Jutro curke 🙈
Sagi mozda ces ti imat srece sa spavanjem i sa svim radostima 💪
I jučer poklekla i dala mu dudu da zaspi s njom 🙈
I kad plače i neće sisu uhvatit prvo dam dudu i dok ju krene sisat zamijenim sa sisom, super nam funkcionira 🙂
I inaće dosta kaka, eto samo noćas/danas dvije pelene popišane i pokakane.
Hei,mozda smanjiti dudu za pocetak dok se ne uspostavi sisanje,prehrana i dobitak na kilazi.Naravno svaka od nas zna najbolje sto njezinoj bebi treba🙂
Ali ova mala prevara se cini djelotvornom👍😄
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro cure...ja se probudila sa bolnom cicom, crvenom, najviše boli onako oko bradavice. Uzas.saad evo temperatura krenula. Hjoj meni, treba izdržat današnji dan
Jutro zene..
Moj se budio za jest u 4 i nesto i vec u 6:30 naspavano djete, aaaa spava mi se legla sam tek u 00 🙉
Ajmeee, nemoj se buniti 🙈
Možemo se zamijeniti malo, pa da se ja odmorim i naspavam uz tvog bebača 🤪
Nama je bilo buđenje u 0:40, 4, 6 i u 7 budna 🤦
Al od 8-9 je odspavala već jednu turu.. inače spava bar do 8, al ne znam kaj joj je danas..
.
Kad su vaši malci počeli glavu dizat kad su na trbuhu?
M bude par min i krene se bunit što pređe u plač.. glavicu odigne malo, nikak da skuži da si rukama mora pomoći..ona guzicu diže u zrak i ide nogama kao da će puzat, a s glavom na podlozi, presmiješno izgleda..al mr malo brine što još ne diže glavu normalno 🤷
Manfo outlet ima bug
Narucila 35 stvari za 350 kn
Jel ti prošla narudžba? Ja napunila kosaricu dobrano i mala me zeznula, poslije pala stranica 😑😑😑😑😑😑😑
Manfo outlet ima bug
Jel ti prošla narudžba? Ja napunila kosaricu dobrano i mala me zeznula, poslije pala stranica 😑😑😑😑😑😑😑
I meni se to desilo 😅
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Jutro curke 🙈
Sagi mozda ces ti imat srece sa spavanjem i sa svim radostima 💪
🤞
Manfo outlet ima bug
I ja sam napunila al nisam stigla naruciti. Kad sam poslije otvorila, nema takvog snizenja...
Sortiraj odgovore
Najstariji