Evo danas su nam javili da su 4 embrija dobra, ostali se nisu oplodili. Nadam se da ce barem 1 dogurati do blastice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Danas mi je puno bolje, valjda je jucer najgore bilo i proslo hvala bogu. Dosada sam u oba postupka u Cita imala drugaciju anesteziju, Lucy vjv si i ti tako, dobila nekakvu inekciju u guzu i to je to. Sad je bila lokalna anestezija vaginalno, sto na prvu nije bilo tako bolno, ali kasnije sam bas osjetila svaki ubod. Ako bude iduceg puta trazim opcu anesteziju sigurno. Vjv su mi i jajnici jadni osjetljivi od svega ove godine 😅
Lotta bas mi je jako zao zbog vas, ne znam sto bi drugo rekla, saljem veliki zagrljaj ❤️
Pricala sam davno prije da ja idem na psihoterapiju, ako nekoga zanima slobodno pitajte, meni je puno pomoglo. Zakazem termin kad osjetim da mi treba, idem kod Helene Rasic (Budi Bura) online preko Zooma. Zena je odlicna i sama je prosla ivf. Ja sam bas imala i veliki problem na poslu gdje sam prije radila kad smo krenuli u postupak, na kraju sam dala otkaz. Sve ovo promijeni covjeka i vezu s partnerom i odnose s prijateljima i obitelji. Dobro je nekad popricati s nekim o tome, a i ovaj forum je odlicna grupa podrske ❤️❤️
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Lotta, jako mi je žao zbog svega što sada proživljavate i osjećate. Nadam se da će te utješiti ako te podsjetim da ovdje među nama na forumu ima nekoliko cura koje u ladici imaju isti nalaz, a danas su mame ili trudnice. Put do vašeg cilja postoji. Možda nije onaj najbolji kojeg ste zamišljali, drmav je i više kao makadam, ali je tu i dobro je utaban. 😊 Još ću te pokušatu utješiti vlastitim iskustvom i reći ti da kad ostaneš trudna (a hoćeš, sigurna sam!) sve ovo zaboraviš. Zaboraviš sve te negativne osjećaje i muku. Tuguj koliko trebaš, neka te ništa i nitko ne požuruje. Kad to prođe bit ćeš jača i spremija za nove pokušaje nego što si ikad bila. Iza tebe, uz najbliže, stoji vojska s foruma koja uvijek sve zna! 😅 Puse ti 😘
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Draga Lotta neizmjerno mi je žao, uzmite si vremena za prebroditi ovo, vjerujem da vam nije lako. Bitno je da na ovom putu ne izgubite sebe, volite se i dalje i budite si podrška, zajedničkim snagama ćete lakše prebroditi ovo sve. Ovdje smo za tebe i dalje kao podrška i "rame" za plakanje. Šaljem ti najveći zagrljaj i puno pusa,drži se❤️❤️❤️😘
Lola nadam se da će brzo proći te mučnine, drži se i samo hrabro dalje❤️😘
Srculence ❤️❤️❤️😘
Bopsich i ja se nadam❤️😘🤞🏻
Crvenkapice super rezultat, držim 🤞🏻za dalje❤️❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Crvenkapice, navijam da i 2 dođu do blastice!🤞
Jel oni isto vraćaju samo blastice ili?🤗
Momtobe, u potpunosti se slažem s tobom, kad ostanemo trudne, sve se zaboravi i baš je tako! Moj muž je svoje nalaze stavio gore na ormar i kaže nećemo ih više nikad gledati, za nas to ne postoji. I baš sam ga neki dan pitala kako se osjeća u vezi Mtese sada, rekao je samo kakva operacija, ja svoju bebu čekam 🙈
Tako da, uvijek postoji način, možda ne onaj koji smo očekivali, ali hvala Bogu na svim opcijama 🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Momtobe, u potpunosti se slažem s tobom, kad ostanemo trudne, sve se zaboravi i baš je tako! Moj muž je svoje nalaze stavio gore na ormar i kaže nećemo ih više nikad gledati, za nas to ne postoji. I baš sam ga neki dan pitala kako se osjeća u vezi Mtese sada, rekao je samo kakva operacija, ja svoju bebu čekam 🙈
Tako da, uvijek postoji način, možda ne onaj koji smo očekivali, ali hvala Bogu na svim opcijama 🥰🥰
Pa rekli su mi da ce cekati do utorka jer je bolje da je blastica, nadam se da ce biti 💪🏻 zvali me jutros, 4 su krenula u diobu tako da zasad je ok, ali jos ima do utorka 🤞🏻
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Pa rekli su mi da ce cekati do utorka jer je bolje da je blastica, nadam se da ce biti 💪🏻 zvali me jutros, 4 su krenula u diobu tako da zasad je ok, ali jos ima do utorka 🤞🏻
Super da, mislim da je to dobro da puste do blastice. Nadam se da će opstati 🤞🤞 da imate nešto i za smrzunuti... koliko vraćate ako bude imali mjesta za odluku? 1 ili 2?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Super da, mislim da je to dobro da puste do blastice. Nadam se da će opstati 🤞🤞 da imate nešto i za smrzunuti… koliko vraćate ako bude imali mjesta za odluku? 1 ili 2?
Pa ja bi ovaj put radije 1, pogotovo ako bude blastica. Bit ce mi lakse ako znam da imamo jos bar 1 smrznutu. Vidjet cemo sto kazu sutra 🤞🏻
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej drage curke 🫶🏻
@ Lotta - kako ste? nadam se da se drzite
@ Leona, jel muzic bolje? Haraju sad prehlade bas valjda od promjene vremena
@momtobe a kako ste ti i tvoja mrvica? ☺️
@tratincica trudnice nasa kako si?
ostale curke nadam se da ste sve dobro.
Ja sam isto bas placljiva em zbog situacije opcenito na poslu (ne zelim se vracat nikako tamo) al oni ocekuju da se ja kao vratim i budem tamo dok ne nadjem posao (u biti zele da sama dam otkaz sto ja necu, onda nemam pravo na biro ni otpremninu ni nista), tako da se nadam da ce me pustit dr jos na bolovanju jer sad nema sanse da se mogu i s njima bakcat pored svega :( evo danas je dosla i cetrotide na red, uspjeli smo smuckat sve ok , nije me peklo 🤷🏻♀️ nadam se da nece bit jos nuspojava jer iovako mi je mucnina po cijele dane.
U utorak imam ultrazvuk i javljam za Prag p cemo vidjeti sto ce nam reci da li ce produzivat stimulaciju ili nam reci kad da krenemo gore 🫶🏻
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Hej drage curke 🫶🏻
Ja sam isto bas placljiva em zbog situacije opcenito na poslu (ne zelim se vracat nikako tamo) al oni ocekuju da se ja kao vratim i budem tamo dok ne nadjem posao (u biti zele da sama dam otkaz sto ja necu, onda nemam pravo na biro ni otpremninu ni nista), tako da se nadam da ce me pustit dr jos na bolovanju jer sad nema sanse da se mogu i s njima bakcat pored svega :( evo danas je dosla i cetrotide na red, uspjeli smo smuckat sve ok , nije me peklo 🤷🏻♀️ nadam se da nece bit jos nuspojava jer iovako mi je mucnina po cijele dane.
U utorak imam ultrazvuk i javljam za Prag p cemo vidjeti sto ce nam reci da li ce produzivat stimulaciju ili nam reci kad da krenemo gore 🫶🏻
Lola ne znam na koju sifru ti je dosad pisala doktorica, ali ovako sam ja napravila u prvom postupku, ginekolog mi je prvo otvorio na N98 sifru (21 dan bolovanja) pa iza toga na N97 dva tjedna i onda mi je doktorica opce prakse otvorila bolovanje na dijagnozu bol u leđima, mjesec dana. Iza toga sam isla u novi postupak opet ispocetka na sifru N98. Ali znam jednu curu koja je trazila od doktorice opce prakse uputnicu za psihijatra jer je bila u postupku, a na poslu su htjeli da radi, a ginekolog joj nije htio otvorit bolovanje. Kad je dosla na razgovor kod psihijatra i ispricala sve, zena joj je rekla koliko god zelite bolovanja mozete imati jer samo to sto ste u postupku je dovoljno za otvoriti bolovanje, i koliko god trazite kasnije da se oporavite (ako je npr negativan ishod) mozete dobiti. E sad, sve ovisi na koga naletite od doktora, ali vjerujem da bi ti svaki doktor morao produziti bolovanje u ovako stresnom periodu.
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej drage curke 🫶🏻
Lola ne znam na koju sifru ti je dosad pisala doktorica, ali ovako sam ja napravila u prvom postupku, ginekolog mi je prvo otvorio na N98 sifru (21 dan bolovanja) pa iza toga na N97 dva tjedna i onda mi je doktorica opce prakse otvorila bolovanje na dijagnozu bol u leđima, mjesec dana. Iza toga sam isla u novi postupak opet ispocetka na sifru N98. Ali znam jednu curu koja je trazila od doktorice opce prakse uputnicu za psihijatra jer je bila u postupku, a na poslu su htjeli da radi, a ginekolog joj nije htio otvorit bolovanje. Kad je dosla na razgovor kod psihijatra i ispricala sve, zena joj je rekla koliko god zelite bolovanja mozete imati jer samo to sto ste u postupku je dovoljno za otvoriti bolovanje, i koliko god trazite kasnije da se oporavite (ako je npr negativan ishod) mozete dobiti. E sad, sve ovisi na koga naletite od doktora, ali vjerujem da bi ti svaki doktor morao produziti bolovanje u ovako stresnom periodu.
Hvala draga. Je na psihu mi je i otvoreno bolovanje jer realno to sto se izdogadjalo samo po sebi je uzas a kamoli jos sve oko postupka :/ psihijatrica je super zena samo sto ona ne produzuje bolovanja nego moja dr opce prakse koja je kako kada.. ali sutra idem opet kod psih i utorak svojoj doktorici nosim nalaz jer ona ni ne zna uopce jos cijelu pricu .. pa se nadam da me nece dirati iskreno
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Sortiraj odgovore
Najstariji