Cure divim se kako vaše bebice dobivaju, moja tak slabo dobiva. Rodjena je 10.3. sa 3370, doma smo išli sa 3290. 6.4. na pregledu je imala 3900. Znači dobila je u malo manje od mjesec dana 600 grama. Dr je rekla ok, prosjek je od 500-800 za dojenu djecu. Zatim smo bili 12.5. i tad je imala 4960. Ajde tu je dobila kilu ajmo reći. Za rotu smo bili 29.5 i nabrzinu ju je sestra vagnula, imala je 5300. Mene to tak muči, ona uopće ne pokazuje da je gladna, ja bi joj drage volje dala adaptirano, boli me briga za dojenje ako se dijete ne može najesti od mog mlijeka, ali neće, ja često ponudim cicu ovako izmedju podoja, jednostavno neće. Jede samo kad je gladna i gotovo. Masiram, stišćem da dodje to "masnije", vidim razliku izmjedju toga i onog prvog, posiše i to zadnje mlijeko i svejedno tak slabo dobiva na težini. Ne znam šta da mislim evo. Kad vidim da djeca dobivaju po kilu i pol baš se pitam šta mi radimo krivo
Cure divim se kako vaše bebice dobivaju, moja tak slabo dobiva. Rodjena je 10.3. sa 3370, doma smo išli sa 3290. 6.4. na pregledu je imala 3900. Znači dobila je u malo manje od mjesec dana 600 grama. Dr je rekla ok, prosjek je od 500-800 za dojenu djecu. Zatim smo bili 12.5. i tad je imala 4960. Ajde tu je dobila kilu ajmo reći. Za rotu smo bili 29.5 i nabrzinu ju je sestra vagnula, imala je 5300. Mene to tak muči, ona uopće ne pokazuje da je gladna, ja bi joj drage volje dala adaptirano, boli me briga za dojenje ako se dijete ne može najesti od mog mlijeka, ali neće, ja često ponudim cicu ovako izmedju podoja, jednostavno neće. Jede samo kad je gladna i gotovo. Masiram, stišćem da dodje to "masnije", vidim razliku izmjedju toga i onog prvog, posiše i to zadnje mlijeko i svejedno tak slabo dobiva na težini. Ne znam šta da mislim evo. Kad vidim da djeca dobivaju po kilu i pol baš se pitam šta mi radimo krivo
Nemoj se uopce zamarat, ne dobivaju sve bebe isto 👀 isto kao sto ni mi veliki nismo iste grade 🙈da je gladna cicala bi vise , nebi imala pokakane i popisane pelene tako da 🙈 nista ne radis krivo 😊💪
Nemoj se zamarat kilazom,bitno je da dobiva vec bi te upozorili,ja sam time isto bila opsjednuta jer je roden sa 2,600 izasli sa 2,500 i onda smo kupili vagu za bebe stalnoo ga vazem rekla sam da cu to prestat radit a nemogu se kontrolirat😂😂😂
Sestricna mi sad kaze da su njima za grceve pomogleHomeolab Kids Relief Colic. Ima ih u biljnim ljekarnama.
Jahanara, nama pomazu te kapi, kostsju 90kn i mirisu na maline.Moja beba je JAKO prozdrljiva, i patro i pedica su rekle da je ovo iznad prosjeka pa on nije relevantan za usporedbu. i da zato ima grceve. Sisa mu je jedina utjeha, stagod mu nije po volji odmah trazi sisati, zato se ja divim svim bebama koje normalno spavaju :D moj je tezi ovisnik.
Svi me stalno pilaju da sta mu ne dam dohrane da se naspavam, ali kud jos i to na ovih kilu i po. Samo neka duda,jos mogu izdrzati.Btw.Slucajnost ili ne, zaboravili danas dati waya + d3, grcio se minimalno, druga beba. Sutra isto necu dati pa cemo vidjeti sto bude
Ja sam mu isto prestala davati Vitamin D kapi, i nisam vec dva dana jela zobene, i ubacila sam Espumisan ujutro od jucer, i eto nema grceva. Spavao je jucer i danas puno ljepše i mirnije, nije prdio puno, i pokakao je cudesa ujutro. Preko dana kakao manje nego inace, to je valjda normalno?
Na mojim kapima Espumisan pise da se daje 5-10 kapi prije podoja, ja sam mu dala 5 zasad, jednom na dan. Da bar sad ovako ostane. Bas je druga beba kad nije cendrav.
Ima novu foru, nece desnu sisu. I izdojim se prije, da manje curi, ali nista. Kao da je pokvarena. Sad uspijevam nekako na lezeci, jer se tad uspava pa nema snage puno protestirati. Ne znam u cem je stvar.
Meni su ostale jos 3 kile, al mislim da to nije ni bitno kad mi je trbuh mlohav, kao tijesto za kruh.
Sortiraj odgovore
Najstariji