AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bopsich
    01. Svibanj 2024. 08:20

Prije svega, čestitam Tratinčice! Toliko me razveselila ova vijest, a još više da je sve u redu i da je Aria imala normalnu stolicu ❤️ Zbilja sam cijelo vrijeme vjerovala da će tako i biti 🙏❤️
    Žao mi je što te boli, vjerujem da nije lako, ali što si sve prošla da stignete do ovoga, izgurati ćeš ti i to nekako. A onda će polako svakim danom biti sve lakše  🥰 Čekaju vas predivni dani s vašom princezom 🩷🌸
    Kad dođeš sebi jako me zanimaju detalji oko carskog reza, jer 99% i mene to čeka i sve više me strah 🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    01. Svibanj 2024. 08:29

Ivona drago mi je da vam je razgovor sa strinom pomogao i da imate plan za dalje. Još je sve to što ste prošli friško i treba vremena da se neke stvari poslože, a to nije nimalo lak proces. Ali doći ćete i do toga, samo si dajte vremena. Razumijevanja i ljubavi vam ne fali međusobno, a to je najvažnije od svega ❤️
    Leona nadam se da će sve ići po planu, i da krećete kad ste i planirali. Mene je stres dotukao toliko da nisam ni dobila taj mjesec menstruaciju (prvi put u životu), tako da možda i nije loša ideja da uzmeš nešto za smirenje i opuštanje, ali zbilja ne znam što je dozvoljeno. Znam samo da sam ja na dan postupka uzela normabel i da se to smije, ali ja sam uzela samo taj jedan.. Vjerojatno će cure ovdje bolje znati 🥰

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

momtobe2022
    01. Svibanj 2024. 13:48

Bopsich, probat ću te i ja malo ohrabriti dok čekaš Tratinčicu. Meni je porod CR bio baš lijepo, mirno i bezbrožno iskustvo, a oporavak brz i lak. Zbog nekoliko indikacija imala sam dogovoreni carski u 38. tjednu. Nešto raniji porod bio mi je najaveljen već oko 20.-og tjedna i na to sam bila spremna. Dr. mi je objasnila da je jako velika razlika oporavljati od dogovorenog carskog i hitnog koji je uslijedio nakon višestarnih trudova i pokušaja vag. poroda. Rekla je da se u tom slučaju tijelo oporavlja od dvostrukog šoka i ‘mučenja’. To jutro kad smo se dog. sam došla u bolnicu, obavila svu pripremu, ctg i razgovor s anestezilogom koji mi je sve objasnio. U sali sam dobila spin. anesteziju. To je prošlo brzo i lako, neobično je ne osjećati dio tijela, ali nisam o tome puno razmišljala. Beba je bila vani za max 10 minuta i odmah su nam ju dali da se malo pomazimo. Ne osjetiš nikakvu bol, samo neko migoljenje i pritisak kad izvlače bebu, ali ni to nije nelagodno. Dok sam bila na šivanju suprug i beba su me čekali u sobi. Prva dva dana je oporavak najintenzivniji jer si uz to ograničena i s jelom. Ustala sam već isto poslijepodne uz sestre, a sljedeći dan sama. Nakon 3 dana više nisam imala značajnije bolove i nisam pila jake lijekove. Rekla bih da sam za 2 tjedna bila ona stara i sve mogla oko sebe, bebe, kuće, ali i dalje oprezna i bez naprezanja (dizanje teškog, sport i tako to). Oko bebe sam bila potpuno uključena već drugi, najviše treći dan. U prvom danima mi je JAKO pomoglo što sam tijekom kretanja nosila steznik (još u bolnici od 3. dana). On super pomogne, lijepo drži i olakša. Ne nosi se u mirovanju. Na preporuku bolnice kupila sam Scudotex (tek nakon poroda jer se onda najbolje izmjeriti i odabrati veličinu). 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

PixelPro
    01. Svibanj 2024. 15:21

Tratinčice cestitamo od srca!!, želimo vam da uživate što prije i što više sa malom Ariom!
    Veselite se što više mozete zaslužili ste !
    Čekamo polako sad i druge....
    Nisam pratio forum jer smo bili u Zg-u 10-ak dana na operaciji, zasad sve uredu proslo...
    Mama se polako oporavlja od teške operacije i vratili smo se našoj maloj kući koja se prominila bas puno u tih desetak dana 
    Pozdravljam sve i pratim sad redovitije forum te očekujem puno dobrih vijesti

Leona89
    02. Svibanj 2024. 22:12

Bopsich hvala ti. Čak i nisam pod stresom , više sam nekako jako uzbuđena 🤣🤣🎊🎊🎊🎊ali sve me strah kako će biti kad krenu Pike. Dragi ide samnom na obuku, nek se uči, kad će me on pikati 🤣🤣🤣🥳💪🏻🍀valjda će ga primit🥰😁
    Tratinčice draga nadam se da si svakim danom sve bolje❤️mislim na tebe, ljubim tebe i malu princezu Ariu❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• verujem
    03. Svibanj 2024. 22:30

Tratinčice, čestitam! Divne vesti od tebe, želim vam svu sreću i da uživate u danima koji slede ❤️

Jedno pitanjce za sve, nakon aspiracije dobila sam menstruaciju nakon 5 dana. Računajući po tome, trebalo je da dobijem 01.05, medjutim još uvek nisam 😑 a ovaj ciklus bi trebali na embriotransfer. Možete li mi napisati vaša iskustva ili ako neko zna nešto više o tome

momtobe2022
    03. Svibanj 2024. 22:59

Leona, kako je danas bilo?
    Verujem, nažalost, predaleko mi je to i ne mogu se detaljno sjetiti svog iskustva s menstruacijom nakon aspiracije. Znam da sigurno nije bila nakon 5 dana jer sam imala ohss i patila se s tim više od 10 dana, a znam da su mi se svi simptomi smanjili kad sam dobila. Tako da nisam baš od neke pomoći 🥺 Mogu samo pretpostaviti da su hormoni uzdrmani ili je riječ o stresu, ali najbolje pitaj dr. ako je voljan/voljna brzinski odgovarati na upite mailom ili telefonom. 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

• Isabela
    03. Svibanj 2024. 23:33

verujem

Tratinčice, čestitam! Divne vesti od tebe, želim vam svu sreću i da uživate u danima koji slede ❤️

Jedno pitanjce za sve, nakon aspiracije dobila sam menstruaciju nakon 5 dana. Računajući po tome, trebalo je da dobijem 01.05, medjutim još uvek nisam 😑 a ovaj ciklus bi trebali na embriotransfer. Možete li mi napisati vaša iskustva ili ako neko zna nešto više o tome

Ja sam nakon aspiracije dobila sedmi dan, a onda mi je ona poslije kasnila par dana :)

• Isabela
    03. Svibanj 2024. 23:34

Tratincice, cestitam!  <3

Lola1
    04. Svibanj 2024. 17:06

Dragi moji, saljem vam svima pozdrav iz Praga, nas smrzlic jedini se probudio i u busi je ☺️🫶🏻

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.