AZOOSPERMIJA

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

SmileyBee

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

Tratinčice, naravno da ćemo slati molbe, pa kako bude preko ljeta. Spremni smo za početak borbe i navlačenja s birokracijom i sustavom 😁💪

🤵33 god, neopstruktivna azoo
    👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
    Pokušavamo od 10/2020.
    U postupku posvajanja 💪🫶

Lola1

Broj poruka: 419

Prijavi adminu

SmileyBee

Lola, samo hrabro i želim ti svu sreću u vašim planovima!
    Nove cure, dobrodošle na forum i vjerujem da ćete u prethodnim postovima naći jako puno informacija, a pošto ima već jako puno stranica za prolistati, cure imaju iskustva u Hrvatskim poliklinikama, u Turskoj i sa donacijama u Češkoj.
    …….
    Da javim novosti kod nas, kojih zapravo ni nema jer naravno da birokratski dio zakazujr odmah na početku. Završili smo edukaciju za posvajatelje 20.5. i odmah drugi dan se javili u Centar za socijalnu skrb našoj socijalnoj radnici kojoj smo poslali potvrde o edukaciji. Od tada, čekamo potvrdu od Ministarstva pravosuđa koje provjerava da se protiv nas ne vodi kazneni ili prekršajni postupak. Socijalna radnica nam se ispričava već nekoliko puta jer ja zovem svaki tjedan, ali to ipak nije u njezinim rukama. Tako da, unošenje našeg imena i prezimena u sustav koji pokazuje da nemamo prijava na sudu, traje već duže od mjesec dana u ministarstvu pravosuđa, a doći do njih je nemoguće da se to malo požuri. Još k tome, ide ljeto i počinju godišnji odmori pa mislim da se ništa puno konkretno neće dogoditi barem do rujna. Ali ako smo čekali do sad, neće nas još 2, 3 mjeseca ubiti…

Hvala draga 🫶🏻 
    Zelim vam od srca puno srece i puno strpljenja, i to je takodjer tezak proces tj najvise nasa birokracija sto me jako ljuti, svoj djecici bi bolje bilo da to sve ide brze i da dodju u ruke ljudi koji bi ih mazili i pazili.
    Hm jel to moze biti potvrda kao kad npr na poslu traze potvrdu o nekaznjavanju, da li bi to priznali? Jer se to preko e gradjana dobije u roku par sati.. nisam upucena al mozda moze

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Crvenkapica94

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Leona cestitam na ultrazvuku ❤️❤️ evo samo kratko sto se tice prenatalnih testova, meni su radili i kombinirani probir (besplatno u Petrovoj) i mi smo radili Veritas test privatno. Koliko ja znam kombinirani probir je malo manje detaljan (mislim da ne pokazuje spol, samo neke osnovne kromosomske poremecaje) i ako on nesto pokaze onda se salje dalje na prenatalne (nipt). Ja sam u isto vrijeme napravila i jedan i drugi jer iskreno nisam znala da su mi i u Petrovoj izvadili krv za taj test. Razlog zbog kojeg sam ja radila je taj sto u obitelji imam osobu s Down sindromom (iako nije genetski nasljedno), ali htjela sam biti sigurna ili barem ako test nesto pokaze da znam na koje pretrage cu ici sljedece i sto sve mogu poduzeti u vezi toga. Naravno nikad ne bi pobacila bez obzira na test jer nije 100% tocan, ali barem u vidu neke pripreme. Nama je i jedan i drugi test bio low risk. 
    Srculence pitala si prije zasto moram ranije u bolnicu, razlog je dijabetes jer ulazim u 36.tjednu u Petrovu lezati, a otprilike u 38/39. tjednu ce biti dogovoren carski rez. Ja sam vec 10 godina na inzulinu i vecinom mi slatki idemo na carski jer je tesko kontrolirati secer na prirodnom porodu, cesti su padovi u hipoglikemijske kome itd. Ugl ja to znam odavno pa sam se tako i pripremala. 💪🏻
    4.7. ulazim u bolnicu pa dalje kako bude, vidjet cemo 😅 proletilo mi je sve ovih zadnjih par mjeseci 😱😁

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

SmileyBee

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

Lola, hvala što brineš i želiš pomoći. Tu potvrdu što ti spominješ smo predali pri pokretanju postupka u Centru i znamo kako se može zatražiti, hvala još jednom. Mislim da je ovo nešto drugo, i nakon toga nas upisuju u registar,a to izdaje baš ministarstvo. Ovu potvrdu možeš dići na sudu i preko interneta, to znamo. 

🤵33 god, neopstruktivna azoo
    👰29 god, sve ok, folikulometrije, Gynositol
    Pokušavamo od 10/2020.
    U postupku posvajanja 💪🫶

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Pozdrav svima, ima puno novih cura pa mi je tesko popratiti, svima vam zelim dobrodoslicu i puno pozitive te najbolje moguce ishode! 💪💪
    Ja sam ful u guzvi pa ne stizem na forum, a i psihicki se pripremam za osmi mjesec - Prag. Sto se to vise blizi vise me strah, tako mi je bilo i u travnju kad je od tog straha menstruacija kasnila 20 dana. Zato se nekako pokusavam odvojiti malo od cijele price i samo krenuti u to prazne glave.
    Zapravo sam htjela cestitai nasoj Leoni na predivnom zvuku koji je cula ❤️❤️❤️ jako jako mi je drago zbog vas :))) obzirom kako je sve krenulo malo smotano s Jelenom, ishod je ispao odlican i neka svima tako bude 
    ...
    Pozdravljam sve mamice ovdje prisutne, a naravno i one koje ce to za par mjeseci/tjedana postati 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Draga Lotta, mozda se poklopimo s odlaskom u Prag 😊 
    Mi se isto pripremamo… moramo još održati konzultacije 💪🏻 nadam se da necemo dugo cekati na njih! 🤗🤗

Lotta33

Broj poruka: 337

Prijavi adminu

Bebolina29, pa moguce onda da hocemo  konzultacije se brzo odrade, pitanje je sad samo s tvojim ciklusom kako si isplanirala. nama se jako tesko poklopiti s poslom zato nam je proslo 3 mjeseca od  prvog planiranog datuma. nadam se da nam je svima ovo ljeto dobitno 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

• bebolina29

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Lotta, pa da nadam se da ćemo brzo odraditi konzultacije... što se posla tiče mi nismo toliko ograničeni, samo moramo sve dobro iskombinirati... ciklus, godišnji/bolovanje itd itd 
    i ja se nadam i držim figice svima 

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Srculence hvala na odgovoru ❤️ i ja ću svakako ići na 4D😍uff baš su grozne te mučnine, a pogotovo kad povraćaš😔proći će i to nadam se ubrzo☺️❤️😘
    Lolo draga hvala ti♥️♥️🎉☺️ vjerujem da nećete i da vam je teško, slažem se da morate nastaviti dalje. Znaš i sama kad čitaš malo našu drugu temu koliko tamo ima žena koje su godinama pokušavale ostati trudne i na kraju su došle do svog cilja. MPO je teška borba živaca u kojoj treba biti jako uporan, financijski potkovan, ali i jak u glavi za prihvatiti silne neuspjehe. Sami odlučite što mislite da je najbolje. Svakako ti trebaju konzultacije, bilo u IVF-U, bilo sa dr.Mardešić. Sviđa mi se tvoj plan, da odmah kreneš sa progesteronom i heparinom. Mislim da si ipak trebala već otići na pregled, ali ako ti je teško razumijem. Tvoj prvi transfer i postupak je bio praćen teškim i stresnim događajima, tako da nije ni čudno da je rezultat izostao, ne mora biti da bi ti i sljedeći put u svježem transferu bio takav rezultat, ali ok, sama znaš najbolje. Javi što si odlučila svakako i sretnoooo🍀🍀🍀🍀♥️♥️♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Ljubičice dobrodošla i sretno u daljnjoj borbi. Žao mi je zbog dijagnoze, ovdje smo svi u istom sosu. Vidim da su ti cure dale puno informacija i dobrih savjeta, moju priču možeš vidjeti u mom potpisu i ako imaš ikakvih pitanja tu sam❤️☺️😘
    Bopsich hvala ti na savjetu, pitala sam na puno strana za mišljenje i kao što sam već rekla ništa neće promijeniti moju odluku da rodim, ali bi voljela potvrdu da je dijete zdravo, a kako kažeš može pomoći u daljnjem vođenju trudnoće ☺️idem na mini anomaly i probir, pa ako nešto bude sumnjivo slučajno onda ću raditi Panoramu ili Veritas možda♥️♥️😘
    Donna javi koji si izabrala☺️sretno🍀❤️😘
    Marice sretno u Turskoj ❤️🍀😘
    SmileyBee strašno koliko je to sve sporo kod nas😔puno strpljenja i živaca treba za ovu borbu, držim fige da brzo dobijete potvrdu🍀❤️😘
    Tratinčice hvala ti♥️🥹nažalost ima svakakvih ljudi draga moja, pa i takvih koje bi pobacile da se nađe neki poremećaj ,žalosno ali istinito. Jel to Antimetil možda? Nisam pitala ginekologicu za njih jer sam ih uzela nakon pregleda kod nje, ali su mi u ljekarni rekli da su sigurne za trudnice.🥹proći će i to☺️
    Crvenkapice hvala ti♥️hvala na odgovoru za prenatalne❤️❤️😘🥹tebi sretno i da sve prođe u najboljem redu u bolnici♥️♥️♥️♥️🎉
    Lotta haha istina, smotana moja Jelena😅😂dobro je ispalo sve na kraju i stvarno sam joj na kraju svega jako zahvalna jer je ispala čovjek. Hvala ti puno, jedva čekam da krenete i vi i da nam se javiš sa lijepim vijestima 🥳🥳🎉🎉🍀🍀♥️♥️😘😘
    Bebolina 😍😍super da i vi krećete ubrzo, veselim se navijati za vas🍀🍀🎉🎉♥️♥️😘😘
    Cure kako da stavim trakicu? Koji link moram kopirati? 🙈 Pokušala sam već par puta i nejde mi😭

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.