Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Ja svog pustim, probudi se
     Sam kad je gladan

It’s a baby boy💙

neverland

Broj poruka: 539

Prijavi adminu

Ja sam sad pustila i spavala je 5 sati isto 🙈

Jahanara

Broj poruka: 1963

Prijavi adminu

Jutro!
    Mi smo vec sat vremena budni🤦‍♀️
    Probudio se za papanje pa se ukakao do pola ledja i dok smo se oprali, vise mu se ne spava...
    .
    Po danu ga budim za papanje a po noci ne. Obicno se probudi za najduze 3.5-4 h. Da bar hoce duze odspavati😏 

Maja 3

Broj poruka: 1865

Prijavi adminu

Jutro! Evo i mi pojele...sad cemo vidjet za spavanac. Zasad prica i gleda ko sova🤣

Fever

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Manfo outlet ima bug 
    Narucila 35 stvari za 350 kn

It’s a baby boy💙

sagi

Broj poruka: 1621

Prijavi adminu

Hej, uspjels pročitati sve, ali nikak komentirati.
    Stigli doms u utorak, prva noć, plakao neutješno i nije htio sisu pa sam popustila i dala mu bočicu dohrane oko 1, nakon toga spavao i probudio se 2 put u htio sisu. Prek dana sisao i ponoći opet se budio 2 put za sisu, a inače se malo meškolji. Bila nam je jučer patronažna, rođen je s 4220,otpušten s 4040, a jučer imao 4025g.
    Sutra opet dođe pa ćemo vidjet stanje. Inače je mirna beba, al odkad smo doma nemirniji je malo. 
    Plače ak je popišan, ak je pokakan onda ne 🙈
    I općenito nije fan presvlačenja pogotovo kad tebamo obuć hlačice. I voli počet pipat kad ga obrišem i namažem prije stavljanja pelene, sve popiša i nas, sebe, sve okolo 🙈🙈

sagi

Prijavi adminu

I jučer poklekla i dala mu dudu da zaspi s njom 🙈
    I kad plače i neće sisu uhvatit prvo dam dudu i dok ju krene sisat zamijenim sa sisom, super nam funkcionira 🙂I inaće dosta kaka, eto samo noćas/danas dvije pelene popišane i pokakane. 

sagi

Prijavi adminu

I uopće mi ne želi podrignut, a mislum da ga muče crijeva. Tek sam jučer pokušala, kak nam u bolnuci nusu niš rekli, mislia sam sa ih po novom ne treba dizat neg samo na bok 🙊

sagi

Prijavi adminu

Inače je bio jsko uspavan još i u utorak i nikako da siše dovoljno često, jučer je bilo malo bolje. 
    Čitavpi sve vaše, bojim se kaj nas sve čeka 🙉

Za pupak, nama je patronažna rekla ničim ne tretirati dok je suho sve, ak primjetimo da je mokro, da curi, onda okolo oktanisept i posušiti s sterilnim gazama. 

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Jutro zene..
    Moj se budio za jest u 4 i nesto i vec u 6:30 naspavano djete, aaaa spava mi se legla sam tek u 00 🙉

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.