Crvenkapice čestitam od srca na dječaku !!!!! uživajte sad u periodu koji vas čeka!
Nisam dugo na forumu bio i baš mi je drago procitati radosne vijesti od svih vas!
Lotta odlican rezutat i valjda ce dalje sve dobro proci
Vjerojatno sam koga i zaboravio od puno postova,nadam se da ste svi dobro.
Sve više beba na ovom forumu ,mogli bi vrtić jedan napunit bez problema i nadam se da ce se broj sve više povecavati
Mi smo ok, mama se jos opravlja od operacije ali ceka nas jos jedna u 9 mjesecu i nadam se da smo zavrsili sa operacijama bar na kojih desetak godina
Curica je super, baš je napunila 6 mjeseci i napreduje dobro tako da nas uveseljava svako malo
Tratincice, naaaravno da je ta blastica bila najljepsa, kako zivot nekad pise zanimljive price i rasplete
Pixel, drago mi je da je curetak dobro i da lijepo napreduje, drzimo jos fige za mamicu i nadamo se da s rujnom zavrsavaju sve operacije ikad!! 🤞🏻🤞🏻
...
Cure koje nisu odmah imale transfer, ili ako i vi druge znate - kad je normalno nakon punkcije dobiti menstruaciju? Ja ako se dobro sjecam su mi tamo u sali rekli kroz 10ak dana (ali pitanje je jesam li ja to dobro uhvatila podatak, bila sam pod dojmom broja J.S. hah), a moja je dosla doslovno peti dan, odnosno na dan kad bi bio transfer da nije bilo rizika od hipera. Sad me strah jeli to prerano (28.7. prvi ciklus za stimulaciju, 14.8. vec drugi ciklus). Malo sam u strahu, ne znam trebam li to ici provjeriti. Inace je tipicna menstruacija, nema bolova, klasika krvarenje, danas mi je zadnji, sesti dan... guglam ali nema ovih podataka, uglavnom svi pisu o menstruaciji nakon neuspjesnog ET-a.
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
Lotta super rezultat, baš mi je drago da vam je sve prošlo glatko, neka se tako i nastavi sa smrzlićem🥰❤️🥰❤️🥰😘
Srculence bravo draga što već razmišljaš o sljedećem postupku💪🏻drago mi je da si dobro, uskoro upoznaješ svoju djevojčicu, neka prođe sve super ❤️🥰😘
Bebolina super za lijekove, spremna si☺️❤️🥰
Tratinčice hvala ti, kod mene stalno nove "slatke" muke🤣ne žalim se, jako smo sretni ♥️😘
Pixel puno pozdrava tebi i tvojim curama, drago mi je da curica lijepo napreduje i da se ženica polako oporavlja. Puno sreće i na zadnjoj operaciji i da se brzo oporavi. Puseeeee🥰❤️😘
Lotta mislim da nemaš brige, zna se to malo poremetiti od hormona, ali cure će ti bolje znati reći❤️🥰😘
...
Mi smo na moru, danas odmaramo jer je kišno🥰ja sam dobro, velika sam si, noge mi natiču već par dana, danas super čim je hladnije, nadam se da će tako i ostati☺️ljubim vas sve❤️♥️🥰😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lotta rezultat vam je extra! Drzim fige da transfer bude uspjesan 🤞🤗 Za menstruaciju mislim da si dobila tako rano jer su ti povadili sve folikule i nemas zutog tijela koji bi proizvodio progesteron u ovom dijelu ciklusa pa je i menstruacija nastupila ranije, da si imala transfer bi dobila progesteron da uzimas koji bi sprijecio da se maternica cisti. Mozda sam u krivu, pitaj curke sa potpomognute neke ce bolje znat dat odgovor i definitivno pitaj ginekologa on ce znat najbolje 😄
Srculence jos malo i stize vasa princeza 😍 jedva cekam da nam se javis s najljepsim vijestima 🥰❤️🤞🤞🤞🤞🤞
Pixel drago mi je da su tvoje curke dobro, zelim vam da sto prije sve te brige budu daleko iza vas i da napokon mozete uzivati u zivotu sa vasom srecicom🤗🤞
Leona nazalost potrefilo vas je lose vrime ali bar mozes potočat noge u more sto bi ti moglo godit za otecena stopala dok se ne vrati sunce 😄 😘
Pozdrav svima ❤️😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Leona, uzivaj na moru i u ovim hladnijim temperaturama, bas dobro dode i tvojim nogama, a i cijelom organizmu, onoliko vrucine nitko ne moze normalno podnijeti je li ti se drobic vec ful kuzi ili?
Lucy draga, hvala na pojasnjenju, totalno mi ima smisla sto si rekla, umirila si me, hvala ti 🥰❤️🥰❤️
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Lucy pasao je taj jedan kišni dan, nakon toga samo Sunce, ali super su noge i dalje hvala Bogu 🤞🏻☺️
Lotta baš uživamo, hvala ti♥️kuži se da, velika sam već sad🙈🥰😘♥️
Ljubim vas sve ♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Srculence naša, kako si? 🤩🥰
Ostale trudnice nadam se da ste dobro 😁
Puse svima ❣️😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Ekipa pozdrav brzinski od nas 💙👶🏻
Vidim puno lijepih vijesti, ali ne stignem nista citati, cestitke i sretno svima ❤️🥰
Mi smo dobro, saljemo pusee i iscekujemo Srculence i njenu malu curku 😍
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Crvenkapica, drago mi je da si se javila i da nas nisi zaboravila :)) nadam se da vam je sve lijepo, da bebac napreduje i sigurna sam da ste jako sretni
...
Cure koje su imale ET, moze malo pojasnjenja jeli mora ici stoperica? ja sam dobila od 1 DC Estrofem, nakon UZV-a na 10-12 DC ide Utrogestan ili Amelgen/Cyclogest (ne znam sto znaci ili, pa kako da ja to odaberem) i onda Progesteron kad mi oni kazu, koji se uzima uz Estrofem. I sesti dan od Estrofema transfer. I to je to jel? Nisam jos bas upucena u ovaj dio za transfer i cijeli protokol...
Plus moram injekcije niskomolekularnog heparina odnosno Clexanea opet od dana transfera (zbog trombofilije) a to mi je bila najgora injekcija u stimulaciji Sad i nisu nista spomenuli Prednison/Decortin kojeg sam pila prije pa to moram napomenuti jer vidim da svi piju..
Malo sam vas zatrpala, moje isprikeeeee puse svima
🍀✨IVF Prag ✨🍀
** na 10-12 DC ide Utrogestan ili Amelgen/Cyclogest (ne znam sto znaci ili, pa kako da ja to odaberem) koji se uzima uz Estrofem**, bez ovog dijela progesteron, mozak mi je brzi od prstiju
🍀✨IVF Prag ✨🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji