Pozdrav svima!
Tratincice curka je prekrasna 😍 ma preslatka 😍😍😍
Crvenkapice proletila je i tvoja trudnoca za cas! Neka ti je sa srecom da carski i oporavak od njega prode u najboljem redu i da vas princ sretno dode mami i tati u zagrljaj 🙏❤️ veselim se da nam se javis s prvim dojmovima 🤗
Leona jos malo i eto nam tebe u najljepsem periodu trudnoce 🤩 🥰
Srculence kako si, kako prezivljavas ove paklene vrucine?
Mom ❤️😘
Pixel kako su tvoje curke?
Bopsich draga kako ste ti i tvoji decki?
Lola , Lotta i nove curke ( tesko mi popamtit sva imena jer vas je sad vec dosta) zelim vam svu srecu da vam buduci postupci budu uspjesni 🙏🤗❤️
Donna, Verujem i ne znam jel imamo jos trudnica , kako ste?
Moj princ za 2 dana puni 4 mjeseca vec! Predivan je, dobar, rijetko kad place, zadovoljan, lipo jede, spava, vesel, vice, guguce, smije se na glas, znatizeljan, voli s mamom citat price, spretno se vrti leđa-trbuh-leđa, grabi igracke, gura se nogama pa ga je mama smjestila u veliku ogradicu da se ne ozljedi ... obozavam ga, fali mi kad spava, nikad nisam bila sretnija i ispunjenija ... muz mi je predivan otac i muz ... bas smo sretni i najveci strah mi je da mi nesto na sto ne mogu utjecat pokvari ovu srecu najvecu 🙏❤️🥰
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav svima!
Tratincicecurka je prekrasna 😍 ma preslatka 😍😍😍
Crvenkapiceproletila je i tvoja trudnoca za cas! Neka ti je sa srecom da carski i oporavak od njega prode u najboljem redu i da vas princ sretno dode mami i tati u zagrljaj 🙏❤️ veselim se da nam se javis s prvim dojmovima 🤗
Leonajos malo i eto nam tebe u najljepsem periodu trudnoce 🤩 🥰
Srculencekako si, kako prezivljavas ove paklene vrucine?
Mom ❤️😘
Pixelkako su tvoje curke?
Bopsichdraga kako ste ti i tvoji decki?
Lola , Lotta i nove curke ( tesko mi popamtit sva imena jer vas je sad vec dosta) zelim vam svu srecu da vam buduci postupci budu uspjesni 🙏🤗❤️Donna, Verujem i ne znam jel imamo jos trudnica , kako ste?
Moj princ za 2 dana puni 4 mjeseca vec! Predivan je, dobar, rijetko kad place, zadovoljan, lipo jede, spava, vesel, vice, guguce, smije se na glas, znatizeljan, voli s mamom citat price, spretno se vrti leđa-trbuh-leđa, grabi igracke, gura se nogama pa ga je mama smjestila u veliku ogradicu da se ne ozljedi … obozavam ga, fali mi kad spava, nikad nisam bila sretnija i ispunjenija … muz mi je predivan otac i muz … bas smo sretni i najveci strah mi je da mi nesto na sto ne mogu utjecat pokvari ovu srecu najvecu 🙏❤️🥰
Prekrasno! Ne mogu ni zamisliti koji je to blagoslov 🥰 Želim vam još puno uživanja ☺️
Ja sam super, nemam mučnine ni nikakve druge simptome osim što mi nekad treba više sna. Također povremeno osjećam nekakvu napetost i pritisak ali to je valjda normalno kako se maternica širi🤷
Bila sam na pregledu ovaj tjedan, kaže dr. da je sve u redu. Stigao je i Nifty, low risk i dečko🥰 Još mi je sve nestvarno, ali sad sam malčice opuštenija.
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Donna čestitam!🤗🥳 Tako ti je bilo i meni tako da je to sve super 😊 Uzivaj u trudnoci i budi posvecena najvise tome. Za cas ce ti proletit iako ti se to sad ne cini tako i postat sve stvarnije kad stigne bebac ❤️ Vidit ces koja je to ljubav i sreca najveca, ma nema nista lipse od njegovog osmijeha i pogleda punog ljubavi 🥰😍❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Draga Lucy, predivno i nestvarno je procitati tvoje recenice, uvijek sam se pitala moze li se biti toliko sretan da puknes od srece i evo citajuci tebe, vidim da se moze ❤️
Neka se sve tako nastavi i nista vam to ne unisti!
Crvenkapice, kako si, javi nam seee!
...
Malo nam je zamrla grupa, uhvatilo nas ljeto i ove grozne vrucine pa smo i same lijene, ja prva...procitam redovno ali nikako nesto napisati! ali evo da znate da sam i dalje s vama i sve vas pratim i navijam 🙏❤️🙏❤️ puse svimaaaaaaaa!
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Lucy, bas je divno sto ste toliko sretni i kao sto kazes neka vam nitko i nista ne pokvari to ❤️🥰💪🏻 samo uzivajte sa svojom bebicom 🫶🏼❤️😘
Donna, znaci stize deckooo 🥳🥳😄 cestitam jos jednom ❤️👏🏻🥰
Lotta, jeste spremniii? Jesi uzbuđena? 🥳🤗🥰
Leona, pitanjce… jesi ti radila na Sv. duhu, preko D1 uputnice, EKG, KKS i anesteziologa (ili ti je samo dr. opce prakse napisao da mozes na operaciju)? 🤗❤️
Bebolina, evo imam odraditi jos anesteziologa i izvadit krv, nadam se da negdje iduci tjedan krecemo. Sva sam u strahu, valjda ce me proci, nisam inace neki trtaros ali eto oprosti zaboravila sam kad vi krecete? Je li vam koordinatorica isto Jelena ili?
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Lotta, wohooo jos malo 👏🏻👏🏻😄😄 suosjecam, koliko se veselim, toliko me jako strah svega, iako sam ja i inace takva 🤣😅 trtaroš 🤭🙈
Pa zapravo ja moram isto odraditi anesteziologa, kks, ekg i onda smo spremni 💪🏻😊 samo ne znam hocu stici to obaviti do 10.8. kada bi mi trebala stici menstruacija 🤷🏻♀️ ako ne, onda idemo u 9.mj ☺️ nama je koordinatorica Andrijana i jako je draga 🥰 barem do sada smo imali super komunikaciju ❤️
Javljaj nam sve!! I samo hrabro (to i sebi kazem 😂)
Bebolina, jaoo pa skroz smo blizu s datumima cula sam i za Andrijanu, da, ne iskljucujem da me mozda ona nece docekati ako netko od ove moje ekipe bude na godisnjem, obzirom na period kad idemo. mozda mi je to malo nezgodno ali nema veze, samo da se oni dobro organiziraju 🙏🙏 ti pregledi su cas posla, jedino ako se mislis narucivati u bolnicu pa mozda nema termina. ako bas zelite osmi mj, uvijek mozes ekg odradit privatno, pa ste stigli sigurno. kako god, puno srece nam zelimmmmm
❤️
❤️
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Cure iz Praga, kako vam je izgledao izvjestaj doktora da ste zdrave? U kojoj to formi mora ici? Htjela bi izbjeci svoju doktoricu opce medicine, moze li mi to netko drugi dati?
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji