Srculence, apsolutno se slazem! Zena je vec i rodila, vjerojatno ne zna sto ce prije, a i dalje je ovdje prisutna s nama i u nasim borbama. Momtobe2022 👑
Hvala Tratincice na detaljima, tako sam nekako i mislila da ide, odnosno vec si dijelom to bila i napisala sjecam se. Bas jutros na kavi gledam neke bebice u kaficu i mislim se pa kad je to budem imala bas ce me biti briga kako je nastalo...tako da vjerujem da ste sve u pravu
Leona, koliko sam primjetila, bolnica zove utorkom i petkom za operacije (koje su onda petkom i srijedom). Ne mora biti, ali tako vidim zadnjih par puta. Brzo ce to, taman da dragi bude 100% pricali smo o FNA, H. nije za to, ali iskreno nisam ni ocekivala da ce biti... time bi rekao da mTesa nije dovoljna, a to sigurno ne moze reci (i nije tako). Ali, zelimo znati da smo sve probali, mada, vidjet cemo sto ce nam tamosnji doktori reci, mozda bas bas ne bude smisla.
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
Curke hvala do neba, svi imamo otprilike ista pitanja i nedoumice, puno znacite 🫶🏻 @tratincica na koji ste dan isli za Prag? Meni je 8dc sutra pa ne znam ocu tu morat ponavljat uzv ili kod njih gore.. ja bi najsretnija bila da oni preuzmu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ jer mi je zaokruzio da aspiracija vecinom bide 11,12,13 ili 14 dc
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola koliko sam zapratila Tratincica je 6 dc išla na ultrazvuk ovdje i 7 dc su išli za Prag. Kako si, što kažu oni u Pragu? Lotta ♥️♥️♥️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav cure, evo ja sutra idem na transfer, zvao danas embriolog da ocekuje barem dvije blastice, jednu cemo vratit jednu zaledit, nadam se 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Javim se sutra ❤️
Lola sretnoo ❤️❤️
Lotta ❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lolakoliko sam zapratila Tratincica je 6 dc išla na ultrazvuk ovdje i 7 dc su išli za Prag. Kako si, što kažu oni u Pragu?Lotta ♥️♥️♥️
🫣 sad sam se skroz zbunila 🤭 ja sam jos u hr, sutra mi je ovdje prvi ultrazvuk, nadam se da nije to kasno 🫤 sutra cemo znati vise , kada obavim uzv saljem njima u Prag ..
odlicno @crvenkapica , i sretnooo sutra 💕🫶🏻
@bopsich da li si bila danas za ogtt ?
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola bas sam nekidan listala unazad jer me zanimalo koji dan ciklusa se ide,pa sam si zapisala, ali vjerovatno je to sve individualno. Ne paničari, bit će sve oke🥰🥰
Crvenkapice bravo, sretno hrabra naša♥️♥️
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lola idi na 122 stranu, tad je Tratincica krenula s uzv i stvarno je pisala o svemu pa ti bude od pomoći🥰
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Crvenkapica94, sretno sutraaa! Da se primi sto jace 😅😅🥰🥰🥰
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Krivi smajlic mamicu mu blesavu... Trebalo je pisati 💪💪🥰🥰🥰
😄
🍀✨IVF Prag ✨🍀
...it's a🩵
Večer cure, idem pohvatati sve zaostatke, a bome mi ih se nakupilo 🙈
Crvenkapice nadam se da neće biti više punkcija i da su ovo vaše dobitne blastice ❤️🍀🙏 Sretno sutra na transferu, i za 10-ak dana se nadamo lijepim vijestima ❤️
Vezano za psihoterapiju, ja sam išla jedan teški period života i to me izvuklo. Mislim da je ovaj proces jako težak i zahtjevan, kako fizički, tako i psihički. Ja uopće nisam bila spremna na to kad smo krenuli. Sjećam se da sam u Turskoj dok smo čekali operaciju i aspiraciju, bila toliko psihički loše da sam 3 dana odbijala izaći iz apartmana i razgledavati, samo sam ležala u krevetu i većinu vremena plakala. Jako je to sve teško, ali dok nisam probala, nisam mogla ni zamisliti. Divim se svakoj ženi i muškarcu koji prolaze kroz ovo, a pogotovo onima koji se godinama bore i ne odustaju ❤️
Momtobe baš di divno sve to napisala. Možda sam malo pod hormonima, ali mislim da i nisam, isto bi me rasplakalo kao sto je i sada 🥰❤️
Lola samo polako i smireno. Trenutno nije bitan posao, ni ništa drugo osim vas i onog što vas čeka u Pragu. Ponekad se stvari jednostavno poslože same od sebe ❤️🙏
Lotta svakako je bolje da odmah planirate dalje. Ja isto mislim da se uvijek treba raspitati za sve opcije i na kraju donijeti odluku koja je najbolja za vas. Baš me zanima što će vam reći za FNA mapping. Ja sam jako malo istrazivala o tome jer je to bila opcija u slučaju neuspješne Mtese. Ali kako smo uspjeli, dalje nisam ništa čitala i jako malo znam..
Vezano za komentare o sličnosti, vjeruj mi da ljudi vide što žele vidjeti 😅 Jedna od mojih najboljih prijateljica je posvojena i od jako puno ljudi je znala čuti kako je ista mama ili tata, ovisi kako kome 😅
Tratinčice ja jedva čekam saznati što nosim pa da i ja mogu početi kupovati 😅 Iako moram priznati da sam kupila 2 bodića na trešnjice. Muž kaže da sam poludila i da će im on te bodiće obući i ako budu dečki 🙈🤣
Leona ja sam u prvoj trudnoći bila ma terapiji za štitnjaču i kasnije sam je izbacila. Sad mi je TSH 3.6 sto je inače ok, ali u trudnoći bi morao biti niži tako da idem na pregled i vjerojatno ću ponovno na terapiju. Uglavnom, u ovoj priči s MPO kap i u trudnoći, jako je bitno da je štitnjača dobra. Vezano za menstruaciju, ne znam može li biti povezano s terapijom, ali svakako bih provjerila s endokrinologom. Pogotovo ako su ti inače bile normalne..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji