https://ibb.co/Xz7T4jD
❤️❤️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Tratincice preslatka ti je curkaa 😍😍
Evo ja da se samo kratko javim da sam u Petrovoj na lezanju, datum carskog je 22.7. tako da lagano odbrojavamo dane, sve je okej 💪🏻💪🏻
Svim curkama sretnooo ❤️❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Mali princ hvala ti puno❤️☺️🥰❤️😘 hvala na info za donora, nisam znala da to nije nikako regulirano i da može donirati više puta😵💫
Amy sretno, gdje ćete u postupak? 🍀❤️😘
Bebolina nema na čemu❤️❤️😘
Marice ne znam odgovor, ali nadam se da ćete se snaći🍀❤️😘
Ivona što se Češke tiče, stanje se neće promijeniti više nikada koliko ja znam. Pokrivaju samo neanonimne donacije. Sretno🍀❤️😘
Lola nema na čemu🥹nadam se da ćete uskoro stati na noge, želim ti da si ubrzo nađeš posao i da skupite opet nekako novce za postupak❤️🍀🤞🏻🥹😘
Ljubičice žao mi je 😔nadam se da će muž ubrzo naći posao i da ćete stati na noge, te krenuti sa postupkom. Sretno od ❤️🍀🤞🏻😘
Mali princ veselim se pratiti vašu priču💪🏻♥️nisam imala pojma da takve stranice postoje. Mi još uvijek nismo odlučili hoćemo li ili nećemo reći. Muž nije za, ja ni sama više ne znam, ali ne želim sada razbijati glavu s tim☺️drugačije je kada je kao u našem slučaju anonimni donor, ne znam što bi točno dijete dobilo s tom informacijom osim stresa, ionako ne može saznati tko mu je biološki otac osim tog dna testa kako ti kažeš🤷🏻♀️to me malo iznenadilo iskreno🥹
Bebolina sve to detaljno ispitaj na konzultacijama ☺️vi sami birate karakteristike koje su vam bitne kod donora kao npr. boja očiju, boja kose, visina težina, rasa, fizička spremnost. Istina je to što kažeš da ne možemo znati koliko su oni iskreni u odgovorima. Kad imate konzultacije? 🥰😘
Lola i ja sam to pomislila, tko zna što oni rade i što mućkaju. Bolje ne razmišljat o takvim stvarima, oni se dugo bave ovim poslom tako da se stvarno nadam da ne bi tako nešto radili😵💫🙈
Tratinčice stvarno leti vrijeme, pa tvoja cura već dva mjeseca ima 😍 preslatka je bebolina, med medeni, ljubi ju punoooo🩷💜🩷💜
Crvenkapice znači za 10 dana upoznaješ svog princa😍🩵💙neka sve prođe u najboljem redu, sretno od ♥️😘😘😘
......
Ove vrućine su odvratne, zavidim vama koje živite na moru🌊zna biti teških dana, mučnine još nisu skroz popustile, ali nadam se da budu. Veselim se anomaly scanu 26.07. da vidim svoju bebicu. Jedva čekam🥰 na more idemo tek početkom kolovoza, tako da se i tome veselim🏖️🏄🏻♀️🧜🏻♀️🌊ljubim vas sve♥️♥️♥️♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Pozdrav, evo da ispričam kako smo došli do lijeka, ako nekome bude trebalo.
Dr.Emre je partneru prepisao Choriomon 2000 kojeg kod nas nema. Na našem tržištu se može naći Ovitrelee, Pregnyl i Brevactid s tim sastavom, ali različitim brojem jedinica.
Kako je parneru prvi put testosteron bio oko 6.6, a onda nakon 2mj od tog mjerenja i u međuvremenu, kojekakvih dodataka prehrani 8.5, Emre je rekao neka koristi Brevactid 1500, to je najblize po jedinicama, jer su ovitrelle i pregnyl 5000.
Zamolili smo Emrea i poslao nam je bijeli recept, na kojem piše dijagnoza, lijek i upute za davanje.
