AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninanix
    07. Listopad 2025. 21:34

A spermiogram sve ciste nule a pored su napisali još hypospermia sad vidim

• Ninanix
    07. Listopad 2025. 21:40

[ul]
    [li]Volumen ejakulata: 0.5 mL[/li]
    [li]Ukupan broj spermija: 0[/li]
    [li]Koncentracija spermija: 0[/li]
    [li]Pokretljivost (motilitet): 0 %[/li]
    [li]Vitalnost: nije mjerena (jer nije bilo spermija)[/li]
    ovo su mu bili nalazi ničeg nema…i sad pitanje ako ne ode na biopsiju nikad neće znat da li će stvarno same nule bit ili možda uspiju nać nesta,i on isto ne bi sad ništa vise radio…tako da ono neznam ni ja šta Radit [/ul]

• Ljubičica2
    07. Listopad 2025. 23:59

Ninanix
    Svaki put je šok kad odete doktoru, znam, pogubimo se od informacija i svega.. Probajte malo sad da razbistrite misli, odmorite malo i polako razmislite što dalje činit, možda još negdje neko mišljenje da vidite,  i dok vam svadba prođe pa onda polako. I mi zasad ništa nećemo činit do posle nove godine. Ako bude kakvih novosti, javi

• Hela
    [UREĐENO] 24. Studeni 2025. 16:32

Ninanix evo sad sam išla ponovno pogledati nalaz od svog. Sve 0, ali su isto napisali Hypospermia i sad tek vidim da piše dijagnoza Kriptozoospemia, tako da mi je sad još manje jasno zašto su mu na kraju pisali da je azoo kad je otišao do urologa. Da li tvom igdje na nalazu piše da ima nešto nepokretnih spermija? Mojem su svi nalazi hormona bili dobri i kad je pitao urologa kako to da su hormoni dobri, a spermiogram loš on mu je samo rekao da može biti više razloga, ali nije naveo niti jedan.  A dr. Emre je odmah znao da će naći spermije. Također mom su pretpostavljali da je to sve jer je kasno u životu imao operaciju spuštanja testisa jer im je on tako rekao, sjećao se da je bio u bolnici radi nečega kad je bio mali. Naš urolog mu je napravio samo ultrazvuk, a dr. Emre ga je fizički opipao i samo po tome zaključio da operacije uopće nije ni bilo i da je vrlo vjerojatno nekada imao neku upalu ili dobio jači udarac i da zbog toga ima zadebljanje oko testisa i da oni samo ne mogu van, a ima ih.
    Znam da je skupo i da ti dečku sada nije do ničega, ali ja da sam onda bila pametnija i odlučnija uopće ne bi gubila vrijeme u hr.

Tulipan33
    08. Listopad 2025. 20:44

Kryptozoospermia je kad u nativnom uzorku nema spermija, ali centrifugiranjem se našlo nešto, nakon obrade su isplivali

👶 2022
    #2 pokušavamo od 6/25

Ninanix
    24. Studeni 2025. 16:32

Hej imam pitanjce :) ako se možemo čuti preko maila ako mi možeš napisati a možeš i ovako,kako GOD želiš Ave u vezi turske cijelog procesa i dr emre. Bas gledamo da ipak odemo tamo da ništa ne radimo ovdje u hr osim nalaza da imamo za ponjet tamo 

• Ninanix
    08. Listopad 2025. 12:01

Njemu piše da nema ni nepokretnih

• Hela
    09. Listopad 2025. 08:46

Uh da, šteta, ali i dalje mislim da bi mogao probati operaciju jer možda ipak ima nešto. Jedino pametno što nam je urolog u hr rekao da ako je inhibin b dobar onda znači da tu ima nečega. Neka proba još i to izvaditi ako nije.

• Ninanix
    [UREĐENO] 25. Studeni 2025. 08:23

Decko isao vadit inhibin B na kraju krivo poslali 😅i sad mora opet ic vadit bas je oduševljen bio
    A da vas pitam poslala sam mail dr.Emre ako bi pogledao nalaze i dao drugo mišljenje možda,ne košta nas ništa da pitamo čovjeka šta bi bilo najbolje napraviti 
    Nakon koliko vam je odgovorio i kako ste komunicirale s njim? 

Hela
    25. Studeni 2025. 08:23

Ej, nisam bas provjeravala grupu, a tek danas mi je pokazalo obavijest da ima poruka. Dr. Emre sporo odgovara na poruke i treba biti jako naporan, tako su meni cure ovdje savjetovale i uspjela sam ga dobiti na kraju. Ima jako puno pacijenata i sigurno operacije svaki dan. Bolje mu je slati poruku na whatsapp i to svaki dan ako treba. Njegov broj je +905333641878
    Mi smo s njime dogovorili video poziv preko whatsappa i rekli sve sta smo znali. Tako smo poslije i dogovarali dolazak u Istanbul.

• Ljubičica2
    [UREĐENO] 25. Studeni 2025. 08:26

Ninanix
    Ima li nekih novosti kod vas, je li vam odgovorio Emre? 

Ninanix
    16. Studeni 2025. 14:50

Inbibin B je izvadio i 5.9 je sto je dosta nisko koliko sam gledala po nalazu,dr.Emre mi nije odgovorio.Poslat ću nalaze dr Rasicu u ZG samo da ih pogleda da ne moramo samo na čitanje nalaza u zg

Hela
    25. Studeni 2025. 08:26

To je dosta nisko za inhibin B. Nama je jedino za to Hauptman dobro rekao da ako je to ok, da onda sigurno ima spermija. Ali opet treba gledati sve nalaze i vrijedi pitati za drugo mišljenje.

• kiki55
    15. Prosinac 2025. 00:10

Lijep pozdrav, zanima me ima li itko iskustva s poliklinikom Bahceci u Turskoj i dr Bulentom? Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI