AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Lola žao mi je što vas financije sprječavaju, ako želiš možemo pokrenuti skupljanje kao i za Tinčicu, pa bar malo da ti olakšamo🫂❤️jako mi je žao zbog kume😔😭draga Lola moje mučnine se polako smanjuju, nisu više onako intenzivne i kraće traju, tako da ide na bolje❤️❤️😘
    SmileyBee baš mi je drago da ste upisani u registar i prodajete molbu, bitno da je sve gotovo ☺️želim vam svu sreću 🍀🤞🏻❤️😘
    Bebolina super, mi smo imali zapisana pitanja i dobro da jesmo, jer se puno toga ne bi sjetili pitati, pa evo savjet ako niste☺️javi kako je prošlo 😍dobro sam, znaju me cike jako boljeti, ogromne suu🙈a što se mučnina tiče još uvijek su prisutne ali ne više tako intenzivno i kraće traju☺️meni je svaki put bila dr.Turudić, mislim da su ona i Luetić svaki dan tamo ili sam ju ja potrefila, to stvarno nisam sigurna. Kad sam došla ujutro sestra bi pitala tko je za folikulometrije kod dr.Turudić, ja bi se javila i stala u red eventualno. Bila sam petak, pon, sri ako se ne varam. Držim 🤞🏻 da sve bude super❤️❤️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Leona, hvala ti na savjetu 🥰❤️ pricamo o tome sto bi mogli pitati jos moramo samo sve to zapisati na papir 😄🤭 javim kako je proslo 🫶🏼😊 
    Eto, bitno da se smanjuje intenzitet mucnina, da normalno funkcioniras 😁💪🏻❤️
    O super, znaci postoji mogucnost da mi ona bude 🙏🏻 odlicno… toliko mi je lakse sto imam nekoga pitati tko je prosak doslovno istu proceduru, hvala ti puno 😊❤️ sigurno cu se u procesu sjetiti jos nekih pitanja 😅

• Amy_94

Broj poruka: 760

Prijavi adminu

Cure koliko vaši muževi imaju inhibin B, i koliko on treba biti da bi bilo ok??

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 UZV 🙏

• bebolina29

Prijavi adminu

Amy, ja nažalost ne znam odgovor koliki bi trebao biti inhibin B za normalnu spermatogenezu. Moj muž ima jako nizak inhibin B (<10 ng/L), te nisu pronađeni spermiji. U labosu u kojem je muž vadio inhibin B referentni interval kod muškaraca je 120-400 ng/L, a sad koliko je minimalno dovoljno da se proizvode spermiji ne znam. 
    Sretno! 

IvonaSi2509

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

Da se nadovežem za Inhibin B
    Muž izvadio i bio je 12 nanograma ,te mu Hauptman nije htio raditi mtese,dok je Emre u Istanbulu rekao da inhibin b mu nije uopće potreban i kod sebe u praksi nije nikad tražio pacijente da ga vade i nije ga ni gledao pa se našlo 12 spermija na mtese.

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE 13🥚 |

• verujem

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Ja se ne sećam tačno kolikinje bio Inhibin B kod mog supruga, ali nam je Emre rekao isto to. Kada smo mu slali rezultate, suprug je zaboravio da mu popalje Inhibin B, pa smo mu pokazali kada smo otišli tamo, njegova rekacija je bila: ne znam što svi iz Srbije dolazite sa rezultatima inhibina B, on nije nikakav pokazatelj za pronalazak spermatozoida

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Bebolina nema na čemu☺️Išla sam gledati po mailovima kad sam bila na UZV i ipak je bio pet, pon ,uto, u sri smo već kretali na put ☺️javi svakako kako je bilo na konzultacijama♥️meni je žao recimo što se uopće nismo sjetili pitati da li donor daruje samo jednom, pa evo ako vas zanima pitajte 🙈☺️samo ti pitaj što god da te zanima♥️♥️♥️😘
    Amy mom mužu je bio 94 ref.int. 25-325, pa mu također nisu nađeni spermiji, a dr.H je rekao da bi taj nalaz trebao značiti da se spermiji proizvode, pa eto ipak ništa nije nađeno 😓
    Mame, trudnice a i sve ostale kako ste??? Kako provodite ove vrele dane? Ljubim vas sve♥️♥️♥️♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

MaliPrinc

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

Lola imas pravo na 4 stimulirana postupaka preko hzzo-a, procedura je duza, ali su troskovi minimalni naspram kompletno privatnog postupka. Zasto ne iskoristiti to?😊 Nadam se da cete uspjeti prebroditi sve sto vam se dogodilo i skupiti snage za dalje. 💛 Nemoj se ustrucavati potraziti strucnu pomoc, razgovor stvarno pomaze i lakse je podijeliti sve sto te muci i zalosti s nekim potpuno neutralnim.🫂Leona cestitam ti na trudnoci🥰 bas mi je drago zbog tebe kao i za svaku zenu ovdje kojoj je potvrdena trudnoca🥰 
    trudnice uzivajte u zadnjem ljetu samo s muzem 🤗 Sto se tice donora u Ceskoj mi smo ih pitali znaju li koliko je koji donor puta donirao i koliko djece ima, ali rekli su da nemaju uvid u te podatke. Donor najcesce donira vise puta, a ako i donira samo jednom taj uzorak se dijeli na vise dijelova. Nazalost u Ceskoj to nije regulirano zakonom i svaki donor moze na desetine puta donirati. U pojedinim zemljama je zakonom regulirano da se spermiji jednog donora mogu podijeliti najvise na 5, 8, 10 obitelji, ovisno o zemlji. 

• Amy_94

Broj poruka: 760

Prijavi adminu

Hvala svima, odlučili smo preseliti 4 slamčice iz Ri u Zg, druge nemamo.

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 UZV 🙏

• bebolina29

Prijavi adminu

Leona, hvala ti sto si pogledala jos detaljno, znaci postoje velike šanse da doktorica bude svaki put 💪🏻😄🥰 javim svakako ❤️🫶🏼 pitat cemo, jer nas zanima… 😊😊🥰 ali evo i MaliPrinc nam je odgovorila 🤗
    MaliPrinc imate li vi kakvih planova za dalje? 🤗❤️ hvala ti na informacijama vezanim uz donora 😊 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.