Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MickeyMouse

Broj poruka: 843

Prijavi adminu

Fever - hvala na savjetu! To mi je netko i rekao ali ja zaboravila. Sad si me sjetila. Budem sad onda kapala s mlijekom jer nam je terapija prošla. 
    Tražila sam termin za očni kada i za kukove i sva sreća pa su nam dali, jer mi se bas i neda s malom bebom po bolnici dva puta bauljat. 

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Minsmonsa 4.5kg presli na 2,imam jos neka 3 i pol paketa, pa cemo pretpostavljam na 3

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Vaki

Mi smo davno prešli na broj 2 jer mi je uvijek pelena popuštala pa je bio skroz mokar preko noći. Već sam uzela i trojku. Na dvojku smo prešli kad je imao nešto manje od 6 kg.

Vaki koliko tvoj mis ima kg? 

• meddleO407

Broj poruka: 347

Prijavi adminu

Cure divim se kako vaše bebice dobivaju, moja tak slabo dobiva. Rodjena je 10.3. sa 3370, doma smo išli sa 3290. 6.4. na pregledu je imala 3900. Znači dobila je u malo manje od mjesec dana 600 grama. Dr je rekla ok, prosjek je od 500-800 za dojenu djecu. Zatim smo bili 12.5. i tad je imala 4960. Ajde tu je dobila kilu ajmo reći. Za rotu smo bili 29.5 i nabrzinu ju je sestra vagnula, imala je 5300. Mene to tak muči, ona uopće ne pokazuje da je gladna, ja bi joj drage volje dala adaptirano, boli me briga za dojenje ako se dijete ne može najesti od mog mlijeka, ali neće, ja često ponudim cicu ovako izmedju podoja, jednostavno neće. Jede samo kad je gladna i gotovo. Masiram, stišćem da dodje to "masnije", vidim razliku izmjedju toga i onog prvog, posiše i to zadnje mlijeko i svejedno tak slabo dobiva na težini. Ne znam šta da mislim evo. Kad vidim da djeca dobivaju po kilu i pol baš se pitam šta mi radimo krivo

brankica09

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

meddleO407

Cure divim se kako vaše bebice dobivaju, moja tak slabo dobiva. Rodjena je 10.3. sa 3370, doma smo išli sa 3290. 6.4. na pregledu je imala 3900. Znači dobila je u malo manje od mjesec dana 600 grama. Dr je rekla ok, prosjek je od 500-800 za dojenu djecu. Zatim smo bili 12.5. i tad je imala 4960. Ajde tu je dobila kilu ajmo reći. Za rotu smo bili 29.5 i nabrzinu ju je sestra vagnula, imala je 5300. Mene to tak muči, ona uopće ne pokazuje da je gladna, ja bi joj drage volje dala adaptirano, boli me briga za dojenje ako se dijete ne može najesti od mog mlijeka, ali neće, ja često ponudim cicu ovako izmedju podoja, jednostavno neće. Jede samo kad je gladna i gotovo. Masiram, stišćem da dodje to "masnije", vidim razliku izmjedju toga i onog prvog, posiše i to zadnje mlijeko i svejedno tak slabo dobiva na težini. Ne znam šta da mislim evo. Kad vidim da djeca dobivaju po kilu i pol baš se pitam šta mi radimo krivo

Nemoj se uopce zamarat, ne dobivaju sve bebe isto 👀 isto kao sto ni mi veliki nismo iste grade 🙈da je gladna cicala bi vise , nebi imala pokakane i popisane pelene tako da 🙈 nista ne radis krivo 😊💪

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Sestricna mi sad kaze da su njima za grceve pomogle Homeolab Kids Relief Colic. Ima ih u biljnim ljekarnama. 

My baby

Broj poruka: 1155

Prijavi adminu

Ne dobivaju sva djeca jednako a nisu ni sve bebe isto rodjene,neko je bio tezi neko laksi tako da ne zamaraj se,ako beba ne place znaci nije gladna jer da je gladna derala bi se i gurala sve u usta.

• Sancy3

Broj poruka: 384

Prijavi adminu

meddleO407

Nemoj se zamarat kilazom,bitno je da dobiva vec bi te upozorili,ja sam time isto bila opsjednuta jer je roden sa 2,600 izasli sa 2,500 i onda smo kupili vagu za bebe stalnoo ga vazem rekla sam da cu to prestat radit a nemogu se kontrolirat😂😂😂

Broj poruka: 1582

Prijavi adminu

Jahanara

Sestricna mi sad kaze da su njima za grceve pomogleHomeolab Kids Relief Colic. Ima ih u biljnim ljekarnama.

Jahanara, nama pomazu te kapi, kostsju 90kn i mirisu na maline.Moja beba je JAKO prozdrljiva, i patro i pedica su rekle da je ovo iznad prosjeka pa on nije relevantan za usporedbu. i da zato ima grceve. Sisa mu je jedina utjeha, stagod mu nije po volji odmah trazi sisati, zato se ja divim svim bebama koje normalno spavaju :D moj je tezi ovisnik.
    Svi me stalno pilaju da sta mu ne dam dohrane da se naspavam, ali kud jos i to na ovih kilu i po. Samo neka duda,jos mogu izdrzati.Btw.Slucajnost ili ne, zaboravili danas dati waya + d3, grcio se minimalno, druga beba. Sutra isto necu dati pa cemo vidjeti sto bude

Corinne

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

Ja sam mu isto prestala davati Vitamin D kapi, i nisam vec dva dana jela zobene, i ubacila sam Espumisan ujutro od jucer, i eto nema grceva. Spavao je jucer i danas puno ljepše i mirnije, nije prdio puno, i pokakao je cudesa ujutro. Preko dana kakao manje nego inace, to je valjda normalno? 
    Na mojim kapima Espumisan pise da se daje 5-10 kapi prije podoja, ja sam mu dala 5 zasad, jednom na dan. Da bar sad ovako ostane. Bas je druga beba kad nije cendrav. 
    Ima novu foru, nece desnu sisu. I izdojim se prije, da manje curi, ali nista. Kao da je pokvarena. Sad uspijevam nekako na lezeci, jer se tad uspava pa nema snage puno protestirati. Ne znam u cem je stvar.
    Meni su ostale jos 3 kile, al mislim da to nije ni bitno kad mi je trbuh mlohav, kao tijesto za kruh. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.