AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    05. Rujan 2025. 23:46

Draga Ninanix, kao da sam osjetila da će nekome možda trebati moj savjet, palo mi je nakon dužeg vremena na pamet da pogledam forum.
    Kod mog supruga je problem bio upravo Klinefelterov sindrom i svi su mu ovdje rekli da nikad neće moći imati svoju djecu i da mu je jedina opcija donacija.
    Evo naša dva predivna dječaka upravo spavaju između nas dok ovo pišem 🥹
    ❤️ 
    Šanse su male, ali nije nemoguce. U ovom slučaju, ja bih na vašem mjestu sve preskočila i isla direktno kod dr. Emrea. On ima puno iskustva upravo s Klinefelterom i ako će netko nešto pronaći, to će biti on. 
    Moj savjet, nemojte raditi biopsiju, to je “pucanje” u slijepo i samo može  oštetiti tkivo na kojem se potencijalno preko Micro Tese može pronaći iskoristiv materijal. 
    Put u Tursku i sami postupak je skup i uzima puno vremena, ali kako sam sama sebi rekla tada, reci ću i tebi. 
    To je vjerojatno jedina šansa koju imamo, idemo preskočiti sve ostalo, ne gubiti vrijeme, živce i novce na druge stvari. 
    Ništa nije garancija, ali evo mi smo primjer, koji vjerujem da daje nadu u ovakvim situacijama.
    .
    Nama su čak i ostala tri zamrznuta embrija i ja se često premisljam hoćemo li jednog dana možda ići po još jednog.
    .
    Ako imaš bilo kakvo pitanje, slobodno pitaj, pokušati ću na sve odgovoriti što detaljnije ❤️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

IvonaSi2509
    06. Rujan 2025. 21:58

Tocno sam osjetila kao da me netko treba odavde ❤️ 
    Dakle,drage moje ja sam isparila jer smo za sada odustali,a prije toga smo isli u Cesku,nije uspjelo,ja izgubila zivaca i svega.Sto se Turske tice,da,bez obzira na nase iskustvo koje je bilo neuspjelo,dan danas znamo biti u kontaktu s doktorima i ja bi i dalje svima sa Klinefelterom preporucila Emrea,a ginekolog Suleyman.Mi smo napravili pauzu,ja sam promjenila posao,mozda nagodinu odemo,za sada cemo platiti cuvanje preostalih smrzlica u Pragu,malo nadoci od svega,ja vidjeti kako ce biti na ovom poslu i tako.Hvala svim curkama sto su me se sjetile.❤️ Znaci da utanacimo sve,Klinefelter s lijecenjem u Hrvatskoj apsolutno NE,mi smo potrosili vremena,zivaca,novaca da bi dobili samo negativu. 🥺 Sve sto je Bopsich rekla,to sve i ja podrzavam.

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

IvonaSi2509
    06. Rujan 2025. 22:02

Ninanix javi mi se na mail,pa ti ujutro sve istipkam. ☺️ ivona.sipura@hotmail.com

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Ivyyyy
    08. Rujan 2025. 15:53

Mi sutra imamo prvi razgovor za TESA, nismo radili jos genetsko testiranje pa me zanima da li se na tesu moze i bez toga? 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

• MaricaZna
    09. Rujan 2025. 10:31

Pozdrav svima,
    Meni i nakon drugog ETa negativna beta.
    Sad sam pokupila uputnice pa idem na biopsiju endometrija, histeroskopiju i raditi kariogram, da vidimo imam li i ja kakvih problema :/
    Razmišljam i da ponovim sve hormone.

Za nove cure, znam da vam se čini puno, al probajte jedno popodne pročitati forum otpočetka, bar onako proskenirati poruke, dobit ćete puno korisnih info.
    Ne bi nikom preporučila biopsije i Tesu u Zagrebu, znam da je skupo, ali ikako možete priuštiti probajte Istanbul. 

Ima li tko kakvih čarobnih savjeta za ugrađivanje smrzlića, imamo još 2 :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.