Skoljka ja ti godinama imam isto kila sad mi je ostalo cetiri kg no ja sam visoka p se ne kuze svi misle da mi je u sisama 😂jer inace imam male sise a sad ogromne😂,ja ti uz jelo pijem vode mislila sam glupa navika no moja pokojna mama je dobila jako puno kila samnom i sasestrom u trudnoci(blizanke smo)i sjecam se da je rekla da ih je tako skinula.prije svakog obroka je znala popit casu vode i uz jelo piti vode jer tako te voda zasicuje i ne jedem puno nego u vise obroka manje.ja tako zivim vec godinama mada sam mrsavica na oca on je mrsaviji od mene.ali znam da je to provjereno jer dijete su dijete i uvijek postoji mogucnost da ti se sve vrati kakva god da je dijeta.i vjezbe uvedi
Ma ne jedem ja kolicinski puno, a pijem i vode dosta, ali drito pred jelo. Od kad sam se porodila kilaza mi stoji na isto, jela manje ili vise isto je. Neki mi kszu kako mi odmah nije sve otislo jer doji, a neki da nebude se pokrenulo jer dojim pa bude kad prestanem, sta je i to moguce? Ma ja sam 163cm i sad imam 62kg, ne izgledam ja debelo nego se taj visak natalozio bas gdje mrzim u guzove, bokove ispod bokova, imam jos malo stomaka al nista strasno. Uzela si neke traperice, povraca mi se kako mi stoje, ostale koje sam probala doslo mi da placem.
.
U dm je Pampers 2+1
Jahanaraa ne znam ja sam svoje ucila u svom krevetu tj i dok su bile bebe sam ih znala prikopcat na sisu i spavat s njima i onda su tako odmalena naucile dugo spavati ujutro.Koja je u Zg jel osjetila sad potres😱😱
Ja ! Odma sam malenog u ruke..
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Aaaew i ja sam bome jer sam na petom katu..valjda ce prestat ti glupi potresi muka mi od njih samo sto zaboravis na njih pocne se trest opet
Negdje sam procitala da nakon cjepljenja sa 2 mj treba 24 h stavljati hladne oblige svaka 2 h na mjesta cijepljenja.Sljedeci tjedan se cijepimo pa bi se htjela pripremiti.Sto mi treba.osim kompresa i kako to funkcionira.Smocis komprese u hladjoj vodi ili ih smocis pa stavis u hladnjak 🙈
Aaaew i ja sam bome jer sam na petom katu..valjda ce prestat ti glupi potresi muka mi od njih samo sto zaboravis na njih pocne se trest opet
Mi smo sas ovdje na 4.
Nadam se da ce se smiriti.🙏🙏🙏
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Pupi 30 kupi onaj oblog u ljekarnoj oko 25 kn je, netko ga je spominjao vec
Ima i dm svoju verziju tamo je 20 ak.
On je bas za nakon cjepiva
.mja cu cepic i guzu i taj oblog kupit
It’s a baby boy💙
Pupi 30 kupi onaj oblog u ljekarnoj oko 25 kn je, netko ga je spominjao vec
Ima i dm svoju verziju tamo je 20 ak.
On je bas za nakon cjepiva
.mja cu cepic i guzu i taj oblog kupit
Aha super hvala ti 🤗
Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja...taj vrisak i plac jos nisam cula...stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk...opet ga polegnem drama drama 🤦♀️🤦♀️
Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja…taj vrisak i plac jos nisam cula…stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk…opet ga polegnem drama drama 🤦♀️🤦♀️
Jel to kad pelenu mjenjas ili kad bodic presvlacis? Gumbi od bodija ih znaju ubosti i onda vriste, a mi neznamo zasto placu, posebno kad im se navlaci preko glave pa se potfrknu i bodu u glavu.
Sortiraj odgovore
Najstariji