Hvala ti Lotta draga ❤️🥰 daa i meni je žao sto se nismo poklopile, kada smo mi odlucili laganini otici malo na go, obaviti preglede koje jos imam u miru i takoo 😄 Lakse mi je kada kazes da nije strasno 🤗 nadam se da ce biti sve uredu 😊🫶🏼❤️
Wohoooo odlicno! Toop rezultat, bit ce tu punoo smrzlića 😄🥰🤞🏻 hehe jako mi je drago 😘
Lotta, ja navijam za 11 smrzlica, samo da netko ima barem 1 više od nas!! 🤣🤣
Mala šala, također mislim negdje oko 8!
Sretno, najsretnije. Svakako, u iščekivanju smo s vama oko transfera ❣️🥰Svima ostalima šaljem pozdrave 😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Lottaaa bravooo kokaa ,na toliko jajnih stanica deeefinitivno dobra odluka da se transfer odgodi. I super da su ti to odmah rekli pa si spremna bila🥰 Vecinom od oplođenih pola dođe do blastociste pa ja navijam za 7 vrhunskih blastocista, i jednu koja će se odmah primiti💕🥰
Leona mila kud sam baš tebe preskocila u zadnjem postu🙈🙈🙈 Kako siii, jesu prošle mučnine?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Curke otvorile kladionicu, ja imam neki filing za 8 aaaali ne zelim nista ureci pa cu reci bit cu sretna i s jednom ali vrijednom da se uhvati😅😅
Srculence, ti jos manje od mjesec dana, jel ti pocelo biti tesko, jos pod ovim vrucinama🥵🥵
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Bebolina nema na čemu❤️hoćemo, hvala ti. Na kraju tek ovaj vikend idemo🫠. Uživajte i vi na godišnjem, lijepo napunite baterije i da ste spremni za jesen i nove pobjede 💪🏻☺️❤️🥰😘
Lotta drago mi je da si dobro i da ste uspjeli prošetati prekrasnim Pragom❤️super da ste sretno stigli 🥰 odličan rezultat, baš mi je drago da su se sve oplodile❤️ ja kažem da će biti 7 blastica ako bacamo oklade☺️🍀💪🏻🤞🏻❤️😍😘
Tratinčice puno pusa i pozdrava tebi i tvojoj curici🩷💜🩷💜🩷
Srculence draga ma sve ok❤️pa mogu reći da jesu, makar mi se još uvijek znaju, ali rijetko, pojaviti i kratko traju. Jučer navečer legla spavati i užasna mučnina mi nije dala zaspati, digla se iz kreveta, povratila i bilo je lakše. Sve su to slatke muke🥴😂kako je vrijeme proletilo, još 19 dana do tvog upoznavanja sa princezom. Jesi uzbuđena? Kako si ti ove toplinske valove preživjela? Ljubim te🩷💜🩷💜🩷💜😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Cure, sve smo falile rezultat cini mi se😅 imamo 9 blastica, a 5 su jos do sutra na promatranju🥹🥹 to je 14/14 skoro, kud cu ja s njima😱😅 dobro sumnjam da ce od tih 5 sve opstati…ako se dobro sjecam Tratincica je rekla da je njena curka bas blastica sestog dana?🥰 nisam ni znala da po dvije mogu u epruvetu na zamrzavanje, pa smo odmah morali odluciti kako cemo ih rasporediti (info za sve buduce: svaka epruveta osim dvije koje su ukljucene u paket je dodatnih 100 eura🫣)
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Lotta wooooow to je stvarno vrhunski rezultat, imaš za cijelu nogometnu momčad😍😍🥰🥰♥️♥️♥️ Znam za placanje dodatnih, ali mene npr čeka puno veci trošak=sve ispočetka , tako gledaj to s te strane😁😁 E kako ste išli vi u Prag, avionom? Jesu vam karte bile skupe? Ja vec razmisljam o sljedecem postupku🤣
Inače cure moje hvala na pitanju ,nemam se što žaliti, vručine guram kao i svi, fala Bogu na klimi🥰🥰 Daa proletjelo je ,stiže ubrzo moje čudo. Danas me malo trbuh boli ,steže dosta i probada dolje, vjerovatno lagano pripreme 💕💕
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Draga Srculence, uvijek se sjetim tvoje izjave “jovo nanovo” za drugo dijete🤣, tako da da, tu si u pravu :)
Mi smo isli avionom iz Splita, neusporedivo brze i lakse (cca sat i 20 let). Karte u jednom smjeru su nam bile 300 eura, a nazad 160 eura, ali uzmi u obzir da smo ih uzeli dan prije leta jer nismo znali kad je punkcija. Moze se proci puuuuuuno jeftinije da se zna datum unaprijed. 🫣🫣 ali dodes odmorna i ti i muz, ne osjetis put, a potrosio bi dosta i autom pa…
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Draga Leona, hvala ti 🥰😘 vec smo se vratili s godisnjeg, sada u nove pobijede ☺️❤️💪🏻 kupila sam lijekove, sada cekaju spremno u frizideru 😅🥳 vi uzivajte 😘🤗
Draga Lottaa wohooooo 🥳🥳 kakav rezultaaat, top topova! 😍😍😍 bome, kako kaze Srculence za cijelu nogometnu momcad 😁 jako mi je drago! 🥰❤️ hvala ti za info (ako ce nam trebati 🤞🏻) 🤗
Srculence, jooos malo i eto tvog cuda 🥰🤗 pa onda u novi postupak 🤭
Leona, nadam se da mučnine uskoro skroz propuštaju i možeš uživati do pred kraj, kad postane užasno teško ❣️🤣🤣
Srculence, opaaaa tu se već spominje druga trudnoća. Predivno i hrabro❤️ ja mislim da muž i ja ostajemo sa svom ovom jednom priljepku. 🙂
Jedva čekam tvoj porod i sretne vijesti ❣️
Lotta, wooooww kakav rezultat!! Predobro!!
.
Koliko se ja sad sjećam, mi smo imali 5-ti dan 9 odličnih blastica i 2 su se pustile do 6-og dana.
Tada je javljeno da je 1 odustala, a 2 je predivna. Rekli smo da se i ona spremi. 😄🥰
Kad smo došli na transfer, ja sam pitala zašto se radi 6-ti dan, da nije možda bolje da smo 5-ti dan napravili jer bi kao po mom te blastice su bolje. Meni je u glavi bilo prvo ove 5-ti dan, pa ako baš ništa ne upali, vratit onda tu sa 6-og dana.
On meni kažu da blastica koja je zaleđena 6-ti dan izgleda čak najljepše sada i zato su mi javili da dođem 6-ti dan...
I evo, transfer je tada i rađen i itekako je ta blastica najljepša!!, 😄❤️❤️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji