Momtobe i Srculence hvala vam, samo da sve prodje kao treba ❤️🤞🏻🫶🏼🥰
Srculence, jos malo pa ces i ti upoznati svoju curicu 😍 drago mi je da sve super! I zelim ti sto laksi porod 🥰
Lotta, drzim fige na rukama i nogama, cekamo petak i rezultate 🥳❤️ zao mi je za transfer i razumijem kako se osjecas… no bitno da ti budes dobro i nadam se da nece doci do hipera 🤞🏻❤️🥰 jel vam to jako kvari planove? Hocete moci iduci mjesec otici na transfer? Pusaa 😘
Tratinčice puse i tebi, nadam se da uživate sa svojom curicom♥️😘
SmileyBee normalno da sam ja krivo skužila🙈🤣svejedno,svaka čast♥️😘super da su pozivi krenuli, držim 🤞🏻 🍀 😘😘
Bebolina super sam, povećana mi je doza na 125♥️ovaj vikend idemo na more i jedva čekamo♥️😘
Ivona super što ste blizu plaže, pa možeš u miru promijeniti tampon♥️😘
Lotta mislim da je od 8-14 optimalna debljina endometrija za transfer, tako da to uopće nije loše. Super su rezultati, neka tako i nastavi🤞🏻🍀
Srculence puno pozdrava i poljubaca ti šaljem♥️drago mi je da je sve u redu i da guraš, još malo pa ćeš upoznati svoju curicu♥️😘🎉
Lotta pa koliko su ti danas folikula zapisali da moraju odgoditi transfer? Baš mi je žao😔nadam se da te neće uloviti hiper. Neka aspiracija prođe super♥️🍀😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Leona, na svakom jajniku su mi po 21,19,18,15 mm i “mnostvo manjih folikula do 15mm”. Endometrij je danas 10 mm. Promjenili su mi i stopericu i umjesto 2 Ovitrelle i 1 Diphereline (Decapeptyl) stavili 2 Dipherelinea da sprijeci hiper. Plus da pijem 3-4 L tekucine i proteinski napitak. Ali toliko tekucine sam i do sad pila pa se tjesim da je to mozda razlog zasto na UZVu nema slobodne tekucine za hiper. Pri gotovo svakom koraku osjetim jajnike, nije nesto bolno ali nije bas ni ugodno…
Bebolina, nisu napisali koliko se odgada transfer (1 ili 2 ciklusa), ali svakako nezgodno jer bi sad sve uspjela tokom godisnjih…a ovako opet snalaziti se…😞
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
👶🏼 decko 🩵
Srculence, curica predobro sluša. Za sve nam govore ‘to je faza’, a ja se duboko nadam da ovo nije i da će potrajati. 😂
Lotta, vjerujem da te vijest o odgodi transfera zatekla, ali zbilja nemaš za čime žaliti. Prošla sam strašan i prestrašan OHSS s bolovima kakve ne pamtim. Gori od oporavka od carskog i u tim trenucima mi uopće nije bilo važno hoću li imati dijete, samo sam htjela da prođe. Uz to, mi smo nakon aspiracije tamo proveli 6 dana (ja u krevetu, od Praga ni P) da bi nam na kraju rekli da idemo kući. Ovako bar znaš da si za 2 dana doma. Statistika je onda na tvojoj strani jer je FET nešto uspješniji od ET. Za drugi odlazak u Prag opet trebaš samo 2-3 dana. Moći ćeš se odmoriti i u miru posvetiti sebi, ispijanju cikle i sjeckanju ananasa. 😊
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Danas su nam se javila 3 centra, dva sa "generičkom" porukom da su zaprimili našu molbu, ali trenutno nemaju djece za posvajanje - ta dva odgovora bili su mailovi..
Jučer na poslu sam imala jedan poziv, u trenutku dok uopće nisam imala mobitel kod sebe, i mislim si "budu zvali opet" (jer Google kaže, da je to css u tom i tom gradu). Nisu zvali, pa sam ja zvala danas, kaže kolega, da su na terenu, da zovem sutra. Kasnije opet zovu, ja na poslu koristim mob 2,3 puta čisto pa provjerim jel imam kakav poziv itd. E onda dok me nisu dobili drugi put, sjetili su se da mogu nazvati i muža, jer kao i obično, muškima se nitko ne javlja (haha).. Tako je muž odmah rekao da dok sam na poslu nisam baš dostupna, pa je žena skužila. Onda je rekla da imaju neku romsku djecu trenutno, ali da je jedan postupak trenutno u tijeku, i da se javimo kroz kojih mjesec dana, jer bi onda moglo biti gotovo (zvuči jako obećavajuće 😊)
Eto, to je to za sada 😁😘
🤵33 god, neopstruktivna azoo
👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
Pokušavamo od 10/2020.
U postupku posvajanja 💪🫶
Draga Lotta, razumijem, vjerujem da vam to mijenja planove 😥 no korak po korak, vidjet ces sto ce ti tocno reci kada dođeš u Prag 💪🏻 s obzirom na sve sto kaze Momtobe kako je njoj bilo, najbitnije je da te ne uhvati takav hiper 🤞🏻❤️🙏🏻 mozda da uzmeš i izotonične napitke (ako vec nisi), pa se s tim natačeš 🤗 drži se 🥰❤️ stalno razmisljam o vama 🤗 Imas li visok AMH, policisticne jajnike?
Smileybe, drago mi je da su vam se javili, ipak se nešto događa i dobivate povratne informacije 💪🏻😊 neka se tako i nastavi 🫶🏼🥰
Drage cure, imam jedno pitanjce… 🙈 Andrijana mi je rekla da na kraju idu dvije stoperice Ovitrelle 2x250 jedinica (dvije injekcije) + Decapeptyl 0,1 mg (jedna injekcija)… a onda mi je poslala recepte i za Decapeptyl piše 0,1 MG INJ SOL 7x1ML, je li tako i vama pisalo 7x1ML, a trebale ste samo jednu injekciju?
Hvalaaa 🤗🥰
Bebolina, u pakiranju je 7 injekcija Diphereline (decapapetly), zato tako pise😄 moja stoperica je prvotno bila identicna tvojoj a nakon zadnjeg uzva su mi rekli 2 injekcije Decapeptly nista Ovitrelle. Eno ih sad stoje zapakirane bzvz😅
Momtobe, hvala na utjesnim rijecima i meni se cini da je tako, danasnji dan do aspiracije sam jedva izdrzala od boli, izgleda da treba tijelu odmor ipak..
Bebolina, moj amh je 42, a pcoa neki ginekolozi kazu da je a neki da nije, pa sad ti budi pametan😅
…
Aspiracija gotova, cekam rezultate, valjda ce brzooooo:)
🍀✨IVF Prag ✨🍀
👶🏼 decko 🩵
Gotovaaaa🥳🥳
28 punktiranih folikula, 15 oocita (14xMII, 1xGV)
Ja bi rekla da je to jako dobro😄 odmah me bol popustila, hipera za sad nema, ali isto se moram nalijevati tekucine😊
🍀✨IVF Prag ✨🍀
👶🏼 decko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji