AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninanix
    02. Rujan 2025. 00:12

Citala san bas prije na forumu na stranici 113 da se javila jedna cura Ivona i isto pitala za klineferterov da njezin muž ima,ne mogu naći nigdje nikakav update a prek telefona sam uspjela do 140 te stranice doc i nikakav update nisam našla okej prije 2 godine je cura pisala ali me bas zanima da li su našli ista jer vidim da su trebali na mtese ići.

• mc3639708
    [OBRISANO] 02. Rujan 2025. 19:43
    Tratinčica123☺
    04. Rujan 2025. 11:52

Neka me netko ispravi ako se ne sjećam dobro. 
    Ivoni, odnosno njenim dragom su u Istanbulu našli neke spermije, mislim da su na kraju imali 2 embrija za vratiti, ali se nije ostvarila trudnoća. Tu je bio kraj njihove priče po pitanju toga. Zadnje što se sjećam, da su krenuli na donaciju, ali od tada se nije javljala... 🫣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️26- PCOS, 🙋‍♂️30- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• Ninanix
    04. Rujan 2025. 16:05

momtobe2022

Draga Ninanix,

iako se nakon dijagnoze azoo čini da gora ne postoji vama je ipak stigla. Ali nemojte pasti. Samo se sjeti da smo na ovu temu svi došli s istim problemom, a sad nas je pola otišlo na druge, radosnije teme foruma. Neki su pronašli svoje spermije, neki su otišli na donaciju, neki su usvojili, a ima i onih kojima se spontano dogodilo čudo. Ako plan A ne uspije, abecedu dalje znate. Odustanja nema. ❤️❤️ Puse 😘

Pa ne znam malo smo pričali o posvajanju a za Donacije ono mislim da će njemu dosta teze past…čekamo da odemo kod doktora i na tu biopsiju pa NEK smo ni sto posto sigurni pa ćemo dalje razmišljati.

• Ninanix
    04. Rujan 2025. 16:08

Tratinčica123☺

Neka me netko ispravi ako se ne sjećam dobro.
    Ivoni, odnosno njenim dragom su u Istanbulu našli neke spermije, mislim da su na kraju imali 2 embrija za vratiti, ali se nije ostvarila trudnoća. Tu je bio kraj njihove priče po pitanju toga. Zadnje što se sjećam, da su krenuli na donaciju, ali od tada se nije javljala… 🫣

Bas sam zato nju htjela pitati ali nisam vidjela nikakve nove postove od nje,bas sam i gledala unazad dosta ali ne znam da li je još nečiji muž/dečko imao taj sindrom a da su imali dobar ishod,ma da čitali smo možemo inat sreće pa nesta nađu a i ne moramo ali želimo svakako i tu biopsiju obavit pa ćemo dalje vidjeti šta ćemo.Dosta čitamo o tome pa ono iz prve ruke bi čula ako NETKO ima pozitivno iskustvo.

Lotta33
    04. Rujan 2025. 17:30

Ninanix, nasa Bopsich je imala situaciju koju trazis :) oni su bili u Istanbulu kod dr.Emrea koji je napravio mTese i sad imaju blizance 🙂🙂

Pozdrav svim mojim starim curama, tuzno mi je vidjeti nova imena ovdje ali ne odustajte! To sto nas ovdje vise nema toliko aktivno samo znaci da smo dosli do svog cilja ☺️☺️

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Lotta33
    04. Rujan 2025. 17:36

E i samo da se nadovezem za donaciju…ne da nema razlike u trenu kad dijete dode, nego ja evo ne znam…ja nisam vidjela da se moj muz icemu raduje i ikome tako smije kao nasoj bebi❤️ (a bila sam sva u strahu tokom razmisljanja o tome prije postupka)

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

bopsich
    05. Rujan 2025. 23:46

Draga Ninanix, kao da sam osjetila da će nekome možda trebati moj savjet, palo mi je nakon dužeg vremena na pamet da pogledam forum.
    Kod mog supruga je problem bio upravo Klinefelterov sindrom i svi su mu ovdje rekli da nikad neće moći imati svoju djecu i da mu je jedina opcija donacija.
    Evo naša dva predivna dječaka upravo spavaju između nas dok ovo pišem 🥹
    ❤️ 
    Šanse su male, ali nije nemoguce. U ovom slučaju, ja bih na vašem mjestu sve preskočila i isla direktno kod dr. Emrea. On ima puno iskustva upravo s Klinefelterom i ako će netko nešto pronaći, to će biti on. 
    Moj savjet, nemojte raditi biopsiju, to je “pucanje” u slijepo i samo može  oštetiti tkivo na kojem se potencijalno preko Micro Tese može pronaći iskoristiv materijal. 
    Put u Tursku i sami postupak je skup i uzima puno vremena, ali kako sam sama sebi rekla tada, reci ću i tebi. 
    To je vjerojatno jedina šansa koju imamo, idemo preskočiti sve ostalo, ne gubiti vrijeme, živce i novce na druge stvari. 
    Ništa nije garancija, ali evo mi smo primjer, koji vjerujem da daje nadu u ovakvim situacijama.
    .
    Nama su čak i ostala tri zamrznuta embrija i ja se često premisljam hoćemo li jednog dana možda ići po još jednog.
    .
    Ako imaš bilo kakvo pitanje, slobodno pitaj, pokušati ću na sve odgovoriti što detaljnije ❤️

👱🏻‍♂️44👩🏼 35 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

IvonaSi2509
    06. Rujan 2025. 21:58

Tocno sam osjetila kao da me netko treba odavde ❤️ 
    Dakle,drage moje ja sam isparila jer smo za sada odustali,a prije toga smo isli u Cesku,nije uspjelo,ja izgubila zivaca i svega.Sto se Turske tice,da,bez obzira na nase iskustvo koje je bilo neuspjelo,dan danas znamo biti u kontaktu s doktorima i ja bi i dalje svima sa Klinefelterom preporucila Emrea,a ginekolog Suleyman.Mi smo napravili pauzu,ja sam promjenila posao,mozda nagodinu odemo,za sada cemo platiti cuvanje preostalih smrzlica u Pragu,malo nadoci od svega,ja vidjeti kako ce biti na ovom poslu i tako.Hvala svim curkama sto su me se sjetile.❤️ Znaci da utanacimo sve,Klinefelter s lijecenjem u Hrvatskoj apsolutno NE,mi smo potrosili vremena,zivaca,novaca da bi dobili samo negativu. 🥺 Sve sto je Bopsich rekla,to sve i ja podrzavam.

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

IvonaSi2509
    06. Rujan 2025. 22:02

Ninanix javi mi se na mail,pa ti ujutro sve istipkam. ☺️ ivona.sipura@hotmail.com

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI