AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

IvonaSi2509

Broj poruka: 237

Prijavi adminu

Blue kakve su vijesti? 😊

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE 13🥚

• bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Leona hvala ti! 🫶🏼❤️😊 konzultacije su prosle super, doktor i Andrijana su nam odgovorili na sva naša pitanja, objasnili nam i sada nam je puno lakše! Jako su simpatični 😄🙈 zasada nam ulijevaju povjerenje 🤗😄 

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Pozdrav svima!
    Tratincice curka je prekrasna 😍 ma preslatka 😍😍😍
    Crvenkapice proletila je i tvoja trudnoca za cas! Neka ti je sa srecom da carski i oporavak od njega prode u najboljem redu i da vas princ sretno dode mami i tati u zagrljaj 🙏❤️ veselim se da nam se javis s prvim dojmovima 🤗
    Leona jos malo i eto nam tebe u najljepsem periodu trudnoce 🤩 🥰
    Srculence kako si, kako prezivljavas ove paklene vrucine?
    Mom ❤️😘
    Pixel kako su tvoje curke?
    Bopsich draga kako ste ti i tvoji decki? 
    Lola , Lotta i nove curke ( tesko mi popamtit sva imena jer vas je sad vec dosta) zelim vam svu srecu da vam buduci postupci budu uspjesni 🙏🤗❤️
    Donna, Verujem i ne znam jel imamo jos trudnica , kako ste?
    Moj princ za 2 dana puni 4 mjeseca vec! Predivan je, dobar, rijetko kad place, zadovoljan, lipo jede, spava, vesel, vice, guguce, smije se na glas, znatizeljan, voli s mamom citat price, spretno se vrti leđa-trbuh-leđa, grabi igracke, gura se nogama pa ga je mama smjestila u veliku ogradicu da se ne ozljedi ... obozavam ga, fali mi kad spava, nikad nisam bila sretnija i ispunjenija ... muz mi je predivan otac i muz ... bas smo sretni i najveci strah mi je da mi nesto na sto ne mogu utjecat pokvari ovu srecu najvecu 🙏❤️🥰 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• blue33

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

IvonaSi2509 17.9 smo tek u Istanbulu:) 

• donna9

Broj poruka: 75

Prijavi adminu

Lucy08

Pozdrav svima!
    Tratincicecurka je prekrasna 😍 ma preslatka 😍😍😍
    Crvenkapiceproletila je i tvoja trudnoca za cas! Neka ti je sa srecom da carski i oporavak od njega prode u najboljem redu i da vas princ sretno dode mami i tati u zagrljaj 🙏❤️ veselim se da nam se javis s prvim dojmovima 🤗
    Leonajos malo i eto nam tebe u najljepsem periodu trudnoce 🤩 🥰
    Srculencekako si, kako prezivljavas ove paklene vrucine?
    Mom ❤️😘
    Pixelkako su tvoje curke?
    Bopsichdraga kako ste ti i tvoji decki?
    Lola , Lotta i nove curke ( tesko mi popamtit sva imena jer vas je sad vec dosta) zelim vam svu srecu da vam buduci postupci budu uspjesni 🙏🤗❤️Donna, Verujem i ne znam jel imamo jos trudnica , kako ste?
    Moj princ za 2 dana puni 4 mjeseca vec! Predivan je, dobar, rijetko kad place, zadovoljan, lipo jede, spava, vesel, vice, guguce, smije se na glas, znatizeljan, voli s mamom citat price, spretno se vrti leđa-trbuh-leđa, grabi igracke, gura se nogama pa ga je mama smjestila u veliku ogradicu da se ne ozljedi … obozavam ga, fali mi kad spava, nikad nisam bila sretnija i ispunjenija … muz mi je predivan otac i muz … bas smo sretni i najveci strah mi je da mi nesto na sto ne mogu utjecat pokvari ovu srecu najvecu 🙏❤️🥰

Prekrasno! Ne mogu ni zamisliti koji je to blagoslov 🥰 Želim vam još puno uživanja ☺️
    Ja sam super, nemam mučnine ni nikakve druge simptome osim što mi nekad treba više sna. Također povremeno osjećam nekakvu napetost i pritisak ali to je valjda normalno kako se maternica širi🤷
    Bila sam na pregledu ovaj tjedan, kaže dr. da je sve u redu. Stigao je i Nifty, low risk i dečko🥰 Još mi je sve nestvarno, ali sad sam malčice opuštenija.

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Lucy08

Broj poruka: 1112

Prijavi adminu

Donna čestitam!🤗🥳  Tako ti je bilo i meni tako da je to sve super 😊 Uzivaj u trudnoci i budi posvecena najvise tome. Za cas ce ti proletit  iako ti se to sad ne cini tako i postat sve stvarnije kad stigne bebac ❤️ Vidit ces koja je to ljubav i sreca najveca, ma nema nista lipse od njegovog osmijeha i pogleda punog ljubavi 🥰😍❤️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Draga Lucy, predivno i nestvarno je procitati tvoje recenice, uvijek sam se pitala moze li se biti toliko sretan da puknes od srece i evo citajuci tebe, vidim da se moze ❤️
    Neka se sve tako nastavi i nista vam to ne unisti! 
    Crvenkapice, kako si, javi nam seee!
    ...
    Malo nam je zamrla grupa, uhvatilo nas ljeto i ove grozne vrucine pa smo i same lijene, ja prva...procitam redovno ali nikako nesto napisati! ali evo da znate da sam i dalje s vama i sve vas pratim i navijam 🙏❤️🙏❤️ puse svimaaaaaaaa!

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
    👶🏼 decko 🩵

• bebolina29

Prijavi adminu

Lucy, bas je divno sto ste toliko sretni i kao sto kazes neka vam nitko i nista ne pokvari to ❤️🥰💪🏻 samo uzivajte sa svojom bebicom 🫶🏼❤️😘
    Donna, znaci stize deckooo 🥳🥳😄 cestitam jos jednom ❤️👏🏻🥰 Lotta, jeste spremniii? Jesi uzbuđena? 🥳🤗🥰Leona, pitanjce… jesi ti radila na Sv. duhu, preko D1 uputnice, EKG, KKS i anesteziologa (ili ti je samo dr. opce prakse napisao da mozes na operaciju)? 🤗❤️ 

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Bebolina, evo imam odraditi jos anesteziologa i izvadit krv, nadam se da negdje iduci tjedan krecemo. Sva sam u strahu, valjda ce me proci, nisam inace neki trtaros ali eto  oprosti zaboravila sam kad vi krecete? Je li vam koordinatorica isto Jelena ili? 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt, UZV: ❤️
    👶🏼 decko 🩵

• bebolina29

Prijavi adminu

Lotta, wohooo jos malo 👏🏻👏🏻😄😄 suosjecam, koliko se veselim, toliko me jako strah svega, iako sam ja i inace takva 🤣😅 trtaroš 🤭🙈
    Pa zapravo ja moram isto odraditi anesteziologa, kks, ekg i onda smo spremni 💪🏻😊 samo ne znam hocu stici to obaviti do 10.8. kada bi mi trebala stici menstruacija 🤷🏻‍♀️ ako ne, onda idemo u 9.mj ☺️ nama je koordinatorica Andrijana i jako je draga 🥰 barem do sada smo imali super komunikaciju ❤️
    Javljaj nam sve!! I samo hrabro (to i sebi kazem 😂) 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.