Jutro!
Noćas je bilo burno 😄 morala sam je vraćati u krevetić jer je i starija spavala samnom i nakon trećeg buđenja ne bi zaspala nema šanse. Još mjesec usjao u sobu kao da je podne, pa spuštaj rolete. 😂 ali dobro počastila me sa spavanjem do 8:30, a starija do 9:30 - sto u prijevodu znaci muke po popodnevnom uspavljivanju.
Meddle jao meni je to bilo prije mjesec dana, tuširaj u vrućoj vodi, masiraj, izdajaj, nek bebica cica pa stavi hladan oblog - kupus je super. Meni je temperatura išla do 40+ i nisam prošla bez antibiotika 🤞🏼 da ti brzo prođe.
Karla moja super drži glavu ako je potrbuške na mom trbuhu, ali kad je stavim na ravnu podlogu bori se.
Sagi super da ste doma! Sada će to sve sjesti na svoje polako. Ak ništa vidiš da smo sve u istom sosu pa bude bar malo lakše 😄
Jutro cure…ja se probudila sa bolnom cicom, crvenom, najviše boli onako oko bradavice. Uzas.saad evo temperatura krenula. Hjoj meni, treba izdržat današnji dan
Joj ja sam se neki dan pribudila isto s jako bolnom i tvrdom ali nije bila crvena i nisam imala temperaturu.Ja sam ti cijeli dan i noc prije podoja topli tus 5 10 minuta i masiranje ispod tusa,dlanom od kraja sike prema bradavici...bol za poluditi.Onda podoj ili izdajanje do kraja,zatim hladni oblozi.I tako cijelo dan i nekad usred noci kad je mali sikio povukao je valjda iz tog zacepljenog djela sike i povukle se u.sekundi.Spasila sam se...bila sam na rubu vise,mene je to toliko bolilo 🤦♀️
Jutro!
Noćas je bilo burno 😄 morala sam je vraćati u krevetić jer je i starija spavala samnom i nakon trećeg buđenja ne bi zaspala nema šanse. Još mjesec usjao u sobu kao da je podne, pa spuštaj rolete. 😂 ali dobro počastila me sa spavanjem do 8:30, a starija do 9:30 - sto u prijevodu znaci muke po popodnevnom uspavljivanju.
Meddle jao meni je to bilo prije mjesec dana, tuširaj u vrućoj vodi, masiraj, izdajaj, nek bebica cica pa stavi hladan oblog - kupus je super. Meni je temperatura išla do 40+ i nisam prošla bez antibiotika 🤞🏼 da ti brzo prođe.
Karla moja super drži glavu ako je potrbuške na mom trbuhu, ali kad je stavim na ravnu podlogu bori se.
Sagi super da ste doma! Sada će to sve sjesti na svoje polako. Ak ništa vidiš da smo sve u istom sosu pa bude bar malo lakše 😄
Da, da i moja tako!
Kad je na nama drži glavu ko velika, ili ako je nosimo bez problema drži glavu gore, ne moramo uopće držat ruku iza već neko vrijeme. . al kad je na prostirci i na trbuhu, borba žešća 🙈
Prosla mi je narudba jer sam to obavila u 6:15 ujutro🤣I meni je jucer lijeva bila kvrgava, dobro izmasirala pod tusem, izdojila, stavila kupus, kasnije opet izdojila i stavila hladan oblog i danas ko nova sisa.
Samo imam manje mlijeka danas, inace izdojim 120 iz svake danas 80.
Moram navlacit na prazno par min nakon sto vise ne curi da se vratimo na staru proizvodnju 🤣
To cu u miru kad muz dode s posla
It’s a baby boy💙
Prosla mi je narudba jer sam to obavila u 6:15 ujutro🤣I meni je jucer lijeva bila kvrgava, dobro izmasirala pod tusem, izdojila, stavila kupus, kasnije opet izdojila i stavila hladan oblog i danas ko nova sisa.
Moram navlacit na prazno par min nakon sto vise ne curi da se vratimo na staru proizvodnju 🤣
To cu u miru kad muz dode s posla
Jooj kako tako puno mljeka imas 🤔
Ja jedva iz jedne 60ml izvucem 😅
Sta kad beba bude trebala vise hrane kako cu onda ? Dohrana ili ?
To cu u miru kad muz dode s poslaJooj kako tako puno mljeka imas 🤔
Ja jedva iz jedne 60ml izvucem 😅
Sta kad beba bude trebala vise hrane kako cu onda ? Dohrana ili ?
Majuska,ne brini. Ja sam dvaput izdojila jer me mali previse navlacio pa me sisa boljela, na kraju izdojila iz jedne 125ml, vj je bilo jos al mi se ruka umorila :D
Joj nisam vam ispričala scenu od jučer dok smo čekali pedijatra. Kak se čeka vani ispred doma zdravlja radi korone, a puhao je vjetar ja pokrila jaje sa tetra pelenom. I dolazi neka baba i pravo rukama za pelenu da zaviri unutra! Jaooo kad sam vratila pelenu natrag i rekla da puse vjetar i da smo tu radi oka samo je otišla. Mislim kako si ljudi dozvole takve stvari 😱😱 i onda se uznervozila i neka ženska dobaci: ak ti samo cica sigurno je gladna! Reko da, otišla sam doktoru a da nisam doma nahranila dijete i bebe placu samo kad su gladne. Bolje da nisam ni sišla sa svog brda u grad 😂 samo sam se nasekirala
Sortiraj odgovore
Najstariji