U ljekarnama su bili skeptični, a njegova opća doktorica mu nije htjela dati svoj recept, jer je to lijek koji daju specijalisti,ali je rekla da bi ljekarne morale priznati bijeli recept jer bi ona dala isti takav. Nakon malo zivkanja,jedna ljekarnica nam je ipak naručila i stiže, tako da od idućeg tjedna napokon krećemo s konlretnom terapijom. Ta ista je rekla da je samo pitanje kakve je netko u ljekarni volje, čak i vise jer to nije nešto sto često naručuju.
Inače je njegova opća doktorica rekla da bi trebali pričati s mojim ginekologom pa da nam on da taj recept jer je to iz njegovog područja,no nažalost, moj ginekolog je trenutno na GO,plus čekala bi termin.
Što se tiče podizanja testosterona, parner pije Profertil, a uz to je trošio omega3 kapsule i vitamin D, ne u isto vrijeme, i malo Macu.
Bok. Tratinčice! Čitam povremeno, odgovaram rijetko. Ima dosta novih priča, a moja je od početka zastarjela jer je zbog korone bila u ‘posebnim uvjetima’, pa novim curama baš nemam što pisati.
Pretpostavljam da si dosad već platila prema ponudi. Znam da sam samo upisala br. računa i aplikacija mi je sama prepoznala o kojoj se klinici radi. Upisala sam izbos i naše prezime i godinu za koju plaćam čuvanje. Koordinatorici sam poslala potvrdu o plaćanju.
Vidim da, što se komunikacije tiče, bilo da odabereš Češku ili Tursku sigurno ćeš pogriješiti. 😂
O tome koliko koji donor ima djece ne razbijam glavu. Nitko to ionako ne može garantirati. Pogotovo ne klinike. Taman sam na Netflixu pogledala ‘Čovjek s tisuću djece’ i ostala u šoku kakvih budala ima. 🙄
Crvenkapice, mislim na tebe. 🩵
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Tratinčice, curica ti je predivna i preslatka ❤️🥰🫶🏼
Leona, budemo sve ispitali, imamo sada u cet 18. konzultacije 🥳🥳🙈🙈🤭🤭 veselimo se i uzbuđeni smo 🤣🤣
Crvenkapice sretnooo od srca, neka sve prodje u najboljem redu ❤️❤️🙏🏻🙏🏻
Mali princ, sto god odlucili zelim vam srecu, koji god put izabrali 💪🏻❤️ javljaj nam 🤗🤗
Momtobe, mozda se mi previse opterecujemo nekim stvarima.. na koje apsolutno ne mozemo utjecati 🤷🏻♀️🙈 a i da taman je izasao taj film na Netflixu, bas kad ne treba 😂
Tratincice tvoja curica je prekrasna🥰
Crvenkapice sretno na porodu, neka prode sto bezbolnije za oboje 🤞🏻🩵
Ovdje cu ostaviti link na video koji sam neki dan pronasla i koji dobro opisuje kako funkcionira donacija u Portugalu, njihov zakon, kako zakonski prate sve donacije i opcenito razlike izmedu anonimnih i neanonimnih donora. Buduci da neke od vas muce pitanja oko donora mislim da u ovom videu mozete naci odgovore na pojedina pitanja.
https://youtu.be/jkPxOF3aN5M?si=-Nsz-CA6MmmK923z
Takoder cu ostaviti nazive nekoliko instagram profila od parova koji prolaze iste borbe. Meni pomaze kad vidim kako se drugi nose s dijagnozom/donacijom i nasla sam utjehu u tim profilima.Donacija sjemena
@donorchild
@kat.pond
@knackered_knackers
Azoospermija
@jaredandbritt
@ttc.babyjam
Uspjesna m-tese i trudnoca
@annabelleegracee1
@thebaileywilliams
Bebolina sretno sutra na konzultacijama, javi dojmove❤️❤️😘🍀
Blue sretno s operacijom, neka bude uspješna🍀😘❤️
Puse svima ♥️ 😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji