AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    12. Kolovoz 2024. 13:14

Lottaaa bravooo kokaa ,na toliko jajnih stanica deeefinitivno dobra odluka da se transfer odgodi. I super da su ti to odmah rekli pa si spremna bila🥰 Vecinom od oplođenih pola dođe do blastociste pa ja navijam za 7 vrhunskih blastocista, i jednu koja će se odmah primiti💕🥰
    Leona mila kud sam baš tebe preskocila u zadnjem postu🙈🙈🙈 Kako siii, jesu prošle mučnine?

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lotta33
    12. Kolovoz 2024. 19:54

Curke otvorile kladionicu, ja imam neki filing za 8 aaaali ne zelim nista ureci pa cu reci bit cu sretna i s jednom ali vrijednom da se uhvati😅😅
    Srculence, ti jos manje od mjesec dana, jel ti pocelo biti tesko, jos pod ovim vrucinama🥵🥵

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Leona89
    13. Kolovoz 2024. 08:29

Bebolina nema na čemu❤️hoćemo, hvala ti. Na kraju tek ovaj vikend idemo🫠. Uživajte i vi na godišnjem, lijepo napunite baterije i da ste spremni za jesen i nove pobjede 💪🏻☺️❤️🥰😘
    Lotta drago mi je da si dobro i da ste uspjeli prošetati prekrasnim Pragom❤️super da ste sretno stigli 🥰 odličan rezultat, baš mi je drago da su se sve oplodile❤️ ja kažem da će biti 7 blastica ako bacamo oklade☺️🍀💪🏻🤞🏻❤️😍😘
    Tratinčice puno pusa i pozdrava tebi i tvojoj curici🩷💜🩷💜🩷
    Srculence draga ma sve ok❤️pa mogu reći da jesu, makar mi se još uvijek znaju, ali rijetko, pojaviti i kratko traju. Jučer navečer legla spavati i užasna mučnina mi nije dala zaspati, digla se iz kreveta, povratila i bilo je lakše. Sve su to slatke muke🥴😂kako je vrijeme proletilo, još 19 dana do tvog upoznavanja sa princezom. Jesi uzbuđena? Kako si ti ove toplinske valove preživjela? Ljubim te🩷💜🩷💜🩷💜😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    14. Kolovoz 2024. 17:43

Cure, sve smo falile rezultat cini mi se😅 imamo 9 blastica, a 5 su jos do sutra na promatranju🥹🥹 to je 14/14 skoro, kud cu ja s njima😱😅 dobro sumnjam da ce od tih 5 sve opstati…ako se dobro sjecam Tratincica je rekla da je njena curka bas blastica sestog dana?🥰 nisam ni znala da po dvije mogu u epruvetu na zamrzavanje, pa smo odmah morali odluciti kako cemo ih rasporediti (info za sve buduce: svaka epruveta osim dvije koje su ukljucene u paket je dodatnih 100 eura🫣)

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

Srculence3
    14. Kolovoz 2024. 21:10

Lotta wooooow to je stvarno vrhunski rezultat, imaš za cijelu nogometnu momčad😍😍🥰🥰♥️♥️♥️ Znam za placanje dodatnih, ali mene npr čeka puno veci trošak=sve ispočetka , tako gledaj to s te strane😁😁 E kako ste išli vi u Prag, avionom? Jesu vam karte bile skupe? Ja vec razmisljam o sljedecem postupku🤣
    Inače cure moje hvala na pitanju ,nemam se što žaliti, vručine guram kao i svi, fala Bogu na klimi🥰🥰 Daa proletjelo je ,stiže ubrzo moje čudo. Danas me malo trbuh boli ,steže dosta i probada dolje, vjerovatno lagano pripreme 💕💕 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lotta33
    14. Kolovoz 2024. 23:23

Draga Srculence, uvijek se sjetim tvoje izjave “jovo nanovo” za drugo dijete🤣, tako da da, tu si u pravu :)
    Mi smo isli avionom iz Splita, neusporedivo brze i lakse (cca sat i 20 let). Karte u jednom smjeru su nam bile 300 eura, a nazad 160 eura, ali uzmi u obzir da smo ih uzeli dan prije leta jer nismo znali kad je punkcija. Moze se proci puuuuuuno jeftinije da se zna datum unaprijed. 🫣🫣 ali dodes odmorna i ti i muz, ne osjetis put, a potrosio bi dosta i autom pa…

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

• bebolina29
    15. Kolovoz 2024. 16:41

Draga Leona, hvala ti 🥰😘 vec smo se vratili s godisnjeg, sada u nove pobijede ☺️❤️💪🏻 kupila sam lijekove, sada cekaju spremno u frizideru 😅🥳 vi uzivajte 😘🤗
    Draga Lottaa wohooooo 🥳🥳 kakav rezultaaat, top topova! 😍😍😍 bome, kako kaze Srculence za cijelu nogometnu momcad 😁 jako mi je drago! 🥰❤️ hvala ti za info (ako ce nam trebati 🤞🏻) 🤗
    Srculence, jooos malo i eto tvog cuda 🥰🤗 pa onda u novi postupak 🤭

Tratinčica123☺
    16. Kolovoz 2024. 10:43

Leona, nadam se da mučnine uskoro skroz propuštaju i možeš uživati do pred kraj, kad postane užasno teško ❣️🤣🤣
    Srculence, opaaaa tu se već spominje druga trudnoća. Predivno i hrabro❤️ ja mislim da muž i ja ostajemo sa svom ovom jednom priljepku. 🙂
    Jedva čekam tvoj porod i sretne vijesti ❣️
    Lotta, wooooww kakav rezultat!! Predobro!!

Koliko se ja sad sjećam, mi smo imali 5-ti dan 9 odličnih blastica i 2 su se pustile do 6-og dana.
    Tada je javljeno da je 1 odustala, a 2 je predivna. Rekli smo da se i ona spremi. 😄🥰
    Kad smo došli na transfer, ja sam pitala zašto se radi 6-ti dan, da nije možda bolje da smo 5-ti dan napravili jer bi kao po mom te blastice su bolje. Meni je u glavi bilo prvo ove 5-ti dan, pa ako baš ništa ne upali, vratit onda tu sa 6-og dana.
    On meni kažu da blastica koja je zaleđena 6-ti dan izgleda čak najljepše sada i zato su mi javili da dođem 6-ti dan...
    I evo, transfer je tada i rađen i itekako je ta blastica najljepša!!, 😄❤️❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

PixelPro
    17. Kolovoz 2024. 16:25

Crvenkapice čestitam od srca na dječaku !!!!!   uživajte sad u periodu koji vas čeka!
    Nisam dugo na forumu bio i baš mi je drago procitati radosne vijesti od svih vas!
    Lotta odlican rezutat i valjda ce dalje sve dobro proci 
    Vjerojatno sam koga i zaboravio od puno postova,nadam se da ste svi dobro.
    Sve više beba na ovom forumu ,mogli bi vrtić jedan napunit bez problema i nadam se da ce se broj sve više povecavati 
    Mi smo ok, mama se jos opravlja od operacije ali ceka nas jos jedna u 9 mjesecu i nadam se da smo zavrsili sa operacijama bar na kojih desetak godina 
    Curica je super, baš je napunila 6 mjeseci i napreduje dobro tako da nas uveseljava svako malo 

Lotta33
    19. Kolovoz 2024. 11:31

Tratincice, naaaravno da je ta blastica bila najljepsa, kako zivot nekad pise zanimljive price i rasplete 
    Pixel, drago mi je da je curetak dobro i da lijepo napreduje, drzimo jos fige za mamicu i nadamo se da s rujnom zavrsavaju sve operacije ikad!! 🤞🏻🤞🏻
    ...
    Cure koje nisu odmah imale transfer, ili ako i vi druge znate - kad je normalno nakon punkcije dobiti menstruaciju? Ja ako se dobro sjecam su mi tamo u sali rekli kroz 10ak dana (ali pitanje je jesam li ja to dobro uhvatila podatak, bila sam pod dojmom broja J.S. hah), a moja je dosla doslovno peti dan, odnosno na dan kad bi bio transfer da nije bilo rizika od hipera. Sad me strah jeli to prerano (28.7. prvi ciklus za stimulaciju, 14.8. vec drugi ciklus). Malo sam u strahu, ne znam trebam li to ici provjeriti. Inace je tipicna menstruacija, nema bolova, klasika krvarenje, danas mi je zadnji, sesti dan... guglam ali nema ovih podataka, uglavnom svi pisu o menstruaciji nakon neuspjesnog ET-a. 

🍀✨IVF Prag ✨🍀
    ...it's a🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.