Ja sam danas obavila OGTT. Jedva 🙈 Mislila sam u par navrata da ću sve ono povratiti, ali uspjela sam. Malo su mi vene natečene od vađenja krvi, ali bitno da je to iza mene. Uglavnom, nalazi nisu baš najbolji, malo su na granici tako da cu morati jedan dan i jednu noć u bolnicu na GUK profil. Znam samo da me to bockaju svaka 3 sata, inače ne znam ništa o tome. Ali odraditi ćemo i to.. Samo neka sve bude u redu..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Lola, Srculence je dobro napisala. Tako je bilo kod nas. Mi smo se s njima dogovorili da ću ja samo 1 uzv obaviti ovdje, meni su tražili na 6dc zbog pcos.
- I ja sam rekla da bi htjela doći na slijedeći kod njih, jer mi je problem ovdje to tražiti tko će mi dobro napraviti. Sve kod njih do aspiracije je bilo besplatno.
Mi smo na moj 7dc stigli u Prag. Imala sam uzv na 8dc i 10dc tamo i tad su mi rekli da na 12dc imam aspiraciju. Iako mi je dr Nicole već na 8dc rekla da misli da ću imati punkciju na 12dc i tako je i bilo.
Crvenkapice, jupiii! Odlično!! Sretno ti, najsretnije na transferu 🤞🤞❤❤
Bopsich, kako si već imala taj test?? Zar se to ne radi nekad oko 20tt, mene to tek čeka 🥴🥴
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
A morala sam raditi ranije jer mi je šećer bio 5.5 kad sam radila KKS.. A za trudnice ne smije ići preko 5.1. Kaže doktor da je to potaknuto trudnoćom jer jedna druga krvna pretraga pokazuje da je unazad par mjeseci vjerojatno sve bilo ok.. 🤷♀️ Uglavnom, najvjerojatnije ću se, ako GUK profil potvrdi, morati pozdraviti sa slatkim do kraja trudnoće 😅 A ja i slatko se jako volimo 🙈 Ali nema veze, i to ću odraditi samo neka sve bude u redu.
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Drage cure, tu sam samo zbog vas jer ste mi tako neka super ekipa i ako mogu pomoći nekim svojim iskustvom ili mišljenjem onda mi je još draže biti dijelom ovog tima. Uglavnom, samo tjeraj dalje, uspjet će! Nema stajanja ni predaje. Pogledajte samo gdje smo dogurale od prve stranice do ove 221. Čuda su se dogodila.
Crvenkapice, sretno sutra. 🍀 Samo opušteno i pozitivno. Nadam se da cijlu i ananas nisi preskočila 😂🍍
Bopsich, GUK profile sam radila sama od 3. mj. trudnoće. Dr. mi je rekla da opremu mogu posuditi po potrebi (mislim da to radi samo V. Vrhovac) i rekla kako se radi. Odustala sam od bilo kakvog petljanja s bolnicama. Tad su mi ih je bila puna kapa. Kupila sam svoj aparatić i trakice. Zbilja mala investicija, a spasiš se odlazaka u bolnicu, nošenja krvi, gušanja iste i tko zna što sam već čula. Pika se natašte, 2 sata nakon doručka, prije ručka, 2 sata nakon ručka, prije večere i 2 sata nakon večere. Ponavljala sam ga svakih mj. dana i rezultate slala doktorici. Doma mi je bilo super imati aparatić jer bih si mogla provjeriti situaciju tu i tamo kad bih jela nešto što mi nije bilo preporučeno. Mislim da ti je to svakako komfornija, lakša i brža opcija. Ako ti se sviđa ideja probaj vidjeti sa svojom dr. 🙃
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Srculence, Lotta također potpisujem što ste rekle za Momtobe. Apsolutna kraljica, uvijek tu za nas❤️❤️🥰 ma sve ste vi kraljice, da se sad koja ne bi loše osjećala❤️ cijenim jako vaše vrijeme koje odvojite za ovaj forum, sve info koje dijelite sa nama su jako vrijedne ❤️❤️❤️❤️
Lotta skužila sam i ja da je većinom tako pa sam utorkom i petkom posebno uzbuđena 😂 i mislila sam da H neće biti za to.. baš me zanima što će vam reći🤞🏻🎉
Crvenkapice sretno sutra, nek se mrva čvrsto primi za mamu i ne pušta sljedećih 09.mj. Od ❤️ ti to želim🤞🏻🎉😘
Bopsich baš su me nasmijali bodići na trešnje😂🤣hvala na odgovoru, da ne planiramo ovo sve, ne bi ju ni pila, jer se stvarno osjećam dobro. Pitala sam svoju dr. i kaže da popratim sljedeći ciklus, ali da ona misli da nije od terapije, pošto pijem minimalnu dozu. Jako sam pod stresom zadnje vrijeme, moguće da je došlo na naplatu 😔
Žao mi je što nalazi nisu najbolji, držim fige da odradiš i taj GUK profil, samo hrabro❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Crvenkapice dobre vijesti i nadam se da ce se "uvatit" sto jace za tebe
Sretno sutra i valjda ce sve biti u redu
Lottta zao mi je sto na kraju nalaz nije bi pozitivan !
Teško se nositi sa svim tim osjecajima i iskreno se nadam da ce te isprobati i opciju koje vam se nudi - FNA i malo donijeti ta iskustva ovdje na forumu. Nadam se sa pozitivnim rezultatima
I sta god odlucite u konacnici da vam donese potreban mir...
Jutro curke.. evo mene sa folikulometrije. Imamo cca 12-13 antralaca, vodeci je vec ba malo preko 18mm , poslala sam sve za Prag pa cekamo odgovor. Endometrij je vec na 10mm - za broj antralaca nemam pojma doktorica kaze da je njoj to ok 🤷🏻♀️ uhhh uzbudjenje je krenulo 😀
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Jutro curke.. evo mene sa folikulometrije. Imamo cca 12-13 antralaca, vodeci je vec ba malo preko 18mm , poslala sam sve za Prag pa cekamo odgovor. Endometrij je vec na 10mm - za broj antralaca nemam pojma doktorica kaze da je njoj to ok 🤷🏻♀️ uhhh uzbudjenje je krenulo 😀
Odlično Lola! Meni je najveći taj dan bio oko 16mm, a ostali su pratili.. meni se čini odlično, mogla bi i ti imati negdje na 10,12dc aspiraciju.
Javi nam 😁😁
Crvenkapice, prošao transfer?😊😊 popij 1 normabel navečer. 😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Odlično Lola! Meni je najveći taj dan bio oko 16mm, a ostali su pratili.. meni se čini odlično, mogla bi i ti imati negdje na 10,12dc aspiraciju.
Javi nam 😁😁
Crvenkapice, prošao transfer?😊😊 popij 1 normabel navečer. 😘
Da i meni se cini da bi mogli rec vec da krenemo ujutro prema tamo 😀 bas sam uzbudjena jako , bojala sam se da necu nista antralaca imat s obzirom na sve sto mi se izdesavalo.
@crvenkapice, javi nam sve ☺️
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Pitanjce jos curke, da li ste vi isli stalno negdje van jesti i kako ste to hendlali ? Opcenito nemam pojma sto bi sve te dane i radili tamo i tako pa ako imate preporukice :) planiram ponijet svoju deku, jastuke i neke sitnice cisto da nam je ugodnije malo 🤷🏻♀️
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji