Tratinčice drago mi je da je sve u redu, neka tako i ostane ❤️😘držim fige da se brzo uspiješ naručiti 🤞🏻🎉😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jutro drage žene♥️ Lola nadam se da m ubrzo stiže ili je stigla, javljaj sve🥰 Tratinčice baš mi je drago da sve ide kako treba, nadam se da si ti oke i uzivas u trudnoći🫶 Hvala vam na lijepim željama svima, evo sve ide kako treba. Nalaz trombofilije sam dobila vec jucer, odmah je bio gotov. Sve ok, osim PAI-1 heterozigot 4g/5g. Koliko sam istražila ,nije ništa zabrinjavajuće. Hormoni su mi super hvala Bogu, AMH 35. Papu iako je privatno 2 tj cekam al imam iz 5.mj koja mi vrijedi. Tako da imat ću sve na vrijeme🥰 Jucer bila na pregledu kod mog ginekologa, kaže sve je super. Popricali smo o postupku i baš je bio divan, puno potpore i ohrabrenja baš kad treba. Odmah sam pitala za folikulometrije i recept, rekao je što god bude trebalo tu je. Tako da mi se veselimo i pripremamo pocetkom 12.mj u Prag, taman advent🥰🥰 Pitanje: neznam dali ima smisla da sad pijem kakve vitamine, jer do sad nisam pila ništa? Neke preporuke prije postupka? Ljubim bas puno♥️♥️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Lotta, kada ste na kontroli kod dr.H? Sad nekako kroz dan, dva ili?😊
Lola, valjda je stigla gospođica?🤨
Leona, Sad ste napeti kao puške 🤣 sada će i vaša Mtese brzo.🤞
Srculence, drago mi je da sve stižete, jupiii!🤩
Sve što piješ prije postupka, potrebno je piti barem 3 do 6 mj prije, pa po meni nema bas puno smisla da sad bacate novce za proizvode. Jedino moja preporuka je krenuti odmah sa Folnom kiselinom🥰
Veselim se skupa s vama🤭 uživat ćete na Adventu!
Crvenkapice, nadam se da je sve okej ❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Lola žao mi je što toliko kasni, ali ja mislim da je to sve do stresa. Meni inače nikad ne kasni više od 2 dana, a kad smo došli prvi put u Tursku na postupak nije uopće došla i na kraju smo se vratili kući i čekali sljedeći ciklus. Stigla je za 17 ili 18 dana.. 🙈
Nadam se da tvoja stiže i da hvatate ovaj ciklus 🤞🍀❤️
Leona nadam se da ćete uskoro dobiti poziv.. 🙏❤️🍀
Tratinčice bas mi je drago da je sve super s tobom i s bebom ❤️ Brzo mi ova tvoja trakica ide, već 15 tjedana 🥰🥰
Srculence baš se veselim radi vas i još idete u najljepše moguće vrijeme. Neka vam čarolija Božića donese vaše malo čudo ❤️❤️
Ja sam prije feta počela uzimati Novalac prenatale, ali dosta neredovito. Mislim da nikakve koristi od toga na taj nacin.. Tek kad se potvrdila trudnoća počela sam baš paziti da ih uzimam kako treba..
Lotta ima li novosti? Jesu li stigli nalazi? ❤️
Ostale cure, nadam se da ste sve dobro 🥰
..
Ja sam danas obavila laboratorijske pretrage, mislila sam da ću puno teže izdržati natašte dok sve ne obavim, ali na kraju skroz ok 😊
Do kad su vas držali na terapiji Estrofema i Utrogestana? Do 12. tjedna ili?
Inače, mene dosta brine debljanje u trudnoći. Ostala sam trudna s najvećom kilažom koju sam ikad imala. I ježim se na samu pomisao vaganja na sljedećem pregledu. Nitko ne zna koliko imam kila, i rekla bih da i ne izgledam kao da imam toliko, a i ne osjwcam se tako 🙈 Sjećam se da su mi prije aspiracije u Turskoj došli s papirom na kojem sam napisala kilažu da sam sigurno pogriješila i da ispravim 🙈
Trbuh mi se baš zaokružio, iako je jako rano pa ne znam da li je to normalno u blizanačkoj trudnoći 🤷♀️
Uglavnom, baš me strah i stvarno pazim i ne jedem previše. Nadam se da mi neće ništa prigovarati za početnu kilažu, pogotovo ako svi nalazi danas budu ok, a vjerujem da hoće..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Leona nadam se da necete jos dugo cekati 🤞
Ja sam super, trudnoca je za pozelit . Malac lupa ko veliki , vec sam skuzila njegov ritam i ako kasni s javljanjem posluzim se s baby watcherom da se uvjerim da je sve ok 😊 Pregled mi je za 7 dana pa jedva cekam da ga vidim sta izvodi unutra 🥰
Tratincice bas mi je drago da je sve super s bebicom i divota je vidit nase trakice kako lijepo napreduju prema cilju 🥰🙏
Lola kako si ? Jesi jos na bolovanju?
Srculence mi imamo skoro iste nalaze 😄 Ja imam tu mutaciju i jos neke 2 ali nista strasno, kao nisam ni s te 3 mutacije kandidat za heparin. Uzimam od pocetka postupka Andol pro 100 i neman nikakvih problema. Ja sam par mjeseci prije postupka krenula s Novalacom koji ima aktivnu folnu, od drugog tromjesjecja sam presla na Premama duo jer mi se cini bolji po sastavu. Bitna ti je aktivna folna zbog te mutacije. Ja sam uzimala Folat od Solgara , popila samo jednu bocicu uz Novalac i taman se blizija kraj prvog tromjesjecja kad je manje bitna ta folna . Provjeri obavezno vit D i ako je nizak bildaj ga da se digne na neku normalnu razinu jer je navodno on bitan za implantaciju embrija . To sam naucila na forumu 😄
Bopsich i ja sam najteza ikad , od dijagnoze azo kroz postupke do trudnoce sam se natovila jer sam se vise zabila u kucu i sve je super do sada u trudnoci. Do sada sam dobila 4.5kg i prezadovoljna sam, jedem isto kao i prije , sto zdravije i kvalitetnije. U prvom tromjesjecju sam ludila za pekarom i pizzom i gustala kad god bi mi doslo. Jednom je muz isao po 3 razlicite pizze za mene jer se nisam mogla odlucit koju cu , a uglavnom bi narucili ono sto se meni jede pa bi mlatila po svojoj i njegovoj 🤤🤣 ali to ludilo je hvala bogu proslo. Od dodataka progesterona sam bila od pocetka postupka ko trudnica u 6.mj trudnoce, jedva docekala ih se rijesit s 12tt i eto i dalje sam po stomaku u drugom tromjesjecju jer i jesam i beba raste tako da to sta sam mislila da cu izdušit kad ih se rijesim nije se dogodilo 😅🤪 Pazi kolko mozes se kontrolirat jer ipak je kod tebe blizanacka trudnoca i veci je rizik za komplikacije. Imam tlakomjer kuci i ponekad provjerim jel ok, secer sam kod prijateljice provjeravala i do sada je uvjek bio ok. Ogtt mi je ovih dana pa drzite mi fige 😄 Izbrbljala sam se eto da vidis da nisi jedina i da djelimo slicne probleme 😊🤗
Crvenkapice javi nam se!
Pozdrav svima ❤️😘
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Joooj cure, ružno je da tu kukamo.. ali kad smo kod kila, i ja se užasno bojim 😔 ne da se bojim, nego sam također od svih hormona i ostalog u zadnje 2 godine dobila barem 8 kila. Nisam pretila, no zasigurno imam viška barem 8 kila, govorim o stanju prije trudnoće.
Čudom, to znate, izgubila sam 8 kila u prvih 12 tjedana. Sad na pregledu imam +2kg, ali i dalje mi vode to kao minus od starta.🤣 no znaci, počela sam vraćati kile...i bas me nekako strah da ću dobiti puno do kraja. Nije mi to neka bitna stvar, jer na 1 mjestu je ova beba i da sve bude dobro, ali najviše živcira prigovaranje doktora, iako meni zasad nije ništa rekao.🤷♀️🙈
Tako da cure, izdržimo, skinut ćemo mi poslije te kile 🤭😘
Bopsich, koristila sam Cyclogest do 12 tjedna i prestala, Estrofem sam prestajala potpuno od 12tt do 14tt, svakih 5 dana smanjivala dozu. A Duphaston mi je od jučer ukinut. 🤣
Trudimo se od 9/21.
Srculence, slažem se sa Lucy.. provjeri D vitamin, ako je ispod 90, kreni uzimati 😘😘
Ja sam koristila D vitamin u spreju na svoju ruku, i podigao mi je u nekih 20 dana sa 56 na 100.
Kad sam ostala trudna, bio je oko 138.
Trudimo se od 9/21.
Hej drage cure, hvala vam na brizi 🫶🏻 m je stigla jucer tako da danas krecemo s gonalom - odlucili smo uz sve probleme pa i financijske da krecemo , moji su stali iza nas i sretna sam radi toga . Jesam na bolovanju sam, psihicki nisam bas bajna ali to je tako treba vremena sada.. draho mi je da cete uhvatiti 12i mjesec 🥰🥰 , tratincice odlicno da bebica napreduje i da je sve ok 😍🥰 sto se vitamina tice ja pijem isto radi mutacije folbellu koja ide na recept to je aktivni folat i uzmem kad se sjetim vitamin d za svaki slucaj .. pa cemo vidjet spominjao je dr u Ceskoj da bi mozda odmah iza tranfera poceo sa clexane za svaki slucaj , ostale curke nadam se da ste mi sve ok 🫶🏻
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Hej drage cure, hvala vam na brizi 🫶🏻 m je stigla jucer tako da danas krecemo s gonalom - odlucili smo uz sve probleme pa i financijske da krecemo , moji su stali iza nas i sretna sam radi toga . Jesam na bolovanju sam, psihicki nisam bas bajna ali to je tako treba vremena sada.. draho mi je da cete uhvatiti 12i mjesec 🥰🥰 , tratincice odlicno da bebica napreduje i da je sve ok 😍🥰 sto se vitamina tice ja pijem isto radi mutacije folbellu koja ide na recept to je aktivni folat i uzmem kad se sjetim vitamin d za svaki slucaj .. pa cemo vidjet spominjao je dr u Ceskoj da bi mozda odmah iza tranfera poceo sa clexane za svaki slucaj , ostale curke nadam se da ste mi sve ok 🫶🏻
Bravo! Super je da imate podrsku obitelji i gurajte samo naprijed! 💪 Kako sam vam vec rekla obitelj je na prvom mistu, beba je prioritet, godine idu, jajnici te nece cekat da se ti smislis😄 ... posla ce bit, popravit ce se i financije, sve ce bit dobro i doc na svoje misto samo nek smo zdravi, sretni i da se volimo 🥰❤️🙏
Ako mozes potrazi psiholosku pomoc. U KBC Split ima psihologinja koja radi na uputnicu s zenama kojima treba pomoc psiholoska kroz potpomognutu, trudnicama i rodiljama i specijalizirana je bas za nasu problematiku. Vidi jel ima tako nesto i u tvojoj sredini.
Ja sam nedavno prosla tecaj za trudnice i najvise mi se dojmilo predavanje te psihologice. Predavanje je bilo tako da smo svi sudjelovali, razgovarali o svojim strahovima... bas mi je bilo korisno 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lola, samo hrabro i sretno najsretnjje !!🤩 lijepo je što su roditelji uz vas, naši su uz nas također bili cijelo vrijeme i puno su olakšali.. sretno!!
.
Mi smo ovaj tjedan počeli s tečajem, zasad nije loše, zasad nam je dobro🥰
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji