Pozdrav svima!
Tratincice curka je prekrasna 😍 ma preslatka 😍😍😍
Crvenkapice proletila je i tvoja trudnoca za cas! Neka ti je sa srecom da carski i oporavak od njega prode u najboljem redu i da vas princ sretno dode mami i tati u zagrljaj 🙏❤️ veselim se da nam se javis s prvim dojmovima 🤗
Leona jos malo i eto nam tebe u najljepsem periodu trudnoce 🤩 🥰
Srculence kako si, kako prezivljavas ove paklene vrucine?
Mom ❤️😘
Pixel kako su tvoje curke?
Bopsich draga kako ste ti i tvoji decki?
Lola , Lotta i nove curke ( tesko mi popamtit sva imena jer vas je sad vec dosta) zelim vam svu srecu da vam buduci postupci budu uspjesni 🙏🤗❤️
Donna, Verujem i ne znam jel imamo jos trudnica , kako ste?
Moj princ za 2 dana puni 4 mjeseca vec! Predivan je, dobar, rijetko kad place, zadovoljan, lipo jede, spava, vesel, vice, guguce, smije se na glas, znatizeljan, voli s mamom citat price, spretno se vrti leđa-trbuh-leđa, grabi igracke, gura se nogama pa ga je mama smjestila u veliku ogradicu da se ne ozljedi ... obozavam ga, fali mi kad spava, nikad nisam bila sretnija i ispunjenija ... muz mi je predivan otac i muz ... bas smo sretni i najveci strah mi je da mi nesto na sto ne mogu utjecat pokvari ovu srecu najvecu 🙏❤️🥰
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Pozdrav svima!
Tratincicecurka je prekrasna 😍 ma preslatka 😍😍😍
Crvenkapiceproletila je i tvoja trudnoca za cas! Neka ti je sa srecom da carski i oporavak od njega prode u najboljem redu i da vas princ sretno dode mami i tati u zagrljaj 🙏❤️ veselim se da nam se javis s prvim dojmovima 🤗
Leonajos malo i eto nam tebe u najljepsem periodu trudnoce 🤩 🥰
Srculencekako si, kako prezivljavas ove paklene vrucine?
Mom ❤️😘
Pixelkako su tvoje curke?
Bopsichdraga kako ste ti i tvoji decki?
Lola , Lotta i nove curke ( tesko mi popamtit sva imena jer vas je sad vec dosta) zelim vam svu srecu da vam buduci postupci budu uspjesni 🙏🤗❤️Donna, Verujem i ne znam jel imamo jos trudnica , kako ste?
Moj princ za 2 dana puni 4 mjeseca vec! Predivan je, dobar, rijetko kad place, zadovoljan, lipo jede, spava, vesel, vice, guguce, smije se na glas, znatizeljan, voli s mamom citat price, spretno se vrti leđa-trbuh-leđa, grabi igracke, gura se nogama pa ga je mama smjestila u veliku ogradicu da se ne ozljedi … obozavam ga, fali mi kad spava, nikad nisam bila sretnija i ispunjenija … muz mi je predivan otac i muz … bas smo sretni i najveci strah mi je da mi nesto na sto ne mogu utjecat pokvari ovu srecu najvecu 🙏❤️🥰
Prekrasno! Ne mogu ni zamisliti koji je to blagoslov 🥰 Želim vam još puno uživanja ☺️
Ja sam super, nemam mučnine ni nikakve druge simptome osim što mi nekad treba više sna. Također povremeno osjećam nekakvu napetost i pritisak ali to je valjda normalno kako se maternica širi🤷
Bila sam na pregledu ovaj tjedan, kaže dr. da je sve u redu. Stigao je i Nifty, low risk i dečko🥰 Još mi je sve nestvarno, ali sad sam malčice opuštenija.
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Donna čestitam!🤗🥳 Tako ti je bilo i meni tako da je to sve super 😊 Uzivaj u trudnoci i budi posvecena najvise tome. Za cas ce ti proletit iako ti se to sad ne cini tako i postat sve stvarnije kad stigne bebac ❤️ Vidit ces koja je to ljubav i sreca najveca, ma nema nista lipse od njegovog osmijeha i pogleda punog ljubavi 🥰😍❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Draga Lucy, predivno i nestvarno je procitati tvoje recenice, uvijek sam se pitala moze li se biti toliko sretan da puknes od srece i evo citajuci tebe, vidim da se moze ❤️
Neka se sve tako nastavi i nista vam to ne unisti!
Crvenkapice, kako si, javi nam seee!
...
Malo nam je zamrla grupa, uhvatilo nas ljeto i ove grozne vrucine pa smo i same lijene, ja prva...procitam redovno ali nikako nesto napisati! ali evo da znate da sam i dalje s vama i sve vas pratim i navijam 🙏❤️🙏❤️ puse svimaaaaaaaa!
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
👶🏼 decko 🩵
Lucy, bas je divno sto ste toliko sretni i kao sto kazes neka vam nitko i nista ne pokvari to ❤️🥰💪🏻 samo uzivajte sa svojom bebicom 🫶🏼❤️😘
Donna, znaci stize deckooo 🥳🥳😄 cestitam jos jednom ❤️👏🏻🥰 Lotta, jeste spremniii? Jesi uzbuđena? 🥳🤗🥰Leona, pitanjce… jesi ti radila na Sv. duhu, preko D1 uputnice, EKG, KKS i anesteziologa (ili ti je samo dr. opce prakse napisao da mozes na operaciju)? 🤗❤️
Bebolina, evo imam odraditi jos anesteziologa i izvadit krv, nadam se da negdje iduci tjedan krecemo. Sva sam u strahu, valjda ce me proci, nisam inace neki trtaros ali eto oprosti zaboravila sam kad vi krecete? Je li vam koordinatorica isto Jelena ili?
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
👶🏼 decko 🩵
Lotta, wohooo jos malo 👏🏻👏🏻😄😄 suosjecam, koliko se veselim, toliko me jako strah svega, iako sam ja i inace takva 🤣😅 trtaroš 🤭🙈
Pa zapravo ja moram isto odraditi anesteziologa, kks, ekg i onda smo spremni 💪🏻😊 samo ne znam hocu stici to obaviti do 10.8. kada bi mi trebala stici menstruacija 🤷🏻♀️ ako ne, onda idemo u 9.mj ☺️ nama je koordinatorica Andrijana i jako je draga 🥰 barem do sada smo imali super komunikaciju ❤️
Javljaj nam sve!! I samo hrabro (to i sebi kazem 😂)
Sortiraj odgovore
Najstariji