Tratinčice moja draga hvala ti puno,odmah sam mirnija♥️♥️💜💜 Ti si u Prag stigla 7 dan ciklusa, jesi ovdje morala raditi folikulometrije? Ti si isla u Zagreb po lijekove, nisi mogla tamo naruciti? Ljubim te puno😘😘😘
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Evo i momtobe🥰🥰 Hvala ti puno draga, hvala vam puno duše moje drage, doslovno momentalno odgovarate, pre ste....🥹🥹♥️ Tratincice sad sam tek skužila za posvojenje...jako mi je žao..ja baš jako razmišljam o posvajanju bez obzira na ishod naše priče ali vidim da je to kod nas izuzetno komplicirano i bolno...
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Momtobe, kad nam curica malo naraste mi ćemo ponovno pokušati usvojiti..nažalost, ovo je baš bilo zavlačenje...😔 vaša uskoro puni 1 god?🤩
Srculence, ja sam obavila 1 uzv na 6dc i 7dc smo putovali. Dakle, morala sam jednu obaviti ovdje. 😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Momtobe, kad nam curica malo naraste mi ćemo ponovno pokušati usvojiti..nažalost, ovo je baš bilo zavlačenje…😔 vaša uskoro puni 1 god?🤩
Srculence, ja sam obavila 1 uzv na 6dc i 7dc smo putovali. Dakle, morala sam jednu obaviti ovdje. 😘
Lijekove bi tamo platila svakako, a ovako smo mi dobili sve preko hzzo pa smo se tako odlučili.
A pikanje kreće od 2dc pa nebi ni mogla. Tamo sam dobila stopericu od njih i sve za poslije.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Hej curke .. prije svega @tratincica, zao mi je da se tako sve zakompliciralo ali to je nasa deaga drzava :( fokusirajte se sada na vasu curicu sto stize, mazite se i pazite 💕
@srculence, meni je tombofilija dosla kroz par dana , zamolila sam ih ako mogu ikako ubrzati da mi je hitno. Papu mi je moj gin isto ubrzao kao al cekala sam isto dva tjedna- ali sto kazu cure ni ne treba ti, bitno da nije starije od godinu dana. Lijekovi ako nisu na stanju narucis i stizu doslovno u roku 1 dana.. to nije problem . Tako da stignete 🥰🥰🥰🥰 moja m nije dosla , trebala bi u subotu stici. E sad kako se meni sve ovo izdogadjalo s poslom i svkm ja nisam obavila mokracu i kks i ne znam jel stignem to kad mi menga prodje 🫣 meni je folikulometrija tek na 8dc &tratincice tebi su ranije trazili ili? joj bas sam nervozna bojim se da od stresa necu kista folikula imati i sve to
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
I hvala vam svima na lijepim rijecima, puno znace iako se ne znamo , hvala od srca 💕💕 Rasplakale ste me
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Lola to što kasni mislim da je sasvim očekivano na cijelu situaciju. Ali s mengom dolazi novi ciklus, onda se fokusiraj i smiri i evo ja sam uvjerena da će rezultat bit sjajan,pored kojeg ništa drugo neće biti bitno♥️♥️♥️ hvala na svakoj info, ljubim i grlim🫶🫶
M-TESE ❌
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
Lola to što kasni mislim da je sasvim očekivano na cijelu situaciju. Ali s mengom dolazi novi ciklus, onda se fokusiraj i smiri i evo ja sam uvjerena da će rezultat bit sjajan,pored kojeg ništa drugo neće biti bitno♥️♥️♥️ hvala na svakoj info, ljubim i grlim🫶🫶
Draga ne kasni mi , po planu bi trebala stici u subotu pa vidjet cemo ali hoce sigurno jer me boli vec dva dana.. znam moram se fokusirati sada na bitnije stvari apsolutno samo malo strah od inekcija i svega jer ne znam ni kako se pikati i to..Plus krvna slika ce mi vjerojatno koma bit od stresiranja pustoga 😓 curke, meni je dr Mardesic rekao da nije bitno je li ujutro ili navecer primati stimulaciju sad nisam pametna 🤷🏻♀️ i da li gonal f i cetrotide idu u isto vrijeme samo u razlicitu stranu trbuha ako neka zna? 💕
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Tako je, Lola. Isto vrijeme, druga strana. Kad sam bocnula prvu Ceteotide baš me peckalo pola sata na toj strani i imala sam crvenimasti kružić. Malo sam ledila i masirala i brzo je prošlo. Kasnije su me manje pekle. Eto, čisto da se ne isprepadaš kao ja jer sam ja odmah zvala dr. 😂
Srculence, možda da nazoveš koju ljekarnu i provjeriš prije. Eventualno zamoliš da ti ostave ako imaju. Čisto da budeš mirnija. Iako to zbilja nisu neki ‘svemirski’ lijekovi, sigurno se brzo daju naći i nabaviti.
👩🏻 ✅
👨🏽 azoospermia, TESE ⛔️
postupak s doniram stanicama
bebica stigla 🤍 👶🏻🤍
Tako je, Lola. Isto vrijeme, druga strana. Kad sam bocnula prvu Ceteotide baš me peckalo pola sata na toj strani i imala sam crvenimasti kružić. Malo sam ledila i masirala i brzo je prošlo. Kasnije su me manje pekle. Eto, čisto da se ne isprepadaš kao ja jer sam ja odmah zvala dr. 😂
Srculence, možda da nazoveš koju ljekarnu i provjeriš prije. Eventualno zamoliš da ti ostave ako imaju. Čisto da budeš mirnija. Iako to zbilja nisu neki ‘svemirski’ lijekovi, sigurno se brzo daju naći i nabaviti.
Hvala ti 🤭 dobro je znati.. da li si se pikala ujutro ili navecer? @srculence svakako za ovitrelle ukoliko ce ti njega prepisati, evo nema ga za nabaviti tj narucit ne mogu ali je ljekarna Filipovic u Zg prosli tjedan imala na stanju pa to imaj na umu, da se ne istresiras kao ja kad su rekli da se ne moze naruciti 😅
👩🏻32
👦🏻31
Prag 11/23
Nemamo smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji