Cure.. meni nalazi krvi divljaju. Povisen je i crp i svasta nesto i ja ne znam sti napraviti. Da ki me mogu radi toga vratiti iz Praga? Plus mi doktorica opce prakse radi probleme radi bolovanja evo rastrojena sam 100na sat :(
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Cure.. meni nalazi krvi divljaju. Povisen je i crp i svasta nesto i ja ne znam sti napraviti. Da ki me mogu radi toga vratiti iz Praga? Plus mi doktorica opce prakse radi probleme radi bolovanja evo rastrojena sam 100na sat :(
Meni je ginekolog otvorio bolovanje od prvog dana stimulacije do daljnjega. Dakle, ako si sad u postupku preko ginekologa imaš pravo na bolovanje.
Neka ti ga ginekolog otvori, a onda nek ti zatvori opće prakse.
A za nalaze, ja sam im nosila potvrdu dr opće prakse da mogu u anesteziju.. To im ja za to potrebno, ako ti tu daju potvrdu da možeš, njih nije briga.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Meni je ginekolog otvorio bolovanje od prvog dana stimulacije do daljnjega. Dakle, ako si sad u postupku preko ginekologa imaš pravo na bolovanje.
Neka ti ga ginekolog otvori, a onda nek ti zatvori opće prakse.
A za nalaze, ja sam im nosila potvrdu dr opće prakse da mogu u anesteziju.. To im ja za to potrebno, ako ti tu daju potvrdu da možeš, njih nije briga.
Ma moja doktorica nije normalna uopce nit je mogu traziti tu potvrdu to je problem :( kuzim ali ja sam prvenstveno radi reakcije na stres pod dijagnozom ugl sve se samo komplicira ali je rekla da nece niti smije zatvoriti bolovanje
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola ako je crp povisen to znaci da je neka upala? Nisam sigurna jel pustaju s tim, mozda netko ima iskustva. Ali mora ti doktorica napisati potvrdu za anesteziologa. Ne znam jel se to moze mozda i privatno, u nekom labaratoriju? Probaj zvati pa pitati, ako ne zelis nju. I sto te sad ona jos dodatno nervira, nek te pusti na miru! Bas sam ljuta sad na nju uff 🤬 neki doktori su stvarno nehumani.
.
Ja se osjecam okej stvarno, jos me probadaju jajnici od punkcije, ali smiruje se. Javim sutra kad me nazovu sto je bilo s tim drugim embrijom iako ne nadam se puno 🤞🏻
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lola, sorry, ali zaboravila sam iz kojeg si grada. Meni je mišljenje napisala dr. interne medicine. Išla sam privatno u polikliniku Agram. Dr. je rekla da ne može napisati rečenicu da mi odobrava anesteziju jer to može i smije samo anesteziolog, ali ona može opisati moje opće stanje i zdravlje koje anesteziologu daje potvrdu da je sve okej. Poslala sam njen nalaz s mišljenjem u Prag i rekli su mi da je to to i da je dovoljno kao potvrda za anesteziju. Pokušaj negdje pronaći nekog privatnog dr. opće prakse ili interne medicine i požuri tamo.
Imaš puno pravo na bolovanje i daj svojoj doktorici doznanja da to znaš. Nek se ona boji tebe! Budi luda mater koja se još luđe bori za svoje dijete. Sad je taj trenutak. Kaže moj muž da sam nakon poroda izgubila i onaj jedan jedini filter koji sam imala u takvim situacijama i prema takvim ljudima. Reci joj kako je i nek se otkači od tebe.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Hvala cure, skuzila sam da je ona meni dala prosirenu krvnu sliku sa milijun stvari a oni traze samo Kks na kojem nema crp-a , ggt i svih stvari, tako da ujutro idem privatno ponovit , problem mi je sto je urinokultura na istom mi nalazu ovom, moram i to ponoviti samo sto pise da se nalazi cekaju 3-5 dana :( zovem ujutro pa cu pitati da li je ikako moguce ranije.
