AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebolina29

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Drage cure Leona i Momtobe, hvala vam od ❤️ na podršci i ohrabrenju 🥹 divne ste 🥰❤️ jako puno mi to znaci ❣️ plaki plaki 🥹🙈  
    Leona draga, bas sam jako sretna zbog tebe i tvoje bebice koja je zdrava i tako slatka na slici 😍 jedva cekam da saznamo je li curica ili decko 😄 prizeljkujes li nesto maaalo vise? 🙈🥰 jeeej napokon je hematom nestao 🥳🥳 hahahaha napokon zadovolj(e)na 😂😂😂😂 hit, bas si me nasmijala 🫶🏼😄 nadam se da tlak nece skakati, svakako prati kako kaze ginicka, drzim fige 🤞🏻😘❤️ puno pusaaa 😘😘 
    Javljam vam sve 😄🫶🏼 samo pozitiva 💪🏻😊

Ostale cure isto šaljem puse i svim bebicama 🥰 

SmileyBee

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Danima ništa na forumu i onda u jednom danu hrpa postova, tako to ide valjda 😂Mi dobivamo stalno neke odgovore na molbe, što mailom, što poziva.. Većina kažu da nemaju trenutno djece za posvajanje, ali bilo je i nekih pozitivnih odgovora, ali uglavnom su romska djeca, djeca s većim teškoćama ili starija djeca 7+ godina..Ali idemo na jedan razgovor kroz 2 tjedna, i to u centar gdje nismo slali molbu jer nam je dosta daleko. Ne nadam se ničemu jer znam da na razgovore zovu više parova pa onda odabiru jedan od njih za daljnje susrete i upoznavanje s djetetom. Neću otkrivati neke detalje, ali svakako ću javiti kako je prošlo 😁😁

🤵33 god, neopstruktivna azoo
    👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
    Pokušavamo od 10/2020.
    U postupku posvajanja 💪🫶

Lotta33

Broj poruka: 330

Prijavi adminu

Srculence, javi nam se s lijepim vijestimaaaa 🥰❤️🥰❤️
    Leona, bas mi je drago da se mozete sad opustiti i uzivati, bebica se lijepo vidi i bitno da je sve u redu 🫶🏼 sto se tice tlaka, kontroliraj ga svakako, nadam se da nece skociti, valjda ce uskoro i ove vrucine popustiti pa ce i nogice biti bolje. cuvajte se 🫶🏼
    Momtobe, hvala ti draga ❤️
    Bebolina, jos malo pa kreces, jedva cekam cuti kako ce ici i sam rezultat. Taman kad ti odes iz Praga eto mene, tako da cemo se opet mimoici  drzim ti fige za sto vecu brojku🥚🥚 ❤️❤️

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️

Lotta33

Prijavi adminu

SmileyBee

Danima ništa na forumu i onda u jednom danu hrpa postova, tako to ide valjda 😂Mi dobivamo stalno neke odgovore na molbe, što mailom, što poziva.. Većina kažu da nemaju trenutno djece za posvajanje, ali bilo je i nekih pozitivnih odgovora, ali uglavnom su romska djeca, djeca s većim teškoćama ili starija djeca 7+ godina..Ali idemo na jedan razgovor kroz 2 tjedna, i to u centar gdje nismo slali molbu jer nam je dosta daleko. Ne nadam se ničemu jer znam da na razgovore zovu više parova pa onda odabiru jedan od njih za daljnje susrete i upoznavanje s djetetom. Neću otkrivati neke detalje, ali svakako ću javiti kako je prošlo 😁😁

Sretno vam bilo, vas cilj ce biti ispunjen, pitanje je samo vremena! Svakako nam javi, ne znam bas ljude koji su u tim postupcima pa ne mogu ni pretpostavit koliko to sve traje. U svakom slucaju drzim fige i zelim vam da sto prije u vas dom ude neki mali slatkis 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L, mthfr heterozigot, pai homozigot, Clexane 0.4
    🍀✨IVF Prag ✨🍀

Sakura02

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Drage sve, pozdrav svima, ja Vas čitam već koji mjesec i svo vrijeme se nadam da neću ovdje pisati ali izgleda da ipak moram.  Nakon godine bezuspješnog pravljenja bebe krenuli smo na pretrage. Već imamo dvoje djece kod kojih nije bilo problema sa začećem i kod mene su svi nalazi u redu (hormoni dobri, brisevi neg, ovulacija se desava), ali kod muža drugi spermiogram 2 mjeseca nakon prvog sa oligoasthenozoo- pokazuje  azoo- uz povišeni FSH 14 i  testosteron 12. Ova tema mi je pružila puno informacija i utjehe nakon dijagnoze koja nas je šokirala. Krenuli smo na konzultacije za IVF na Sv. Duh i imamo termin krajem sljedećeg mj. a do onda bi suprug trebao obaviti pregled urologa. Zna li netko koliko se u Zagrebu čeka na pregled urologa preko uputnice? Ima li netko preporuku za privatnika u Zagrebu kod ove dijagnoze?  

👩(36) bez dg
    🧔‍♂️(39) teška OAZS>AZO
    pokušavamo 1g, sekundarna neplodnost, u misiji 3.dijete
    9/24 🔜 IVF konzult.

Leona89

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

Mom hvala ti puno za preporuku, 120 eura je kod njih i vjerojatno ću se za njih odlučiti, ali skupljam još prijedloge❤️drago mi je da ste vi odlično, neka tako i ostane ♥️♥️♥️😍😘
    Bebolina ❤️❤️❤️hvala ti puno♥️imam praktički od početka osjećaj da je dečko, ali priželjkujem curicu 🩷 💜 🙈🙈🙈bitno da je zdravo, za spol ćemo lako ♥️ i ja sam presretna zbog hematoma i što se možemo keksati napokon🙈❤️kupila sam tlakomjer, tlak je odličan, neka tako i ostane 🤗 javljaj sve dragaa🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀❤️❤️🤗😘
    Smiley drago mi je da se nešto pokrenulo🤗 sretno na razgovoru i neka baš vas odaberu od ❤️vam želim 😍😘♥️
    Srculence mislim na tebe, javi nam se s lijepim vijestima ❤️ 😘 😍
    Lotta hvala ti❤️noge su samo par dana bile natečene, nisu više hvala Bogu🙏🏻tlak mjerim i za sad je super, školski❤️jedva čekam da zahladi, stvarno nas je dosta pržilo ovog ljeta😅♥️😘
    Sakura dobrodošla i što prije otišla na veselije teme. Žao mi je zbog dijagnoze, ali jedan spermiogram sa AZOO rezultatom ne može biti sto posto potvrda da je dijagnoza konačna. Kažu da treba barem tri ista da bi se postavila dijagnoza. Nadam se da je kod vas uzročnik možda neka bakterija ili nešto slično i da nije konačna. Ne sjećam se točno koliko smo čekali na pregled, to ti može doktor opće prakse provjeriti gdje ima najbrže termin. Što se privatnog tiče mi smo bili kod dr.Hauptmanna, on je radio i operaciju mužu. Poliklinika u kojoj radi zove se Godan. Vrlo je pristupačan i stručan i ima iskustva sa ovom dijagnozom pa možete probati. Sretno 🍀 🤞🏻 ♥️ 😘 

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

SmileyBee

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Hvala ti Lotta!
    Na razgovor sa socijalnim radnicama zovu više parova (mislim da 3 ili tako nešto) , i onda oni rade procjenu s obzirom na osobnost djeteta i njegove potrebe, tko bi bio najbolji roditelj za to dijete.. Tako da to nije ništa konačno niti sigurno, ali idemo na svaki razgovor na koji budemo pozvani jer nemamo što izgubiti, osim vremena 🤭❤️

🤵33 god, neopstruktivna azoo
    👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
    Pokušavamo od 10/2020.
    U postupku posvajanja 💪🫶

Lotta33

Prijavi adminu

Sakura02

Drage sve, pozdrav svima, ja Vas čitam već koji mjesec i svo vrijeme se nadam da neću ovdje pisati ali izgleda da ipak moram. Nakon godine bezuspješnog pravljenja bebe krenuli smo na pretrage. Već imamo dvoje djece kod kojih nije bilo problema sa začećem i kod mene su svi nalazi u redu (hormoni dobri, brisevi neg, ovulacija se desava), ali kod muža drugi spermiogram 2 mjeseca nakon prvog sa oligoasthenozoo- pokazuje azoo- uz povišeni FSH 14 i testosteron 12. Ova tema mi je pružila puno informacija i utjehe nakon dijagnoze koja nas je šokirala. Krenuli smo na konzultacije za IVF na Sv. Duh i imamo termin krajem sljedećeg mj. a do onda bi suprug trebao obaviti pregled urologa. Zna li netko koliko se u Zagrebu čeka na pregled urologa preko uputnice? Ima li netko preporuku za privatnika u Zagrebu kod ove dijagnoze?

Pozdrav Sakura 
    Obzirom da imate vec dvoje djece, FSH jako malo povisen, a testosteron u redu premda prema donjoj granici, cini se da se dogodila kod vas neka opstrukcija, a što je definitivno puno povoljnija opcija, i rjesiva. Leona ti je dobro preporucila dr. Hauptmana, vecina nas je ovdje, a da smo isli/bili u Zgu, bila kod njega. Mozda se vise isplati ici privatno u kliniku da se manje ceka. 
    Sretno! 🍀🍀

🍀✨IVF Prag ✨🍀

• blue33

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

Gledam, citam, pratim, cestitke svim novim mamama i onima koje ce postati uskoro, lijepo je procitati dobre vijesti🫶🫶
    Nama se blizi istanbul, jos 2 tjedna. Malo smo skepticni sto vise istrazujemo.. najvise imamo nesigurnosti zbog davanja kesa (sto on zahtjeva) i trazio nas je dio novaca prije odlaska. Pitanje dal uopce dobijemo racun 😬 Šturo odgovaranje na poruke, malo recenzija na googlu i nema ga na popisu “najboljih doktora za azoo”. Malo nas je strah, sve vise ramisljam jel to dobar marketing u pitanju 😅 

Sakura02

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Leona i Lotta hvala na dobrodoslici i preporukama. Mi se i dalje nadamo da je ovo samo privremeno i rjesivo na neki nacin🤞🤞🤞  javim kako ce se razvijati situacija 

👩(36) bez dg
    🧔‍♂️(39) teška OAZS>AZO
    pokušavamo 1g, sekundarna neplodnost, u misiji 3.dijete
    9/24 🔜 IVF konzult.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.