AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tratinčica123☺

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Lotta33

Crvenkapica, drago mi je da si se javila i da nas nisi zaboravila :)) nadam se da vam je sve lijepo, da bebac napreduje i sigurna sam da ste jako sretni

Cure koje su imale ET, moze malo pojasnjenjajeli mora ici stoperica? ja sam dobila od 1 DC Estrofem, nakon UZV-a na 10-12 DC ide Utrogestan ili Amelgen/Cyclogest (ne znam sto znaci ili, pa kako da ja to odaberem) i onda Progesteron kad mi oni kazu, koji se uzima uz Estrofem. I sesti dan od Estrofema transfer. I to je to jel? Nisam jos bas upucena u ovaj dio za transfer i cijeli protokol…
    Plus moram injekcije niskomolekularnog heparina odnosno Clexanea opet od dana transfera (zbog trombofilije) a to mi je bila najgora injekcija u stimulacijiSad i nisu nista spomenuli Prednison/Decortin kojeg sam pila prije pa to moram napomenuti jer vidim da svi piju..
    Malo sam vas zatrpala, moje isprikeeeeepuse svima

LOTTA, ja ti mogu pojasniti kakav je meni bio protokol kod transfera... 
    Od 1dc Estrofem, na 10 dc uzv, pa ponovno na 12dc uzv. Od 12dc su mi rekli da krenem sa progesteronom- što je u mom slučaju bio Cyclogest, jer je moj ginekolog jedino to mogao prepisati. Taj dan su mi računali kao O i taj dan sam uvela progesteron. 
    Transfer sam imala 6-ti dan od toga zbog moje blastice, ali inace ide 5-ti dan. 
    Prednison sam morala samo pripremiti i krenula sam ga piti idući dan ujutro nakon transfera. 
    Ps. Estrofeem i Cyclogest ti može prepisati tvoj ginekolog. 😁

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Tratincice, hvala ti. ❤️❤️ Vidjela sam da nas dvije imamo sličnu situaciju, sličan protokol pa sam vrtila i po tvojim upisima tokom transfera pa sam vidjela da si spominjala Ovitrelle. Ali to je bice bilo zbog onog jednog folikula sto ti se stvorio bilo... ugl, lakse mi je da pitam, kad vi sve znate 🥰❤️🥰❤️

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Srculence3

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

Hej žene moje drage,još sam u jednom komadu. Pozitivna i opustena do sada, ali sad me vec neka depra hvata jer mi je jucer na pregledu rekao da sam skroz zatvorena.Imam filing da će sve to trajati vječno i da će jako dugo trajati porod.. Pocela su me leđa boliti i jako lose spavam zadnjih dana, hoće li ove vručine ikako prestati ovo je već postalo previse.. malo se previše jadam ali danas me baš opralo..
    Lotta mila veselim se tvom transferu koji je ćee brzoo🥰♥️ Crvenkapice mamice baš lijepo da si se javila, uzivaj sa svojim princom💕
    Tratincice, Lucy, Leona i ostale ljubim vas puno💋💋

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Srculence, tebi je termin cca 1.9. jel? Ajooj, znas kako je to s prvorotkinjama, jos pogotovo ako nemaju ono 20 godina. Ali neka te to ne obeshrabri, sve je to dio procesa, bol ce proci, bitno je da sve prode u redu, zdrava bebica i zdrava mamica mozda i preneses koji dan pa zato nisi jos nista otvorena...a mozda se otvoris u jednom danu par cm. Jedva cekam da nam se javis da je curka dosla, bas sam uzbudena za tebe 🥰🥰🥰

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Lucy08

Broj poruka: 1111

Prijavi adminu

Srculence3

Hej žene moje drage,još sam u jednom komadu. Pozitivna i opustena do sada, ali sad me vec neka depra hvata jer mi je jucer na pregledu rekao da sam skroz zatvorena.Imam filing da će sve to trajati vječno i da će jako dugo trajati porod.. Pocela su me leđa boliti i jako lose spavam zadnjih dana, hoće li ove vručine ikako prestati ovo je već postalo previse.. malo se previše jadam ali danas me baš opralo..
    Lotta mila veselim se tvom transferu koji je ćee brzoo🥰♥️ Crvenkapice mamice baš lijepo da si se javila, uzivaj sa svojim princom💕
    Tratincice, Lucy, Leona i ostale ljubim vas puno💋💋