Oni meni nisu trazili bas misljenje od anestezijologa nego samo ekg sto su rekli da je dovoljan od doktorice 🤷🏻♀️ imam doslovno samo onu “sliku” koju mi je bezobrazno bacila. Ma bas me uzrujala, jer je ina ljuta zasto mi gin nije otvorio bolovanje, sto mi je donekle i jasno ali pokusala sam joj objasniti da je primarno moje bolovanje izazvano dijagnozom f i da ja radi postupka nisam otvorila bolovanje - plus sto je tako ruzne komentare imala tipa: sto te tuku na poslu? Ugl grozno - muz ju je zvao i rekao joj svasta i da nije u redu nekom u mom stanju prijetit zakljucenjem bolovanja i da me rasplace gore nego kakva sam bila - na sto je rekla kao da nece ona zakljucit bolovanje i da nit ne moze pored specijalista, ali njoj je kao da li sam ja sad u ovom stanju spremna bla bla i kao da s takvim nalazima me nece prihvatit gore. A svugdje gdje citam dakle svi ti ref valovi mogu i od stresa i lijekova bit , cega mi ne manjka bome ovih dana :( pokusat se smirit i nadat se da mi mogu obavit to ujutro uz brz nalaz a ako ne , sto da radim 🤷🏻♀️😞
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Lola baš mi je žao da ti dr. radi probleme, stvarno je bezobrazna, ja sam u šoku. Jedna dr. si ne bi smjela dopustiti takvo ponašanje, a kamoli takve ružne komentare, odvratno 😡
Nadam se da stižeš sve, javi❤️
Crvenkapice nadam se da će jajnici brzo prestati probadati, sretno, da čuješ lijepu vijest danas za embrij🎉🥰😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Lola, slažem se sa Momtobe. Imaš puno pravo na bolovanje, pogotovo iz razloga što se ide izvan Hr. Ni meni također nitko nije pravio probleme, a bila sam cijelu stimulaciju, put i još do bete. Onda smo prešli na komplikacije. Daj im do znanja da jako dobro znaš svoja prava, samo hrabro. Nedaj se❤
Meni je moja dr opće prakse također napisala da nemam bolesti, da sam zdrava i da je sve ok, doslovno 2 rečenice, i to im je bilo sasvim dovoljno.
Nadam se da sve stižeš. Jedino što možda nisi trebala čekati zadnje dane, ja sam to sve obavila prije stimulacije, baš zbog stresova. Ali dobro, što se sad može. Sretno 🤗🤗
Trudimo se od 9/21.
Leona hvala ti od ♥️, divno je to pročitati🥰
Momtobe doktorica mi je super i upoznata je sa situacijom tako da vjerujem da bi mi dala što god je pitam. Hvala ti puno, tvoja podrška i pomoć je nevjerovatna, tvoja kcer je takva sretnica takvu mamu imati🥰🥰♥️♥️
Crvenkapice držim fige na rukama i nogama za mrvicu u tebi, i za embrij koji je ostao da bude kako treba🥰🥰
Lola joooj koji stresovi i komplikacije stalno kod tebe..ja ne kuzim kako ti doktori nemaju empatije i razumjevanja..probaj zamoliti radi situacije da ti ubrzaju nalaz..
Tratincice baš dobro da si napisala tu informaciju da si nalaze za anesteziju napravila prije stimulacije, neznam zasto sam ja mislila da to mora bit friski nalaz kao par dana prije anestezije.
Na temi je postalo stvarno napeto, stranice se brzo ispisuju, puno dobrih savjeta i podrške ,puno dobre vibre, ja sam presretna💕💕💕
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Srculence, nalazi moraju biti unazad mjesec dana. Evo bas sam sad pogledala, te nalaze sam sve obavila 22.5, a u stimulaciju krenula 2.6, punkcija bila 12.6.😊 tako da, slobodno, možeš prije obaviti...
.
I da, tema je baš napeta🤭🤭
Crvenkapica, Lola, Srculence čekamo lijepe testove uskoro, i plus Leona da opet čekamo spermiće skupa s tobom 😍😍
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji