AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliPrinc
    29. Travanj 2024. 19:32

Tratincice cestitam tebi i muzu od sveg srca na vasoj predivnoj curici 🩷🌸🤗 Hvala Bogu da je Aria velika zezatorica pa se samo malo zafrkavala da se mama i tata ne bi kasnije bunili zbog puno pokakanih pelena 🤭
    Uzivajte u najvecoj sreci i smislu zivota🥰😍 

Lotta33
    29. Travanj 2024. 21:08

Tratinka, veeeeelike cestitke tebi i dragome na vasoj bebici💞💞 tako mi je drago da je sve u redu, najbolji moguci ishod!! Doktori su vas malo prepali ali bitno da je ona dosla i pokazala svima da ona itekako moze i zna kakati😆😆😆 divne divne vijesti 💖💖💖

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

momtobe2022
    29. Travanj 2024. 21:57

Čestitam vam predraga Tratinčice! ❤️
    Dobrodošli u novu dimenziju ljubavi, radosti, života, brige i straha. Veselim se zajedno s vama u ovim posebnim trenucima koje ćete zauvijek pamtiti. Iako se osobno ne poznajemo baš mi je posebna čast što s nama dijeliš ove posebne uspomene. 
    Kad malomdođeš sebi očekujemo detalje 🙃
    Pusa tebi, a Ariji malo veća 😘🥰🤍 

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Crvenkapica94
    29. Travanj 2024. 22:02

Čestitam draga Tratinčice ❤️❤️❤️🥳🥳🥳

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Srculence3
    29. Travanj 2024. 23:57

Ajmeeee Tratincice mila čestitam od srcaaa, predivneee vijestiiii🎊🩷🩷🩷🩷🌺 Nemože bolje,bravo lipotice mamina i tatina pa ti si savršena🥰🥰♥️ Ljubim i grlim te punoo, uživajte mama i tata🥰💕💕💕💕

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

IvonaSi2509
    30. Travanj 2024. 06:05

Evo i mene u čestitare 😍🎉😍🎉
    Dragoj našoj duši ovog foruma i velikoj pozitivki Tratinčici čestitam na djevojčici Ariji(predivno ime,baš baš moćno 👑 ) ali i tebi želim brz oporavak,djevojčici bezbrižno i odlično djetinjstvo što ne sumnjam da će biti jer svi mi koji se borimo za ovo i dajemo maksimum,kad se mali kikaći rode onda maksimalno ćemo uživati i biti rasterećeni od svih stresova. 
    Ali i tati čestitam također,kada dođete doma uživajte. ❤️
    Mislila sam na vas danima,čak me i muž pitao kakva je situacija,tako da je i on bodrio situaciju uz mene. 😊
    Ostale djevojke,kako ste?Kako provodite ove dane? ❤️
    Moram vam ispričati jednu tezu,di mislim da sam se olakšala ajme.
    Mi smo vam prije par dana otišli kod moje strine,koja zna situaciju cijelu i max je uz nas(a tih mjesec dana ajmo reci,stalno nešto je bilo,roštilji,ekipa,pa onda sestrična imala promociju,veselili smo se s njima,pa nikako da odemo do njih i tako) i kad smo došli kod nje nakon svih tih događanja malo da se podružimo da bi nas samo odjednom pitala:"Ja sam vas sada nakon svega htjela pitati,kako ste,psihički?Kako prolazite vi kroz vaše stanje,mi vidimo kakvi se izvana,ali kako ste iznuta" a ja sam samo rekla,o Bože,to mi je trebalo,da me netko sada pita kako sam.Onako,bilo mi je lakše. 🙈

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

Tratinčica123☺
    30. Travanj 2024. 14:12

Hvala vam ekipo moja najdraža! ❤️
    Bio je porod carskim rezom kako smo i mislili, plodna voda se drastično smanjila i posteljica više nije imala svoju funkciju. Ali dogurali smo čak do 40+2 i to je itekako bilo dobro 😊
    Ja sam jucer bila grozno, ovo stvarno boli i nije nimalo lagano. Od danas sam prebačena na odjel.. I ona i ja smo dobro... Ja sada muku mučim sa svojim mislima da prihvatim da ne mogu baš sve, pogotovo oko nje.. Ali sve će to proći ❤️🥰🥰
    Uglavnom, osjecaj je predivan i neopisiv.. I jedva čekam da ga sve ovdje redom doživimo❤️❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

Lola1
    30. Travanj 2024. 14:14

Cestitam draga nasa Tratincice ❣️🙂 na savrsenoj curki, neka joj je sretno djetinjstvo a mami zelim brz oporavak 🫶🏻❣️❣️ daj si vremena i daj si neka ti pomogne sad prvih dana tko moze ☺️ uzivajte na najjjjjace sada sa buhtlicom divnom 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Lucy08
    30. Travanj 2024. 14:42

Draga Tratincice , čestitam vam sto ste napokon postali roditelji vasoj divnoj i zdravoj djevojcici ❤️🥰😘😘😘😘😘
    Zelim ti sto brzi oporavak da joj se mozes lipo posvetit bas kako si i zamisljala 😊  

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Leona89
    30. Travanj 2024. 23:35

Ivona slično se meni desilo, nakon svih ovih stresova, iščekivanja, nadanja, loših vijesti, jedan dan, nakon što je došlo rješenje, sam sjela na cugu sa prijateljicom koja među rijetkim ljudima zna za sve što smo prošli i sa kojom stvarno mogu pričati kao sa sestrom, koja me pitala kako sam? Ljudi dragi ja samo što sam krenula reći, a kako sam 😓ona se dignula sa stolice i zagrlila me, a ja sam počela plakati kao kišna godina nasred kafića. Potpuno te razumijem, tada sam shvatila koliko zapravo toga stalno "gutam" i pokušavam ostati jaka, ali nekada te slomi i najjednostavnije pitanje kako si? Zapravo mi je baš dobro došlo isplakati se i podijeliti s njom taj trenutak, odmah sam se bolje osjećala. Mislim da smo mi sve ovdje posebna sorta❤️❤️❤️❤️😘
    Tratinčice draga vjerujem da te boli😔 želim ti da se brzo oporaviš 💪🏻♥️ i dođeš kući sa svojim smotuljkom sreće, te zajedno sa ponosnim tatom uživaš u čarima roditeljstva. Neopisivo sam sretna zbog tebe i što je sve na kraju završilo savršeno. Kako dragom sve prenosim sa foruma, tako sam mu pričala i za tvoju situaciju i prognoze i kad sam mu rekla - moja Tratinčica je rodila zdravo i savršeno dijete, on se sjetio što sam mu pričala ja ostala iznenađena, jer mu nisam ništa spominjala neko vrijeme, a kaže on- pa kako ne bi znao, pa to je NAŠA EKIPA.☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️ Eto, ja bila presretna, a i on, čestitamo od srca još jednom 🥳🎊🥳🎊🥳🎊🥳❤️♥️❤️😘

Ja čekam petak i obuku i molim Boga da gospođa dođe kad treba i da mi sve ide po planu❤️♥️❤️♥️ dragi već misli kako ću biti jako pod stresom i da obavezno pitam u petak smijem li piti išta za smirenje dok sam u postupku? Imam Persene, što vi kažete mogu li to popiti npr. prije prve Pike, aspiracije...🤣🤣🤣

Ljubim vas sve❤️❤️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.