Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    17. Lipanj 2020. 22:42

My baby

Skoljka ja ti godinama imam isto kila sad mi je ostalo cetiri kg no ja sam visoka p se ne kuze svi misle da mi je u sisama 😂jer inace imam male sise a sad ogromne😂,ja ti uz jelo pijem vode mislila sam glupa navika no moja pokojna mama je dobila jako puno kila samnom i sasestrom u trudnoci(blizanke smo)i sjecam se da je rekla da ih je tako skinula.prije svakog obroka je znala popit casu vode i uz jelo piti vode jer tako te voda zasicuje i ne jedem puno nego u vise obroka manje.ja tako zivim vec godinama mada sam mrsavica na oca on je mrsaviji od mene.ali znam da je to provjereno jer dijete su dijete i uvijek postoji mogucnost da ti se sve vrati kakva god da je dijeta.i vjezbe uvedi

Ma ne jedem ja kolicinski puno, a pijem i vode dosta, ali drito pred jelo. Od kad sam se porodila kilaza mi stoji  na isto, jela manje ili vise isto je. Neki mi kszu kako mi odmah nije sve otislo jer doji, a neki da nebude se pokrenulo jer  dojim pa bude kad prestanem, sta je i to moguce? Ma ja sam 163cm i sad imam 62kg, ne izgledam ja debelo nego se taj visak natalozio bas gdje mrzim u guzove, bokove ispod bokova, imam jos malo stomaka al nista strasno. Uzela si neke traperice, povraca mi se kako mi stoje, ostale koje sam probala doslo mi da placem.

U dm je Pampers 2+1

Hany92
    17. Lipanj 2020. 23:25

My baby

Jahanaraa ne znam ja sam svoje ucila u svom krevetu tj i dok su bile bebe sam ih znala prikopcat na sisu i spavat s njima i onda su tako odmalena naucile dugo spavati ujutro.Koja je u Zg jel osjetila sad potres😱😱

Ja ! Odma sam malenog u ruke..

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    17. Lipanj 2020. 23:38

Aaaew i ja sam bome jer sam na petom katu..valjda ce prestat ti glupi potresi muka mi od njih samo sto zaboravis na njih pocne se trest opet

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 00:05

Negdje sam procitala da nakon cjepljenja sa 2 mj treba 24 h stavljati hladne oblige svaka 2 h na mjesta cijepljenja.Sljedeci tjedan se cijepimo pa bi se htjela pripremiti.Sto mi treba.osim kompresa i kako to funkcionira.Smocis komprese u hladjoj vodi ili ih smocis pa stavis u hladnjak 🙈

Hany92
    18. Lipanj 2020. 03:38

My baby

Aaaew i ja sam bome jer sam na petom katu..valjda ce prestat ti glupi potresi muka mi od njih samo sto zaboravis na njih pocne se trest opet

Mi smo sas ovdje na 4.
    Nadam se da ce se smiriti.🙏🙏🙏

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Fever
    18. Lipanj 2020. 07:46

Pupi 30 kupi onaj oblog u ljekarnoj oko 25 kn je, netko ga je spominjao vec
    Ima i dm svoju verziju tamo je 20 ak.
    On je bas za nakon cjepiva
    .mja cu cepic i guzu i taj oblog kupit

It’s a baby boy💙

Fever
    18. Lipanj 2020. 07:46

Frescopad se zove

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 09:06

Fever

Pupi 30 kupi onaj oblog u ljekarnoj oko 25 kn je, netko ga je spominjao vec
    Ima i dm svoju verziju tamo je 20 ak.
    On je bas za nakon cjepiva
    .mja cu cepic i guzu i taj oblog kupit

Aha super hvala ti 🤗

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 09:09

Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja...taj vrisak i plac jos nisam cula...stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk...opet ga polegnem drama drama 🤦‍♀️🤦‍♀️

skoljka
    18. Lipanj 2020. 09:27

Pupi30

Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja…taj vrisak i plac jos nisam cula…stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk…opet ga polegnem drama drama 🤦‍♀️🤦‍♀️

Jel to kad pelenu mjenjas ili kad bodic presvlacis? Gumbi od bodija ih znaju ubosti i onda vriste, a mi neznamo zasto placu, posebno kad im se navlaci preko glave pa se potfrknu i bodu u glavu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.