AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lola1
    08. Studeni 2023. 13:29

Lucy08

Lola1

Hej drage cure, hvala vam na brizi 🫶🏻 m je stigla jucer tako da danas krecemo s gonalom - odlucili smo uz sve probleme pa i financijske da krecemo , moji su stali iza nas i sretna sam radi toga . Jesam na bolovanju sam, psihicki nisam bas bajna ali to je tako treba vremena sada.. draho mi je da cete uhvatiti 12i mjesec 🥰🥰 , tratincice odlicno da bebica napreduje i da je sve ok 😍🥰 sto se vitamina tice ja pijem isto radi mutacije folbellu koja ide na recept to je aktivni folat i uzmem kad se sjetim vitamin d za svaki slucaj .. pa cemo vidjet spominjao je dr u Ceskoj da bi mozda odmah iza tranfera poceo sa clexane za svaki slucaj , ostale curke nadam se da ste mi sve ok 🫶🏻

Bravo! Super je da imate podrsku obitelji i gurajte samo naprijed! 💪 Kako sam vam vec rekla obitelj je na prvom mistu, beba je prioritet, godine idu, jajnici te nece cekat da se ti smislis😄 … posla ce bit, popravit ce se i financije, sve ce bit dobro i doc na svoje misto samo nek smo zdravi, sretni i da se volimo 🥰❤️🙏
    Ako mozes potrazi psiholosku pomoc. U KBC Split ima psihologinja koja radi na uputnicu s zenama kojima treba pomoc psiholoska kroz potpomognutu, trudnicama i rodiljama i specijalizirana je bas za nasu problematiku. Vidi jel ima tako nesto i u tvojoj sredini.
    Ja sam nedavno prosla tecaj za trudnice i najvise mi se dojmilo predavanje te psihologice. Predavanje je bilo tako da smo svi sudjelovali, razgovarali o svojim strahovima… bas mi je bilo korisno 😊

Hvala draga, isla sam ja vec kos psihijatrice pa ovih dana opet moram ici radi posla jel.. i zaista krasna zena malo mi je lakse bilo kad sam s njom pricala i sama je rekla vi imate svoj prioritet sada rjesavati i nista nije prece od toga 🫶🏻 odlicno da je i na tecaju pruzena podrska i da ti se svidjelo 😍 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Srculence3
    08. Studeni 2023. 13:50

Tratinčice hvala ti puno na željama i preporuci,baš sam razmišljala izvadit vitamin D jer pratim i ja sve moguće forume🤣
    Bopsich ljubim puno, mislim da se kilama ne trebas puno opterecivati kad ide sve kako treba i nalazi su ti dobri.😘😘  Lucy moja draga,sestro po AMH🤣 Hvala ti puno, uzet cu aktivnu folnu i obavezno provjeriti vit D🥰 Kako si mi ti, kako je na porodiljnom,znam da si ga dugo cekala🥰 Lolaaaaaaaa yesssss!!! Bas mi je bilo drago vidjet tvoju poruku, to je to💜💜💜  Baš dobro da idete psiholozima, ja sam uvijek za mentalno zdravlje. Ja sam nekad prije znala otići,bilo bi mi dobro i sada. 💋💋💋

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Leona89
    08. Studeni 2023. 17:27

Srculence drago mi je da su nalazi dobri i drago mi je da stižete. Krasno vrijeme, obožavam advent i sve vezano za Božić ✨🎊🎉🎄baš ćete uživati i bit će to krasan poklon pod borom, navijam za vas jako🎉❤️😘
    Tratinčice dobro si rekla, napeti kao puške, svaki dan čekam da me muž nazove i kaže da su ga zvali, ali ništa još😓 nadam se da bude do kraja tjedna ili onaj iza, ako ne, šaljem opet mail 😜😂
    Bopsich i ja se nadam, dosta mi je čekanja i strepnje.❤️ Ne brigaj oko kila, sve će to otići kad rodiš i kasnije. Bitno da su bebe dobro, mislim da je sasvim normalno da si se zaokružila, ipak su tu dvije bebice. ❤️❤️😘
    Lucy držimo fige za skori poziv🤞🏻❤️😘 drago mi je da ste dobro i da se beban javlja. Uživaj na druškanju i sretno na OGTT ❤️❤️❤️😘
    Lola drago mi je da je stigla M i da krećete. Super da imate podršku obitelji, to stvarno znači puno. Psiha će se srediti brzo, držim 🤞🏻 za vas i navijam jako, sretno❤️🎉🥰😘
    ...
    Meni je D vitamin jako nizak 40,6 pa sam ga počela piti, meke kapsule od 25000IU. Nedovoljno je od 25-49, iznad 50 dovoljno, a iznad 75 poželjno. Nadam se da ću ga brzo dići. 🙂
    TSH mi je iznad 6 pa sam počela piti Euthyrox da ga smanjim prije postupka. 
    Ne brigajte curke za kile, sve ćete to kasnije skinuti, bitno je da se dobro osjećate i da su bebice dobro❤️❤️❤️
    🥰🎉😘ljubim vas sve ❤️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lola1
    08. Studeni 2023. 17:36

Evo curke prvi gonal odradjen :) muzu se ruke tresle ajme a ja sam sebe uspjela u prst iglicom ubost 🤣 evo cure koje to tek ceka, nema panike ne boli stvarno . Hvala vam neizmjerno na svakoj rijeci koja mi jako puno znaci.
    Mogu mislit da cekate stalno taj poziv za mtese a i oni brate sto cekaju, drzim fige da brzo zovu 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 @ bopsich ako nije tajna koliko kg imas? Mi se do sada nismo dvoumili da li bi vracali 1 ili 2 (htjeli smo 1) ali sad se neckamo mozda ici odmah sa dvije naravno ako bude dovoljno da se razviju, najveci strah je i meni moja kilaza ma da niti jedan doktor mi nikad nista nije rekao 🤷🏻‍♀️ bitno je da se ti ok osjecas i sta je tu je pa ne mogu te spotat zbog toga sad mijenjat to ne mozes. Nek su bebice ok kile su nebitne trenutno 💕 ako sam koju izostavila nemojte zamjerit bas sam malo pod stresom al mislim na sve vas i grlim puno puno

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

bopsich
    08. Studeni 2023. 18:19

Lucy divno je to javljanje, odmah je lakše kad osjetis bebu 🥰❤️ Brzo ce tih 7 dana proći 🥰 Sretno na ogtt-u, to je pretraga koje se grozim 😅
    Trudim se što zdravije hraniti, ali si ništa ne uskraćujem. Samo pazim da ako mi se jede pizza, da je ne jedem navečer i da pojedem 2 komada, a ne pola pizze.. Za sad ide dobro 😊
    Tratinčice ti si super, taman si tih 8 kg otišla u minus, sad ih možeš opet dobiti 😅 Biti će to sve super 🥰
     Lola podrška obitelji je u ovom procesu jako bitna, drago mi je da je vi imate ❤️
    Vezano za gonale, ja se sjećam kako sam ja bila prestrašena. Ja sam si sama davala, jer sam znala da bi se moj muž onesvijestio da me mora s tim ubosti 🤣🙈
    Prvi put sam zamolila jednu medicinsku sestru da mi da i pokaže, mislila sam da ja to nikako neću moći. Na kraju sam baš bila ponosna na sebe 😅 
    A sto se tiče kila, ne mogu ni napisati koliko imam jer ćete zamisliti neku ogromnu ženu, a stvarno nisam tolika 🙈🙈🤣🤣 Racunaj da mi je bmi oko 35 🤦‍♀️
    Ako ste spremni na blizance, vratite 2. Ja nisam bila spremna pa evo ih svejedno 😅🙈

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

bopsich
    08. Studeni 2023. 18:21

Maloprije sam predigla nalaze krvi i urina.. Uglavnom je sve ok, ali leukociti su mi dosta povišeni- 14.6 (ref. vrijednosti 3.4-9.7), i nesto manje trombociti - 431 (ref. vrijednosti 158-424). Leukociti su također poviseni i u urinu - 8 (ref. vrijednosti 0-5).
    Znate li možda zašto bi to moglo biti? Pregled mi je tek 23.11., možda pošaljem ranije nalaz doktorici..
    Također glukoza koja me najviše brinula je kao ok - 5.5 (ref. vrijednosti 4.4 - 6.1), ali svugdje čitam da bi u trudnoći gornja granica trebala biti 5.1? 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

