Pitanjce jos curke, da li ste vi isli stalno negdje van jesti i kako ste to hendlali ? Opcenito nemam pojma sto bi sve te dane i radili tamo i tako pa ako imate preporukice :) planiram ponijet svoju deku, jastuke i neke sitnice cisto da nam je ugodnije malo 🤷🏻♀️
Tamo ćete dobiti papire na kojima vam sve piše kako naručiti hranu, mi smo si čak ponijeli hrane (slavonci 🤣🤣) koja može stajati vani. Doslovno smo za prva 2 dana imali hranu. Kasnije smo ponekad išli u Mek, koji je 5 min pješke i Lidl koji je pored Meka, pa smo si tamo znali uzeti klopu. Išli smo sigurno u 6 dana, 3 puta baš u Prag na cijelo popodne, pa smo tamo i jeli i uživali.🤭 ali možete si narucivati hranu i tamo jesti, dozvoljeno je.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Lolaaaa tako sam uzbuđenaaa, držim fige na rukama i nogama🤞🤞 . Nisam stručnjak, al to mi se čini super, sretno,sretno, javljaj sve💕💕💕 Moje ludilo već počinje, m očekujem za 13 dana, neznam hoće li kasniti ili uraniti jer mi m nikad nisu točne, očekujem zadnje nalaze i konzultacije. Nervoza svaki dan raste progresivno.Imam još dodatni stres zbog posla, jer najveći posao mi je pocetkom mjeseca, pogotovo 12.,a ne može me nitko mjenjati , bilo da sam na go ili bo mora bit sve odrađeno, pa tako i sad. Zato moram sobom laptop nositi, i kalkulirat puno toga unaprijed. Tratinčice ima li interneta u hotelu, i kakav je internet? Plus desni jajnik mi je policistican i uvecan, bojim se scenarija od Tratincice. Često me taj jajnik zna boljeti pri ovulaciji, odnosu ili m. Znam bit i napuhana i baš se bojim kako će reagirati na stimulaciju. Može li se tražiti blaža stimulacija, nekako mi se čini da svima daje jaču? Što je najbolje za bolove piti da ponesem sobom, jeste li pile što za smirenje npr Normabel? Ja mogu odmah danas s normabelima poceti🤣 Crvenkapice sretno draga, jako jako vibram za tebe i mrvicu da se primi što jače💕💕
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Seculence, kad se sjetim nas sada🤣 cijeli 5 mj smo imali na velikom papiru i svaki dan križali dane, koliko još do 1.6 🤣🤣🤭 ništa čudno, euforija će samo rasti sve više i više. A i to je dobar znak, jer uzbuđenje i sreća govori da smo na pravom putu 🥰
Internet ima u hotelu, u redu je, mi smo gledali filmove i serije preko laptopa.
Koliki je tvoj AMH? Moj je bio preko 50, zaista veliki.
Ja sam im više puta objasnila da se jako bojim, ali eto. Završilo je kako je završilo. Doktor tamo mi je objasnio kad smo došli da se ne bojim, da to ne ostavlja trajne posljedice i da jednostavno, nekad idu s manjom dozom pa ne dobiju ništa na kraju, a čim ju malo povećaju dogodi se hiper. I rekao je da ništa ne rade namjerno, ali da te stvari nemaju pod svojom kontrolom...🤷♀️ da, bilo je užasno 2 tjedna i bol na dan aspiracije je bila skoro pa nemoguća za mene, nisam mogla do wc-a, ali evo, živa i zdrava 🤭🤣
Meni su tamo dali neki jaki prasak za bol, pa tražite tamo. 🤗
Trudimo se od 9/21.
evo me opet :) produzuju stimulaciju jos danas gonal f i danas i sutra cetrotide, a sutra u 21 da ovitrella stoperice. Sreca pa smo vec narucili dodatno lijekove i cekaju nas u ljekarni ma da iskreno sam se nadala da nece produzivati jer mi je muka vise al doslovno al sta mogu 🤷🏻♀️ i malo mi je cudno jer je vodeci vec preko 18 taj ce puknut sigurno :( tako da curke moje mi cemo krenuti u cetvrtak rano ujutro da se stignemo odmoriti i u petak u 7.30 moram biti tamo..
@srculenceeeee i vi lrecete, predobro 🥰 polako bez stresa bit ce sve ok, iskreno meni je bas jaka stimulacija i evo produzuju je al ja imam amh malo nizi pa nema opasnosti od hipera , na ultrazvuku nema slobodne tekucine i sve je ok. Mislim da hiper nastane vecinom tko ima visok jako amh tako su mi i oni prosli put rekli
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
evo me opet :) produzuju stimulaciju jos danas gonal f i danas i sutra cetrotide, a sutra u 21 da ovitrella stoperice. Sreca pa smo vec narucili dodatno lijekove i cekaju nas u ljekarni ma da iskreno sam se nadala da nece produzivati jer mi je muka vise al doslovno al sta mogu 🤷🏻♀️ i malo mi je cudno jer je vodeci vec preko 18 taj ce puknut sigurno :( tako da curke moje mi cemo krenuti u cetvrtak rano ujutro da se stignemo odmoriti i u petak u 7.30 moram biti tamo..
@srculenceeeee i vi lrecete, predobro 🥰 polako bez stresa bit ce sve ok, iskreno meni je bas jaka stimulacija i evo produzuju je al ja imam amh malo nizi pa nema opasnosti od hipera , na ultrazvuku nema slobodne tekucine i sve je ok. Mislim da hiper nastane vecinom tko ima visok jako amh tako su mi i oni prosli put rekli
Sreetnooo, polako sad na pakiranje🥳🥳
Cetrotide neda da folikuli puknu, ona ih zadržava do punkcije. Pratimo razvoj situacije❤❤❤
Trudimo se od 9/21.
Sreetnooo, polako sad na pakiranje🥳🥳
Cetrotide neda da folikuli puknu, ona ih zadržava do punkcije. Pratimo razvoj situacije❤❤❤
Evo ne znam sto bi vez Vas cure drage , hvalaaaa do neba 🥰💕💕💕💕
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Tratincice moj AMH je 35. Nije malo. Baš sam jucer ponovo prelistala stranice kad si bila u Pragu i kad vidim koliko te boljelo muka mi dođe. Ja sam već spremna u glavi i na odgađanje transfera, iako bilo bi preslatko taman pred Božić bi saznala ako bi bilo u tom ciklusu i uspješno. Puno razmišljam, želim se pripremiti na sve moguće scenarije..Lolaa kako si, koje nuspojave imas od stimulacije?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Seculence, Da.. I tvoj nije baš mal. Ali opet, ja baš imam jako policisticne jajnike već od 16 godine.. ne znam koliko to znaci, ali svakako se ti pripremi na bol.
Meni je tad muž rekao da me nikad nije vidio u takvoj boli i zbilja je bilo strašno, neću lagati. S tim da sam ja imala skoro 40 folikula, dakle najmanje toliko uboda.🙈 vjerujem da je to dobro odrađeno, samo što sam ja zbilja prošla loše zbog svog tijela 🥴
Ali već dan poslije ujutro, mogla sam i hodati i sve, jedan dan se istrpi, samo hrabro ❤❤
Trudimo se od 9/21.
Tratincice moj AMH je 35. Nije malo. Baš sam jucer ponovo prelistala stranice kad si bila u Pragu i kad vidim koliko te boljelo muka mi dođe. Ja sam već spremna u glavi i na odgađanje transfera, iako bilo bi preslatko taman pred Božić bi saznala ako bi bilo u tom ciklusu i uspješno. Puno razmišljam, želim se pripremiti na sve moguće scenarije..Lolaa kako si, koje nuspojave imas od stimulacije?
Pa ok sam , mucnina mi je konstantna jedino i malo glavobolja, sinoc sam se jako lose osjecala ali proslo je, i umorna sam ali sve se da istrpiti tako da nemas brige 🫶🏻
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Evo me, ipak samo 1 blastica vracena, dvije otpale, i ima jos jedna koju ce pustit do sutra, ali rekao nam je odmah da se ne nadamo previse. Ja zrela za vrapce 😅
Hvala na podrsciii ❤️❤️
Kad ste vi pocele s testovima nakon blastice?
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji