AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona89
    09. Studeni 2023. 11:19

Lola hvala i sretno s pikanjem dalje ❤️🎉
    Dragi je koma, prehladio se jako, grlo ga ubija, nos, kašalj. Nadam se da će brzo ozdraviti da bude spreman kad ga nazovu, jer ako prehlada potraje, a zovu ga, sigurna sam da ćemo morati odgađati. Nadam se da se to neće desiti😓
    Lotta jeste bili na kontroli? Kako je prošlo?🤞🏻❤️🎉😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Crvenkapica94
    09. Studeni 2023. 14:54

Cureee evo me, nikako ja od posla se javiti, iako dobra stvar sto nam je na poslu ludnica pa imam manje vremena za razmisljanje 😂
    Danas je bila punkcija, 7 lijepih zrelih jajnih stanica, folikula je bilo 11. Bolilo ko sam vrag, bila je lokalna anestezija, ali ocito kako je vec treca punkcija jajnici se nisu oporavili i bas je bilo bolno jako. Sad sam na bolovanju pa cu imati vremena procitati sve sto sam propustila! Hvala na lijepim zeljama ❤️
    Sutra ce nam javiti kako napreduje oplodnja. Mogu samo pohvaliti cijelu ekipu u Repromedu, stvarno velika razlika od Cita, bar po nasem iskustvu dosada. Bila sam jedina danas na punkciji jer citiram doktora: mi smo poseban slucaj i neka embriolog ima cijeli dan samo za nas 😂 
    Stopericu sam imala Brevactid, i sad su mi dali Cyclogest vaginalete. Embriolog sve lijepo objasnio, razgovarao s nama, dr R isto, tako da mi se svida njihov pristup i nadam se da je to dobar znak 🤞🏻 
    Kako god bude, barem da imamo 1 embrio zaleđen meni bi to bio uspjeh jer stvarno ne mogu vise sve ispocetka, iscrpljena sam od trece stimulacije ove godine 😫 napuhana sam, desni jajnik je povecan, ali sad mirujem, pijem izotonike i puno tekucine i nadam se da nece doci do hipera. Ima li jos neki trik osim izotonika da pomaze kod hipera? 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

momtobe2022
    09. Studeni 2023. 15:24

Crvenkapice, sve jako lijepo zvuči. Najvažnije da si zadovoljna pristupom i trenutnim rezultatom.
    Meni su uz izotonike savjetovali i Cedevitu. 😊
    Javljaj dalje, pratimo situaciju 🕵🏼‍♀️

👩🏻 ✅
    👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
    postupak s doniram stanicama
    bebica stigla 🤍 👶🏻🤍

Leona89
    10. Studeni 2023. 12:44

Crvenkapice super rezultat, nek bude dobar tulum u labu. Javi rezultate🎉🎉 žao mi je što je bilo bolno, nadam se da si već bolje i da nećeš u hiper🥰 drago mi je što ti je ekipa super sjela i odlično je što ti su ti se stvarno posvetili. Bit će to top rezultat, ne sumnjam u ekipu iz Repromeda❤️
    Ostale cure ljubim vas sve❤️🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Lotta33
    10. Studeni 2023. 14:26

Cure evo me..presla sam na brzinu vase upise, malo kasnije cu to detaljnije. sad samo da vas obavijestim 
    Nisam vam se javljala jer sam si dala par dana vremena da probam ne misliti o ovoj temi dok ne dode nalaz. Mi smo u cetvrtak imali kontrolu kod doktora, tj jucer. Dan je poceo koma od ranog jutra, a kad smo dosli kod dr. H on nam je rekao da nalaz nije gotov, da je onaj doktor sto radi analizu bio na putovanju...tako da smo putovali bezveze i nasa agonija se produljila. Malo smo popricali s doktorom o mogucim scenarijima i rekao je poslati nalaz na mail. Ispitala sam ga svasta, za one koji u buducnosti budu citali rekao je kako se znalo dogoditi da na operaciji bude jako lose stanje, a da se dodatnom analizom ipak nesto nade. To nam je dalo neku nadu.
    ...
    Medutimmm, nalaz sam maloprije dobila (samo ja, ne muz) i negativan je. Tako da za nas je to to...muzu jos nisam ni rekla, jer sam na poslu i iskreno ne znam kako cu do kraja radnog vremena izdrzati. ovo sad ipak boli jace nego nakon operacije kad sam doktorov pesimizam skroz opusteno prihvatila. ali sto se moze, eto...sabrati se i idemo dalje. 
    grozan, ljigav osjecaj...znate vi koje ste ga osjetile  
    ...
    saljem svima virtualne zagrljaje, nadam se da ste sve dobro, vidjela sam ovako na brzinu da je bila punkcija Crvenkapici, da se lijepo napreduje kod trudnica, da se operacija ceka, a kad se malo slegnu emocije popratim vas sve kako trebam..puse svima 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    09/24 FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Tratinčica123
    10. Studeni 2023. 16:17

Crvenkapice, kako napreduje vaša oplodnje, kakvo je stanje?🤞🤗
    Lotta, nema puno riječi utjehe, osim puno ljubavi i podrške između vas dvoje. Vjerujem od srca da možete i ovo zajedno preproditi i smisliti najbolji plan za dalje. Žao mi je jako što je operacija bila neuspješna,  nama je utjeha bila što smo već bili u pripremama za Prag i imam osjećaj da je nama to olakšalo... otugujte ❤ žao mi je još jednom😔

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lola1
    10. Studeni 2023. 17:00

Draga Lotta, jako mi je zao za rezultat evo ne postoje doslovno rijeci utjehe, sve smo na neki nacin osjetile pa makar s 0 na spermiu taj odvratan osjecaj :( uznite si vremena i odtugujte, nama je trebalo dosta vremena da se saberemo i krenemo dalje. Saljem veliki zagrljaj 💕 @crvenkapica nadam se da si bolje i da te vise ne boli? Drzim fige za tulum u labu 😀 ja se bockam i moram priznat da mi je mucnina konstantna vjerojatno od gonala 🤷🏻‍♀️ i sva sam napuhana al to je valjda normalno 

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Srculence3
    10. Studeni 2023. 17:04

Lotta…sjedim i plačem... osjećam svaku tvoju bol i emociju, užasno mi je žao..jebeno težak osjećaj.. Ono što ti mogu reći s odmakom od godinu i 4 mjeseca da postane lakše, valjda postaneš jači, a ljubav postane jača i veća... Suza, po suza= čelik , ja bi rekla. Baš san mislila o tebi ovih dana i baš me ovo sad strašno pogodilo. Drži se, grlim te puno💕💕💕💕

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Srculence3
    10. Studeni 2023. 18:00

Danas sam baš emotivna, pred ovulaciju, ja neznam kad se krenem bockat sa svim tim hormonima kakva cu tek onda biti..
    Lola krenulo je, baš sam uzbuđena zbog vas🥰 Kad krecete za Prag?
    Crvenkapice drago mi je da ste zadovoljni novom poliklinikom, držim fige da sve bude idealno 🥰🥰
    Momtobe i Leona hvala vam, ljubim vas💜 Baš mi je žao Leona da toliko čekate...
    Ja sam danas vadila vit D, preko 90 je, baš sam sretna bila☺️ Počela sam piti novalac prenatale, hvala vam divne moje na svim preporukama,savjetima, i lijepim riječima🥹🥹

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

bopsich
    10. Studeni 2023. 19:12

Leona nadam se da će muž ozdraviti prije poziva na operaciju🤞🍀❤️
    Crvenkapica žao mi je što te bolilo, divim se svima koji to prolaze bez anestezije ❤️ Nadam se da lijepo napreduju, svakako nam javljaj 😊
    Lotta nažalost nemam riječi utjehe i ne zam što bih ti rekla, osim da mi je zaista užasno jako žao. Toliko navijam za svaku od vas ovdje i svaki neuspjeh mi teško pada. Nadam se da ćete se sada još više zbližiti u ovome i da ćete donijeti odluku koja će zaliječiti ovu bol. Držite se ❤️
    Lola i ja sam se čudno osjećala od gonala, proći će. I nemoj se bojati mučkanja i prave šprice. Ja sam si gonal davala ma taj način, a ne u penu i zbilja nije teško. Možeš ti to 🥰🤞❤️🍀
    Srculence vjerojatno ćeš biti još malo osjetljivija, ali sve je to normalno i prolazno. Ne brini 🥰❤️

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.