Draga No, tako ti je i meni bilo do kraja jedva vrsak prsta uloziva , ma nista. Stalno neke lazne kontrakcije, suzni cep ispada zadnja 4 tjedna i nista, svaki pregled skroz zatvorena. Prala kosu svaki dan kao evo sad ce i na dan termina nisam je oprala jer sam se skroz štufala jer na pregledu nije bilo nikakvog pomaka, taj dan bas nista nisam osjecala i bila sam uvjerena da cu prenjet ko zna koliko dana, da bi me u noci u 3 h uvatilo iznenada u snu i u 7h ili 8h u rodilistu sam bila 5 cm otvorena. Sjecam se da je on bio mirniji dan ili dva prije poroda ali kako sam koristila BW sam bila mirna jer su otkucaji bili super.  Stolicu sam imala cesce taj dan ali nisam kuzila da je i to simptom.
    Tako da opusti se i bit ce sve kad se najmanje budes nadala. To sta si sad zatvorena skroz ne znaci nista lose, kad krene porod otvorit ces se. Lipo spremi torbu za rodiliste do kraja ako nisi i nemoj se puno opterecivat. Zaigraj se malo s muzem , orgazam tj oksitocin potice otvaranje pa probaj tu metodu, setaj, izlezaji se, spavaj, uzivaj jos koji dan dok ne stigne mala pjevacica 😄
    A sta se tice poroda najbolji savjet koji ti mogu dat je da se prepustis svojem instiktu, tijelo ce samo sve odradit i da slusas pozorno upute babice i radis sve kako ti ona kaze i sve ce bit u redu. Ne daj strahu da vlada s tobom, ne misli na bol koja te ceka jer ti to mozes i hoces istrpit, samo se raduj i zivi za trenutak kad ti stave tvoje  cudo na prsa ❤️😍🥰 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Srculence3

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

Lucy moja… uvijek se nađes kad treba♥️kako si ti ovo lijepo sve napisala, baš si me smirila sad🥰🥰♥️ Imaš pravo, još malo ovo do kraja opusteno. Blago tom tvom djecacicu koju predivnu,toplu i pametnu mamu ima💕💕 Ljubin te puno, puno si me umirila♥️♥️♥️♥️
    Lotta mila ljubim i tebe, da i tebe ove slatke brige dogodine muce a mi te ovdje tjesimo🥰💗💗

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

• bebolina29

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Draga Srculence, bas ti je Lucy sve lijepo napisala i dala divne savjete 🥰😊 vjerujem da ti je sada vec tesko u ovom stadiju trudnoce, slobodno se jadaj… ali jos malo i upoznat ces svoju curicu 😍🥰 samo hrabro, opusteno (koliko je moguce) i zelim ti da sve prodje u najboljem redu 🫶🏼❤️

Mi smo spremni, cekamo menstruaciju jos 10ak dana i krecemo 🙈🙈🤭🤭 pere me strah i uzbuđenje 😅 

Leona89

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

Tratinčice dobro je, kako si ti i tvoja curka? 😘🩷
    Crvenkapice pozdrav, drago mi je da si se javila i da je sve ok kod vas. Samo uživajte♥️🥰😍😘🩵
    Lotta veselim se tvom FET-u♥️vjerujem da je Clexane gadan, meni je u stimulaciji Decapeptyl bio najgori, a ni Prolutex nije bio ništa bolji a stvarno sam ga dugo pikala, sve za bebicu, što se može nego izdržati, možeš ti to 💪🏻♥️😘
    Srculence samo se ti jadaj, kome ćeš ako ne nama☺️ vjerujem da ti je već teško, žao mi je zbog bolova u leđima, vrućine su užas, dojadile stvarno😔nadam se da neće biti tako kako misliš, nego da će se sve odviti puno brže i lakše nego što misliš, još samo malo i upoznati ćeš svoju curicu🩷🩷🩷🩷🙏🏻🍀🤞🏻javljaj stanje i želim ti puno sreće, samo hrabro mamice♥️♥️♥️♥️♥️🍀🍀🍀🍀🍀😘😘😘
    Bebolina jako se veselim tvom postupku, sve nam javljaj, navijamo za tebe♥️točno znam kako se osjećaš, tako nam je valjda svima bilo☺️samo opušteno i pozitivno, ljubim te puno, sretnoooo♥️😘🍀🤞🏻♥️😘
    Bopsich sjetim te se često, nadam se da si dobro i da se dobro snalaziš sa svojim bebanima, ljubim te puno♥️♥️😘
    Ostale cure javite se malo, kako ste, što ima kod vas? ♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

