjezbat( dragat ) stopala jer su zgrcena , kao nije nista strasno , to je zbog polozaja u trbuhu kak je imala skupljene noge 😊
U sljedeci petak se idemo pikat i prvi posjet pedijatrici 🙈 mene zanima koliko je narasla 👀🙈
Danas bili u setnji, nije spavala, cak se smijala 🤭😬
Samo koristite dude, ja bi rado ali 🐸 pljuje 🙇♀️ ali ne odustajem, sad cu joj taman kupit nove 🤭
Vaki kakvo je stanje s tim grcevim, jel ide na bolje? Jesi si kupila neke vitamine? Bome, prava beba 🙈 na kojem broju pelena ste, ja bas gledala ppc 3 je od 6-10 , iz 2 joj izlazi sve 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji