Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2020. 14:28

Moj je u kratkom bodiju vec desetak dana, i po noci

18. Lipanj 2020. 14:49

Kako vase bebe spavaju tokom dana? Moj je budan po pola sata, sat. Onda klone u san, i spava 15min i tako ukrug. Rijetko kad spoji sat vremena -.-

mom3
    18. Lipanj 2020. 15:02

Koliko je stupnjeva kod vas u prostoriji da moze beba imati bodi kratkih rukava? Mojoj su sakice i stopala hladnjikavi neki put na 22 stupnja.

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 15:04

Ipak sam ga vratila u dugi bodi.. cijele ruke su mu hladne bile.Jos cemo se stpiti da porastu temp za kratki bodi 🤷‍♀️

My baby
    18. Lipanj 2020. 15:45

Moja iskreno vec danima spava u bodiju samo i uvijek je topla..kad smo isli van i bilo je sunce oko 26 isli smo u kratkim rukavima,uvijek smo ponijeli tetru za svski skucaj no nisam ju pokrival uvijek je bila topla.sad kad ovako puse vjetar u bodiju dugih rukava smo i ne oblacim joj nista vise gore.dole tajice i carapice i ne pokrivamo se

My baby
    18. Lipanj 2020. 15:56

Malina moja spava preko dana i preko tri sata no zaviai koji dan,nekad je budna i po dva tri sata ali onda kad zaspe spava po dva sata,npr mi se ujutro budimo oko 10😂,pa je budna do 11 onda zaspe pa se probudi oko pol jedan onda jede pa opet zaspe do nekih cetiri pa jede,pa onda zaspe do pol sedam onda ju drzim budnu do osam pol devet,okupam,izmasiram i onda sam mirna citavu noc, doduse u snu dok spava joj dam sisu oko ponoci nekad i u pol 12

18. Lipanj 2020. 16:01

Skoljka znaci ti i ja smo iste ja 162 i 61.5 kg i ni makac i sto ti rekla nisam debela ali si bas ne izgledam na nista. Mozda sad kad budemo sve vise po vani pa necu moc svako malo nesto jest pa ode stogod dole 😂

skoljka
    18. Lipanj 2020. 16:26

Mellorine

Skoljka znaci ti i ja smo iste ja 162 i 61.5 kg i ni makac i sto ti rekla nisam debela ali si bas ne izgledam na nista. Mozda sad kad budemo sve vise po vani pa necu moc svako malo nesto jest pa ode stogod dole 😂

🙈😂😂😂😂😂Hocemo se skupa odrec slatkog pa za desetak dana na vagu da vidimo na cemu smo 😂😂😂

MickeyMouse
    18. Lipanj 2020. 16:29

Skoljka ja sam se odrekla slatkog. Izdržala ravno jedan dan 😄 ne mogu s dvoje djece bez šećera 😂 ali evo opet idem probat od ponedjeljka naravno 

skoljka
    18. Lipanj 2020. 16:35

Moj je spavao sinoc od 21 i nesto do 5:30, jeo i nije htio vise zaspati, pa opet jeo oko 6:30 mislila sam mozda nije dovoljno, pa zaspao u 7:30 do 9:30 onda presvlacenje, jeo pa izasli van, pa ga okupala, jeo oko 12 i zaspao do 16h, sad jede i vjerojatno ce jos jednom pola sata odspavat prije nocnog spavanja.
    Nije ovakav svaki dan, ali ili bude ovakav ili kao jucer....
    Nocno hranjenje oko 3 ili 4, pa oko 6ili 7 pa ustanmo oko 8, pa zaspe oko 9 do 11 ili 12 i budan do 5 ili 6 s tim da odriža na sisi u toku hranjenja ( to me malo zivcira jer ne pojede sve) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.