👣👣👣👣
    Kod mene je sve u redu, bila sam danas na kontroli☺️Sve odgovara tjednima, užasno je loš UZV kod moje ginekologice, ali pokazala mi je malo bebicu. Spol nisam saznala jer je bebica bila okrenuta leđima i u položaju turskog sjeda🤣rekla mi je ginekologica da je zanimljivo što muški odmah šire noge i pokažu spol, a curice se skrivaju🙈nadam se da ću saznati na Anomaly-u, bitno da je zdrava bebica. Ono što mi je još rekla je da sam zatvorena, da je posteljica straga, ali da će se povući nakon nekog vremena i da je to ok i da je hematom nestao🥰 Utrogestan i dalje moram koristiti, bar do sljedećeg pregleda, ali sam ju tražila ove za piti jer mjesecima nosim dnevni uložak, hvala Bogu da je dole sve u redu i smanjila mi je dozu🤗jako me razveselilo kad sam ju pitala da li i dalje moramo apstinirati kad već nema hematoma, jel možemo barem probati🙈 pa mi je rekla nemojte mi baš visiti sa stropa, bez ludih poza i samo nježno, pa smo se zajedno nasmijale🤣🤣🤣tako da sam od danas izrazito sretna i zadovolj(e)na 🤫🙈🤣🫠 kako su mi bile natečene noge, rekla je da si kupim tlakomjer i svaki dan dva puta dnevno mjerim tlak i zapisujem u bilježnicu i ako bude iznad 140/90 da odem hitno u bolnicu😔nadam se da do toga neće doći i da će sve biti dalje u redu🙏🏻♥️ Imate li možda preporuku za ZG za Anomaly scan privatno? Ljubim vas sve♥️🥰😘😍https://ibb.co/94QGptH ovo je najbolje što sam mogla skrinati iz videa☺️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

momtobe2022

Broj poruka: 229

Prijavi adminu

Leona, drago mi je da si ušla u mirnije i lakše razdobolje. Neka tako i ostane. 💕 Sretno dalje! Sve sam preglede radila u Podobniku i bila prezadovoljna svakim, a Anomaly mi je bio odličan i baš poseban. Muž i ti moći ćete se nauživati i gledati bebu vjerojatno i više od sat vremena, reći će vam detaljno gdje je što, kako se i zašto mjeri, dobijete 10–ak isprintanih sličica i još puno, puno slika i VIDEA na USB-u da pokažete svojima. Sve je 4D i 5D. Kod njih sam godinama, pa znam i doktore 😅 Ako odlučiš kod njih najprije bih preporučila dr. Srebreniković, pa P. Podobnik i onda dr. Kurdiju. Dr. Gebauer bih izbjegla. 
    Srculence, daleko si dogurala i sad dokazi veliko finale. Bit će super ❤️ Nemam to iskustvo neizvijesnosti oko čekanja poroda jer sam imala dogovoreni CR, ali sve što je Lucy napisala zvuči tako dobro da bih ja na tvom mjestu poslušala njene savjete 🥰
    Bebolina i Lotta, velike su stvari pred vama 🍀 Nek vam je sretno. Budite hrabre i pozitivne. 
    Mi smo odlično, samo mi je malo sati u danu. Sve mi je zadnjih tjedana ubrzano, ali i to će doći na svoje. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.