Update!
Evo curke mene Ponovno sa lošim vijestima…otkako smo krenuli kod doktora samo jedna loša vijest za drugom,dečku radili te pretrage za kromosome i nađeni su mu xxy kromosomi ili ti ga klineferterov sindrom…šanse da napravimo biološko dijete su ravne nuli…ma da sam čitala da ne mora biti da muškarac nije plodan može se kod nekih naći i neki spermić koji je zdrav ali šanse su baš male…
Ninanix
Duša me zaboli kad pročitam tako loše vijesti. Bliži se i naš prvi termin za razgovor u Cito i nervoza i strah u iščekivanju samo rastu.
Da li razmišljate o donaciji ukoliko to bude jedino rjesenje?
Želim vam puno snage i strpljenja
Draga Ninanix,
iako se nakon dijagnoze azoo čini da gora ne postoji vama je ipak stigla. Ali nemojte pasti. Samo se sjeti da smo na ovu temu svi došli s istim problemom, a sad nas je pola otišlo na druge, radosnije teme foruma. Neki su pronašli svoje spermije, neki su otišli na donaciju, neki su usvojili, a ima i onih kojima se spontano dogodilo čudo. Ako plan A ne uspije, abecedu dalje znate. Odustanja nema. ❤️❤️ Puse 😘
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Dali smo nalaze da pogledaju prijatelji od deckovog bratića koji rade u bolnici sestre milosrdnice,i on i žena su kirurzi ali probat će nam neki termin za biopsiju ranije Dat i da vidimo ima nečeg ili nema.Jer smo čitali statistike i općenito malo da 15-20% muškaraca može imati djecu tj da se kod nekih čak i nađe neka sperma s biopsijom koja može poslužit.Ta biopsija nam je zadnje da smo sto posto sigurni možemo li ili ne.Pa se nadamo još tome.
A iskreno razmišljali smo i o posvajanju samo to je sve isto dug proces,a voljeli bismo bebicu najviše od svega…a sad sa doborskom spermom ne znam dečko govori da bi mu palo teško…a vidjet ćemo nakon biopsije šta ćemo dalje…
Citala san bas prije na forumu na stranici 113 da se javila jedna cura Ivona i isto pitala za klineferterov da njezin muž ima,ne mogu naći nigdje nikakav update a prek telefona sam uspjela do 140 te stranice doc i nikakav update nisam našla okej prije 2 godine je cura pisala ali me bas zanima da li su našli ista jer vidim da su trebali na mtese ići.
Neka me netko ispravi ako se ne sjećam dobro.
Ivoni, odnosno njenim dragom su u Istanbulu našli neke spermije, mislim da su na kraju imali 2 embrija za vratiti, ali se nije ostvarila trudnoća. Tu je bio kraj njihove priče po pitanju toga. Zadnje što se sjećam, da su krenuli na donaciju, ali od tada se nije javljala... 🫣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️26- PCOS, 🙋♂️30- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Draga Ninanix,
iako se nakon dijagnoze azoo čini da gora ne postoji vama je ipak stigla. Ali nemojte pasti. Samo se sjeti da smo na ovu temu svi došli s istim problemom, a sad nas je pola otišlo na druge, radosnije teme foruma. Neki su pronašli svoje spermije, neki su otišli na donaciju, neki su usvojili, a ima i onih kojima se spontano dogodilo čudo. Ako plan A ne uspije, abecedu dalje znate. Odustanja nema. ❤️❤️ Puse 😘
Pa ne znam malo smo pričali o posvajanju a za Donacije ono mislim da će njemu dosta teze past…čekamo da odemo kod doktora i na tu biopsiju pa NEK smo ni sto posto sigurni pa ćemo dalje razmišljati.
Neka me netko ispravi ako se ne sjećam dobro.
Ivoni, odnosno njenim dragom su u Istanbulu našli neke spermije, mislim da su na kraju imali 2 embrija za vratiti, ali se nije ostvarila trudnoća. Tu je bio kraj njihove priče po pitanju toga. Zadnje što se sjećam, da su krenuli na donaciju, ali od tada se nije javljala… 🫣
Bas sam zato nju htjela pitati ali nisam vidjela nikakve nove postove od nje,bas sam i gledala unazad dosta ali ne znam da li je još nečiji muž/dečko imao taj sindrom a da su imali dobar ishod,ma da čitali smo možemo inat sreće pa nesta nađu a i ne moramo ali želimo svakako i tu biopsiju obavit pa ćemo dalje vidjeti šta ćemo.Dosta čitamo o tome pa ono iz prve ruke bi čula ako NETKO ima pozitivno iskustvo.
Ninanix, nasa Bopsich je imala situaciju koju trazis :) oni su bili u Istanbulu kod dr.Emrea koji je napravio mTese i sad imaju blizance 🙂🙂
…
Pozdrav svim mojim starim curama, tuzno mi je vidjeti nova imena ovdje ali ne odustajte! To sto nas ovdje vise nema toliko aktivno samo znaci da smo dosli do svog cilja ☺️☺️
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
E i samo da se nadovezem za donaciju…ne da nema razlike u trenu kad dijete dode, nego ja evo ne znam…ja nisam vidjela da se moj muz icemu raduje i ikome tako smije kao nasoj bebi❤️ (a bila sam sva u strahu tokom razmisljanja o tome prije postupka)
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji