Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    18. Lipanj 2020. 09:54

Trebam preporuku za hranilicu, bitno mi je da može i u položaj prikladan za bebu koja ne sjedi, hoću je stavit polako uz nas za stol dok jedemo da vidi, a tamo oko 5.mj krenut i sa dohranom pa da imam spremno. Ima tko nešto lijepo praktično za preporučiti- do 2000 kn....

Jahanara
    18. Lipanj 2020. 09:59

Meddleo mi imamo od kceri Peg perego al ne znam tocno koja je jer je kod mame spremljena. Ide u vise polozaja i moze se prilagoditi po visini. Bili smo zadovoljni s njom.

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 10:36

skoljka

Pupi30

Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja…taj vrisak i plac jos nisam cula…stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk…opet ga polegnem drama drama 🤦‍♀️🤦‍♀️

Jel to kad pelenu mjenjas ili kad bodic presvlacis? Gumbi od bodija ih znaju ubosti i onda vriste, a mi neznamo zasto placu, posebno kad im se navlaci preko glave pa se potfrknu i bodu u glavu.

Sto god radila 🤣 mjenjala pelene,oblacila...isto je... ne voli biti u horizontali nikako 😳 Jesu vasi doma u kratkim rukavima?Moj je jos u dugik i hlacicama.Ja mislim da mu je vruce jadnicku

• meddleO407
    18. Lipanj 2020. 10:43

Moja isto ne voli ležat, samo da joj je bit na rukama i da sve vidi. A tek na trbuhu, božesačuvaj

MickeyMouse
    18. Lipanj 2020. 11:05

Meddle ja od starije imam onu kao ležaljku/ljuljačku sto ide u vise položaja i nju sam hranila u tome u pocetku. Kasnije smo kupili sjedalicu koja se montira na stol i bome je to odlična stvar. Sjedi direktno s nama za stolom i uopće ne zauzima mjesta kao klasična hranilica. 
    Moja voli biti na trbuhu, bas je lijepo počela dizati glavu onako se osloni na podlaktice. Ja sam forsirala malo po malo. Stavim je u baby gym i igračke oko nje. Nekada joj i dosadi držanje na rukama pa place dok je ne spustim, ali naravno da je moram animirati dok lezi. Tako mi je i starija se ponašala. 

My baby
    18. Lipanj 2020. 11:22

Mickey i ja imam tu sto se montira na stol jer nemam tako velik stan i ne znam kud bi sa svim tim stvarima

MickeyMouse
    18. Lipanj 2020. 12:32

Pupi moja je isto u dugom bodiju i dugim hlačicama. Isto se pitam da li joj je vruće jer bas bude vesela kad joj mijenjam pelene pa bude goluzdrava 😄 
    Sutra idemo na pregled i cijepljenje. Imam te hladne flastere i čepiće spremne 😎

• Pupi30
    18. Lipanj 2020. 12:34

MickeyMouse

Pupi moja je isto u dugom bodiju i dugim hlačicama. Isto se pitam da li joj je vruće jer bas bude vesela kad joj mijenjam pelene pa bude goluzdrava 😄
    Sutra idemo na pregled i cijepljenje. Imam te hladne flastere i čepiće spremne 😎

Ja sam joj prije obukla kratki bodic hlacice i carapice...sad spava...pa cu vidjeti kad se probudi jel hladna 🙈 

Maja 3
    18. Lipanj 2020. 13:26

meddleO407

Moja isto ne voli ležat, samo da joj je bit na rukama i da sve vidi. A tek na trbuhu, božesačuvaj

Mi smo kumovima uzeli baby hug 4 u 1. Pogledaj na bubamari. Lezaljka,hranilica. Odusevljeni su.

skoljka
    18. Lipanj 2020. 14:15

Pupi30

skoljka

Pupi30

Moj je jutros toliko zadramio kod presvlacenja…taj vrisak i plac jos nisam cula…stvarno se osjecas kao da mu ne znam sto radis i kao da je najnesretnije dijete na svijetu u tom trenu. Cim ga uspravin muk…opet ga polegnem drama drama 🤦‍♀️🤦‍♀️

Jel to kad pelenu mjenjas ili kad bodic presvlacis? Gumbi od bodija ih znaju ubosti i onda vriste, a mi neznamo zasto placu, posebno kad im se navlaci preko glave pa se potfrknu i bodu u glavu.

Sto god radila 🤣 mjenjala pelene,oblacila…isto je… ne voli biti u horizontali nikako 😳 Jesu vasi doma u kratkim rukavima?Moj je jos u dugik i hlacicama.Ja mislim da mu je vruce jadnicku

Moj je u dugom bodiju i hlacicama i carapicama. Jutros sam mu obukla dugi bodi, majicicu i hlacice kad smo krenuli van jer je puhalo pa sam mislila da je hladnjikavo, ali nije bilo, jadan je sav bio mokar ko da sam ga uronila u vodu. Kupala sam ga polije toga da dodje k sebi  🙈😂
    Ja sam kupila ovu hranilicu, jos ju nisam proucila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.