Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    18. Lipanj 2020. 19:05

Vaki smijes,meni je pedijatrica rekla sad kad ima sunca ne svaki dan davati nije potrebno a iskrena da vam budem ja joj dajem samo wayu sa d kapima ove plivine sam radi reda pokupila i ne mislim joj davat plivine,mislila sam kupiti oleovitine no ni to nisam pogotovo sad kad je ljeto samo joj to dajem.
    Malina 😂doduse da nije za usporedbu.Mozda je tajna u radleru😂ja svaki skoro dan popijem jednu pivicu i tako mi pasee

My baby
    18. Lipanj 2020. 19:11

Ja svoju podignem odmah poslije podoja i brzo podrigne no dizem ju samo ako cujem da je cockala nasisi

sagi
    18. Lipanj 2020. 20:11

Mi danas bili kod pedijatra, brinulo me ono njegovo crvenilo na testisima, malo se povuče, malo pojavi.
    Ali nije naotečeno i ne bi rekla da mu smeta.
    Uglavnom sve je ok, pedijatar kaže da je to normalno u početku zbog mokraće, nježna koža, reakcija na lužnato nešto.
    Uspit mu je i očiatio pupak, koji od danas stalno krvav.
    Očistio hidrogenom i reko da ne korisrim octenisept jer je to prejako. 🤔

sagi
    18. Lipanj 2020. 20:16

I naš malac voli kolica, nadam se da će tak ostat. Tata ga vozi i uvijek zaspi, uživa 🙂

I mene eto par dana rez ne boli, ali i dalje se čuvam, ne sjedim bez dječjeg koluta jer vidim još jedan unutarnji šav. Danas sam malo više hodala, sjedila i osjetim rez, al više tupa bol, tako da nadam se da je to to i da ću moć normalno funkcionirati 🤞

sagi
    18. Lipanj 2020. 20:17

Cure koje imate babybjorn, od kad ste stavljale bebice unutra? 

MickeyMouse
    18. Lipanj 2020. 20:28

Sagi ja je stavljam zadnjih tjedan dana, ali ne predugo da bude. Čudno za oktanisept, u Sisku u bolnici samo s tim kažu da se tretira pupak 🤔
    Skoljka ajmo mi od ponedjeljka 😄
    Joj ja danas bila na prvom pregledu poslije poroda, evo me još uvijek boli 😱 s onim me raširio da vidi unutra valjda sve zvijezde sam vidjela. Iduće je papa test kad mi dođe menstruacija. Veli on sve je okej, sve se vratilo na mjesto možete iduću trudnoću 😂😂 rekooo budemo malo pričekali ipak. 
    Moja preko dana ima raspored da zaspi nakon sat, sat i 15 minuta budnosti, a koliko spava ovisi od njezine seke 😄 ali gledam da ima barem jedan san od 2/2,5 sata i to mora biti pod napom.
    Spava od cca 20-8 ujutro uz buđenja za jelo (3-5 puta) plus po novom oko 5 ujutro joj izvučem balce iz nosa jer bude bas zastopan 

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 20:34

sagi

Cure koje imate babybjorn, od kad ste stavljale bebice unutra?

Ja ga stavljam od kad je imao cca 4 tjedna...mozda i prije

Corinne
    18. Lipanj 2020. 21:02

Od onog dana kad sam napisala da moj bebonja spava u komadu 6 sati, vise ni jednom nije tako spavao.. sad spava i stenje cijelu noc, uz budenje svakih dva sata. Medutim, ja ne mogu spavati s tim, tako da se pokrijem jastukom po glavi, ali nije bas uspjesno.. znaci zombi zombi sam. I danas eto cijeli dan spava u dnevnom boravku, sat vremena budan, pa odvali 2-3 sata sna, bez stenjanja, cak sam mu i noktice lijepo odrezala. Sad ko zna kakva ce biti noc. 
    Poceo je nesto gugutati, preslatko je kad gleda u oci, nesto izusti pa se nasmije.. ajooojjjj 

Boa35
    18. Lipanj 2020. 21:26

meddleO407

Trebam preporuku za hranilicu, bitno mi je da može i u položaj prikladan za bebu koja ne sjedi, hoću je stavit polako uz nas za stol dok jedemo da vidi, a tamo oko 5.mj krenut i sa dohranom pa da imam spremno. Ima tko nešto lijepo praktično za preporučiti- do 2000 kn….

Mi imamo peg perego prima pappa i koristimo je od mjesec dana.. obožava biti u njoj, na kraju i najviše vremena provede u hranilici ili u baby gymu..al ljepše joj je u hranilici jer je visoko i sve vidi. 

Boa35
    18. Lipanj 2020. 21:30

skoljka

Pupi30

skoljka

Pupi30

Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja…taj vrisak i plac jos nisam cula…stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk…opet ga polegnem drama drama 🤦‍♀️🤦‍♀️

Jel to kad pelenu mjenjas ili kad bodic presvlacis? Gumbi od bodija ih znaju ubosti i onda vriste, a mi neznamo zasto placu, posebno kad im se navlaci preko glave pa se potfrknu i bodu u glavu.

Sto god radila 🤣 mjenjala pelene,oblacila…isto je… ne voli biti u horizontali nikako 😳 Jesu vasi doma u kratkim rukavima?Moj je jos u dugik i hlacicama.Ja mislim da mu je vruce jadnicku

Moj je u dugom bodiju i hlacicama i carapicama. Jutros sam mu obukla dugi bodi, majicicu i hlacice kad smo krenuli van jer je puhalo pa sam mislila da je hladnjikavo, ali nije bilo, jadan je sav bio mokar ko da sam ga uronila u vodu. Kupala sam ga polije toga da dodje k sebi 🙈😂
    Ja sam kupila ovu hranilicu, jos ju nisam proucila

Ajme, meni je postalo vruće kad sam čitala što sve maleni imao na sebi 😂😂 
    Mi i van idemo u kratkim rukavima i 3/4 hlačicama.. danas smo čak i bez čarapa bile.. kako ima brdo kose baš joj bude mokra ako joj je vruće.. a ipak je u košari pa nije direktno na vjetru i ako malo puše. 
    Mi doma klimu palimo i isto je tako obučena inače je nervozna jako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.