AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninanix
    05. Listopad 2025. 16:12

Testosteron mu je 14 ako se dobro sjećam,trebala bi pogledati u nalazima.
    Pa doktor je rekao da su dosta mali vjerovatno kako ne rade dobro nisu ni radili pa su ostali maleni 
    Tipa ko dva oraha 😅 ne znam kako drugačije da ti opisem

• Ljubičica2
    05. Listopad 2025. 21:39

Ninanix
    Hej. Znam da ste u nedoumici u takvom slučaju da li da radite biopsiju ili ne, a opet s druge strane nekad bi se grizli što niste pokušali možda bi de našlo..A opet s druge strane ako je rizik ako bi napravilo više štete... 
    Mi smo sebi rekli da ukoliko se ne bi našlo ništa (a vrlo je moguće), išli bi na donaciju... naravno da bi više voljeli da imamo baš svoje dijete, ali šta da se radi ako nije suđeno.
       Vidiš kod tvog muža testosteron nije loš iako su testisi mali i jedan ne radi.
     Kod nas je slučaj da je njemu kad je bio mali radjena operacija spuštanja testisa i jedan se nije mogao spustiti i on ima jedan testis.. A doktorica kaže da je on preuzeo svu funkciju i da ultrazvučno anatomski i izgledom sasvim uredno izgleda i da bi ona radila micro tese.. Ali je njemu testosteron baš nizak.. Pa i ne polažem neke nade.. Ali opet negdje u dubini čovjek se opet nada i ne znamo dok ne pokušamo. Ali stvarno nije lako nositi se s ovim

Lotta33
    06. Listopad 2025. 13:26

Ninanix, mislis na biopsiju u smislu tese operacije ili mtese? Velika je razlika. A jedino sto ima smisla je mtese u nasim slucajevima. Za tog doktora kojeg spominjes iskreno nisam cula, do prije godinu dana mtese se radilo u Zgu u bolnici i u St privatno, nitko treci. Ostalo su obicne biopsije. Jedino da se u meduvremenu nesto nije promijenilo. Hocu reci, nemojte gubiti vrijeme na tese operacije ako ste se za operaciju odlucili. I testosteron od 14 uopce nije toliko malen, cak upada u normalnu vrijednost ali na nizoj granici. Malo sam ispala iz azoo price, ali mislim da ga je lakse regulirati kad je snizen nego kad je povisen, dobije se terapija. Kad je povisen se ni ne daje terapija. 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• Ninanix
    06. Listopad 2025. 17:34

Pa ne znam šta ćemo iskreno…jer on je sad sav usran pa kao možda rade ne bi…a ne možeš bit sto posto siguran dok ne odeš…znam da mu je doktor rekao u rijeci da se čudi kao kako to da je uopće dobio i dlake po licu i dubok glas sa takvim testisima koji ne rade…a recimo njemu je Lh bio 34.2 i fsh 52.2 sto je ultra visoko

• Ljubičica2
    06. Listopad 2025. 18:23

Lotta
    Nama doktorica u Citu u razgovori govori biopsija ali mislim da misli na microtese, jer je na nalazu napisala indicirana microtesse

• Ninanix
    06. Listopad 2025. 21:35

Da,neznam ići ćemo na još jedne konzultacije nakon šta izvadi ove neke ne hormone nego za HIV i hepatitis C mora ic Radit pa na konzultacije pa budemo onda vidjeli na tim konzultacijama jer on se izbezumi svaki put kad idemo,dobijemo puno informacija o dosta stvari,stvarno mogu rec da su doktori u Zagrebu stvarno ove s kojima smo se mi susreli super,i objasne nam i pojasnili vide da smo van sebe kad dođemo 😅 ako se odlučimo za donorsku spermu ma da mu je to malo ono…a mislim šta da ja sad radim i doktori,ne možemo mu izmislit spermije ako ih nema,da bar možemo svi sretni…odradit ćemo te nalaze i na konzultacije pa ako se i odlučimo za donorsku onda nakon 5.mjeseca da nastavimo dalje nakon svadbe ,malo da razmišljamo o tome,budemo se malo i opustili i na miru da proslavimo i onda ćemo krenut ponovno,možda si malo promisli do tad kako šta vise,da nismo stalno stisnuti…

• Ninanix
    06. Listopad 2025. 21:40

A curke čiji muževi imaju taj klinefelterov,ne znam sad ako možda pretjerujem sa pitanjem 😅 ali kakvi su sa libidom? 
    Vise mislim na to seksualne odnose 😅 mi u početku veze vjerovatno jer smo ono se zaljubili bilo je to češće puno,ali mislim da ga sad muci ovo pa mi se čini kao da je odsutan dosta da nije zainteresiran,ali nakon par mjeseci naše veze je to njega onako kako bi objasnila kao da nema želje nesta previše neznam jeli to zbog testosterona možda? Ali i prije nego smo mi krenuli skupa kao da je to nekako uvijek li la,jer sam čitala da ovi koji imaju taj sindrom da nemaju izraženo previše bas taj nagon i to sam bas primjetila kako sam čitala malo o svemu ,sad ne znam dali je to samo kod mog (znam da ga trenutno ovo muci pa nebi ni meni bilo do ničega) ali ono općenito pitam 

• Hela
    07. Listopad 2025. 09:16

Bok cure, nisam bila ovdje neko vrijeme, ali malo škicnem da vidim šta se događa. 
    Ninanix htjela sam najprije tebi odgovoriti ovo za libido. I moj je dosta dugo ima problema s time, i prije ikakve dijagnoze. Njemu su rekli da ima azoospermiju pa na kraju uopće nije ispalo tako. Ako te više zanima o tome budem napisala, mi smo na kraju išli u Istanbul kod dr. Emrea, ali sad bi ti htjela napisati šta je njemu pomoglo za libido.
    Jod iliti Lugolova otopina, cink 50 mg, B-100 ili B-50, magnezij glycinat od 1000 mg, vitamin C isto od 1000 mg, Babin zub i on kaže skakanje preko vijače.  S time da se uzimaju velike količine vitamina C i magnezija dnevno, oko 3000-5000 mg. Bez brige ne može mu ništa biti od toga, ako ima viška samo ispiša.  Skroz razumijem kako vam je i mi smo u početku bili tužni i sve. A njega je najviše mučilo što je znao da će ipak morati na TESE, iako je prije toga pokušao sve da popravi spermiogram. Ako te još nešto zanima samo pitaj.

• Ninanix
    07. Listopad 2025. 16:13

Hej Hela hvala ti na info,bas mi se uvijek činio malo odsutnim vise nezainteresiranim,mislila sam kao da nije zainteresiran za mene 😅 znaci mogu ga Šopat s time 😅😅 mogu uzeti u ljekarni te stvari ili?

• Ninanix
    07. Listopad 2025. 16:17

Probat ću ga time malo nasopat 😅 možda nam se promijene nalazi 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani