Cure, jel moguce da je klitoris nakon poroda onak dosta naocigled MANJI? Ne znam sta da mislim
Malina kako mislis manji?😳uvijek je slucaj da je sve vece poslije poroda😂
Pa manji..kao da ga nema. A rupa ne znam je li veca ili ne, sve mi je to jos dosta osjetljivo, ali ne kuzim taj klitoris
Bebe vole red..i disciplinu. Znaci hranjenje na vrijeme,odmor na vrijeme..igranje prije hranjenja,prije vecernjeg spavanja sve utisat,da skuze razliku izmedju dnevnih spavanaca..i nocnog spavanja. Kupanje,mi ga prakticiramo skoro svaku vecer. 2 puta ju bas peremo s samponom...a ostatak u tjednu ju samo malo namocimo u vodicu s par kapi maslinovog ulja.
Topla voda ih jako umara. Ako bi mi se probudila na 3.5 sata,probala bi ju prvo umirit dudicom...ak ne pali onda klopa..i tako mic po mic..oni si sami produze spavanje. Recimo prva mala bi se nacicavala svakih 2-3 sata po noci,i onda ujutto nebi htjela jest uopce..
Cure, jel moguce da je klitoris nakon poroda onak dosta naocigled MANJI? Ne znam sta da mislim
Nije mi bas jasno kako manji? Neznam.
Majo, hvala na savjetima!:)
Manji u smislu kao da ga pola fali. Idem ginekologu podhitno, samo ne znam, nece on kuzit razliku 😂
Vecer curke.. Opet hrpa stranica. Ja danas bila malo u shopingu neuspjesnom, bas sam razocarana, nista mi ne stoji, bas su mi se bokovi rasirili i debele noge, fuj sam si 🤮
Kako da smrsavim 😭???
Bas sam u depri ☹️
Malina kako mislis manji?😳uvijek je slucaj da je sve vece poslije poroda😂
Ahahah i ja imam osjecaj da mi je sve manje ili cvrsce, ali citala sam da to ima veze sa hormonima pa bit ce da je do toga 🙈😂
Skoljka ja ti godinama imam isto kila sad mi je ostalo cetiri kg no ja sam visoka p se ne kuze svi misle da mi je u sisama 😂jer inace imam male sise a sad ogromne😂,ja ti uz jelo pijem vode mislila sam glupa navika no moja pokojna mama je dobila jako puno kila samnom i sasestrom u trudnoci(blizanke smo)i sjecam se da je rekla da ih je tako skinula.prije svakog obroka je znala popit casu vode i uz jelo piti vode jer tako te voda zasicuje i ne jedem puno nego u vise obroka manje.ja tako zivim vec godinama mada sam mrsavica na oca on je mrsaviji od mene.ali znam da je to provjereno jer dijete su dijete i uvijek postoji mogucnost da ti se sve vrati kakva god da je dijeta.i vjezbe uvedi
Malina sad kuzim😂,a mislim da ce ti se to sve normalizirat jos je od hormona to.
Sortiraj odgovore
Najstariji