Lola1
    08. Studeni 2023. 21:47

Sto se krvi tice iskreno ne znam.. meni su leukociti i crp uvijek malo poviseni vec puno godina i nitko ne zna razlog 🤷🏻‍♀️ moguce ako uzimas bilo kakvu terapiju da ti je od toga .. tako je meni jednom bilo nakon tipa antibiotika. 
    Pa dobra si ajde, ja sam jos malo i gora 🫣 sto se tice svega spremni bi bili i veseli da budu blizanci samo me brine kako bi s mojom kilazom to bilo 

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

Lola1
    08. Studeni 2023. 21:48

Sto se gonala tice, super je jer mi je u penu.. za koji dan ide i cetrotide koji nije u penu, toga me malo strah. Kasnije ovitrelle opet pen

👩🏻32
    👦🏻31
    Prag 11/23
    Nemamo smrzlica

momtobe2022
    08. Studeni 2023. 22:35

Srculence, navijam za vas. 🥰 Još malo i putujete. Uzbuđenija sam nego inače jer se sve tako brzinski odvija. Vjerujem da su ti nalazi okej i da neće biti problema. Mislim da ti nije na odmet uzeti bar folnu. Uskoro će ti svakako trebati 🤗🍀Naravno, ananas i sok od cikle prije transfera! 
    Bopsich, Lucy, OGTT je sad toliko ‘moderniziran’ da se nemate oko čega brinuti. U nekim labosima čak ne piješ slatku tekućinu nego ti kažu što da si uzmeš za pojesti kao doručak 🙃Radila sam ga 3 puta i zbilja mi je pretraga bila okej. 
    Bopsich, dobro čitaš. Granica je 5.1 u trudnoći. Meni je krvna slika pokazala 4.9 i poslali su me na OGTT već u 8. tjednu. Samo mi je prva jutarnja vrijednost bila povišena (5.2), ostale unutar intervala i odmah su me vodili kao trudnicu s gestacijskim dijabetesom. 😩 Ako se takvo što dogodi sa sličnim vrijednostima najbolke si kupi aparatić za mjerenje šećera i sama tu i tamo provjeri. Cijelu trudnoću nisam izmjerila povišenu vrijednost, ali na svakom papiru mi je pisalo gest. dijab. 😂 
    Bopsich i Tratinčice, ne brinite o kilama. I ja sam brinula (zbog manjka kila) i to je briga koja vam zbilja ne treba dok je sve u redu. 
    Lolo hrabra, bockaj dalje. ❤️ Nisam ni sumnjala u tebe. 
    Puse svima! 😘

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Tratinčica123
    09. Studeni 2023. 10:34

Jutroo 😘
    Ja sam sa BMI na oko 28, ali u zadnje 3 godine sam baš nabila kila😤 no dobro,  nećemo se sad oko toga sekirati, rijesit ćemo to sve poslije 🤗
    .
    Lola, ne sekiraj se za Cetrotide. Okreni ju naopako, lupi 2,3 puta prstom da nestanu mjehurici, i onda nježnim pritiskom stisni i prati kako tekućina ide prema gore, kad vidiš 1 kapljicu na vrhu, okreni normalno i bodi 👍 
    .
    Vezano za OGTT,  nemojte se sekirati, svekrva mi radi u labaratoriju i rekla je da je to jedna čaša i da svi popiju bez problema. Na rezultat ne možemo utjecati. Možete si ponijeti 1 limun narezani pa malo iscjediti u tu tekućinu, kaže svekrva da bude lakše za popit.
    Ja imam blago povišenu inzulinsku rezistenciju, pa me također strah rezultata. Ali Glukoza na početku trudnoće i cijeli život mi je oko 2, nešto. 🤷‍♀️
    .
    Lotta, javi nam se ❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.